נושא שחקן עומרי גלזר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
זה עוד טיפה מוקדם להכריז אבל בכל זאת, הייתי מאוד סקפטי לגביו.
חשבתי שנקבל את אותו הגלזר שיצא מכאן.
נחמד מאוד להתבדות ו"לאכול את הכובע"

זה עוד טיפה מוקדם להכריז אבל בכל זאת, הייתי מאוד סקפטי לגביו.
חשבתי שנקבל את אותו הגלזר שיצא מכאן.
נחמד מאוד להתבדות ו"לאכול את הכובע"
אתה מתכוון ייצא ממכבי חיפה או ייצא מישראל לכוכב? גלזר שייצא מישראל היה שוער מצוין. הוא היה השוער הכי טוב בישראל בתקופה שלו בבאר שבע.
בכוכב הוא עשה שדרוג נוסף ביכולת. היה טוב מאוד ברוב הזמן שלו שם.
העניין הוא שהוא נפצע(פציעה משמעותית ראשונה בקריירה) ואז ייצא קצת מהלופ, החזירו אותו מוקדם מידי והחמיר את הפציעה, ואז הוא די איבד את מקומו. והם מקדמים שם שוערים אחרים.
החזרה שלו לארץ היא לא כי הוא חווה איזו ירידה חדה ביכולת.
בשורה התחתונה קצת מתעלמים מזה, אבל זה לגמרי עונה על ההגדרה של "להחזיר ליגיוניר בכיר".

נערך לאחרונה:
אתה מתכוון ייצא ממכבי חיפה או ייצא מישראל לכוכב? גלזר שייצא מישראל היה שוער מצוין. הוא היה השוער הכי טוב בישראל בתקופה שלו בבאר שבע.
בכוכב הוא עשה שדרוג נוסף ביכולת. היה טוב מאוד ברוב הזמן שלו שם.
העניין הוא שהוא נפצע(פציעה משמעותית ראשונה בקריירה) ואז ייצא קצת מהלופ, החזירו אותו מוקדם מידי והחמיר את הפציעה, ואז הוא די איבד את מקומו. והם מקדמים שם שוערים אחרים.
החזרה שלו לארץ היא לא כי הוא חווה איזו ירידה חדה ביכולת.
בשורה התחתונה קצת מתעלמים מזה, אבל זה לגמרי עונה על ההגדרה של "להחזיר ליגיוניר בכיר".

התכוונתי שיצא ממכבי.
לא ראיתי אותו בכוכב

התכוונתי שיצא ממכבי.
לא ראיתי אותו בכוכב
בין כשייצא מכאן לתקופה בכוכב היו לו שנתיים אדירות בבאר שבע.
הוא נבחר לשוער הטוב בליגה בשנתיים האלו.
בעונה הראשונה לקח גביע על הראש שלנו בפנדלים.
בעונה השנייה העלה במו ידיו את ב"ש לשלב בתים באירופה עם תצוגת ענק מול קראיובה בפלייאוף.
גם בשלב הבתים הוא היה המצטיין של ב"ש עם תצוגות מציינות מול ויאריאל אוסטריה וינה ופוזנן.

ככה שגם לפני היציאה לכוכב הוא היה שוער טוב מאוד.

רק שימשיך להיות בריא

אין מה להשוות אותו לשחקן שיצא מפה ועזב אותנו למרות שכבר אז בכר & וייזינגר מאוד אהבו אותו (ואפילו ניסו להכניס אותו בכוח במקום ג'וש).

הוא היה שוער טוב מאוד ובכיר בב''ש ולמרות כמה ברטוזים, היה שוער טוב מאוד בסה''כ.

אני אישית הייתי בעד העסקה הזאת כבר במאי עם כל הרכשים שהיו סביב ירמקוב, לא אוהב שחקנים שהם "פצצה מתקתקת" וכל חלון יש רחשים ובחשים לגביהם וגלזר בגיל טוב מאוד לשוער ונראה שדי מיצה את עצמו בחו''ל בניגוד לירמקוב שבסוף רצה ורוצה להתקדם (גם אם היה משודרג, במוקדם או במאוחר הוא היה רוצה לעזוב).

חזרה
למעלה