David אמר:שיהיה לו בהצלחה אבל לא חושב שהוא יצליח פה החתמה חלשה של המעודון ותמיד קל לברוח למה שזול
בתור אחד שרוצה את שמיר ואת סייף(שהם שחקנים חלשים) לא מבין איך אתה כותב את זה פה.. או שההבנה הבסיסית שלך לוקה בחסר או שאתה טרול
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
David אמר:שיהיה לו בהצלחה אבל לא חושב שהוא יצליח פה החתמה חלשה של המעודון ותמיד קל לברוח למה שזול
את סייף אני לא רוצה ולגבי עדן שמיר בתור עומק לספסל בסיטואציה שאבו פאני עוזב אז בסדר כמובן שהייתי מעדיף את חמודי כנעאן אבל אני ריאלי ויודע מה הבעלים מוכן לשלם ולגבי ינון אליהו חושב שהוא מגן בינוני ולא הבנתי מה הקשר טרול ולא עשיתי מאף אחד שחקן טוב זה נטו לספסל ולהמציא שאמרתי להביא את קני אז נראה לי שאתה טרול והאמת הלוואי עליך ההבנה שלי בכדורגל חתיכת פאטתיgreenguy אמר:David אמר:שיהיה לו בהצלחה אבל לא חושב שהוא יצליח פה החתמה חלשה של המעודון ותמיד קל לברוח למה שזול
בתור אחד שרוצה את שמיר ואת סייף(שהם שחקנים חלשים) לא מבין איך אתה כותב את זה פה.. או שההבנה הבסיסית שלך לוקה בחסר או שאתה טרול
ואבו אלשייך שלא היה אפילו שחקן מחליף במכבי פתח תקווה ובמכבי נתניה נתן שער. זה לא מדד לכלוםbenrey אמר:כן, משחק אימון.. אני יודע.
וכן, זה כנראה היה מול נוער של אשדוד…
ועדיין, שער ובישול במחצית. זה יותר ממה שאלפונס וסטריין עשו ב2000 דקות שלהם שנה שעברה.
צריך רק לשים דגש איתו על הצד ההגנתי.
אין פה טראש טוק שקוראים לי טרול לפחות לדייק במה שאמרתי ולא להמציא עליי אמירות שיקריות כמו שרציתי את קני סייףLiberman אמר:greenguy
David
בדיוק יצאה השבת
פירקתי את העצבים שלי כבר בכדורגל
ולכן לפנים משורת הדין אני מחליק את הטראש טוק שלכם בראשי כאילו קיבלתי כאפה מהבת שלי.
בהמשך השבוע אהיה פחות נחמד, לתשומת ליבכם.
David אמר:אין פה טראש טוק שקוראים לי טרול לפחות לדייק במה שאמרתי ולא להמציא עליי אמירות שיקריות כמו שרציתי את קני סייףLiberman אמר:greenguy
David
בדיוק יצאה השבת
ולכן לפנים משורת הדין אני מחליק את הטראש טוק שלכם בראשי כאילו קיבלתי כאפה מהבת שלי.
שיהיה לך אחלה של שבועLiberman אמר:David אמר:אין פה טראש טוק שקוראים לי טרול לפחות לדייק במה שאמרתי ולא להמציא עליי אמירות שיקריות כמו שרציתי את קני סייףLiberman אמר:greenguy
David
בדיוק יצאה השבת
לא מעניין אחי מה ולמה ואיך זה התפתח,
יש דרך לדבר פה.
או שאנשים יבינו את זה בדרך הקלה או שהם לא יהיו פה עם הזמן.
אנחנו קוראים כל הודעה, כל שרשור ואפילו בנושא פחות מעניין כמו של ינון אליהו כך שלא יהיה דרך לעקוף את נושא המשמעת.
אתה יכול ללכת למכבי חיפה או למות שם כל היום מקללים ויורדים לאישי, פה לא.
סוף פסוק בעניין הזה.
בנימה זה אאחל לך שבוע טוב אחי ובשורות טובות.
Apoc אמר:יש לו רגש ברגל של אייל משומר בימיו היפים
benrey אמר:דווקא ממה שאני זוכר זה היה הצד החזק שלו
נטו הגבהות כן.Apoc אמר:benrey אמר:דווקא ממה שאני זוכר זה היה הצד החזק שלו
ההגבהות? מה?
benrey אמר:נטו הגבהות כן.Apoc אמר:benrey אמר:דווקא ממה שאני זוכר זה היה הצד החזק שלו
ההגבהות? מה?
מה?Apoc אמר:benrey אמר:נטו הגבהות כן.Apoc אמר:ההגבהות? מה?
רוצח היונים? מנפץ הלווינים? איזה משומר, משומר שלנו?
benrey אמר:מה?Apoc אמר:benrey אמר:נטו הגבהות כן.
רוצח היונים? מנפץ הלווינים? איזה משומר, משומר שלנו?