נושא שחקן ירין לוי

• יוצר הנושא יוצר הנושא benrey
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
השתלשלות העניינים להבנתי:
יענקלה רתח על ההתנהלות.
אני מסכם אתכם את התנאים לפני קרוב לחודש, ואתם מתחמקים מחתימה רשמית. זה לא מקובל. ביקש להתכנס לפגישה ולסגור את הנושא.
הקצבים ניסו למשוך עוד ועוד אולי תיכנס איזו הצעה, וזה לא קרה.
הלחץ של יענקלה גרם להם לסחוט הבטחה ג'נטלמנית שאם תוכנה הצעה "טובה" עכשיו או בינואר לא ייעצרו אותו.

השתלשלות העניינים להבנתי:
יענקלה רתח על ההתנהלות.
אני מסכם אתכם את התנאים לפני קרוב לחודש, ואתם מתחמקים מחתימה רשמית. זה לא מקובל. ביקש להתכנס לפגישה ולסגור את הנושא.
הקצבים ניסו למשוך עוד ועוד אולי תיכנס איזו הצעה, וזה לא קרה.
הלחץ של יענקלה גרם להם לסחוט הבטחה ג'נטלמנית שאם תוכנה הצעה "טובה" עכשיו או בינואר לא ייעצרו אותו.
מוזר לבוא בטענות לסוכנים כשהמועדון הוא זה שנתן להם למסמס את החתימה.

גם ההבטחה הג׳נטלמית תמוהה - איך אמור להתנהל מנהל מקצועי כשהבעלים מכתיב דברים מעליו? איך הוא אמור לתכנן קדימה משהו כשיכולה לבוא ״הצעה טובה״ כבר בהמשך החלון הנוכחי או בינואר הקרוב? מה הערך של כל החתימה הזו אם זה מה שסגרו?

גם ההבטחה הג׳נטלמית תמוהה - איך אמור להתנהל מנהל מקצועי כשהבעלים מכתיב דברים מעליו? איך הוא אמור לתכנן קדימה משהו כשיכולה לבוא ״הצעה טובה״ כבר בהמשך החלון הנוכחי או בינואר הקרוב? מה הערך של כל החתימה הזו אם זה מה שסגרו?
לכאורה זה נותן לנו יותר מרחב להתנהל ברגע שאין סעיף. אם יש סעיף, אתה מקבל הודעה מקבוצה שהיא מימשה אותו והשחקן יכול לעזוב מיידית.

ברגע שאין סעיף, "הכוח" אצלך, אתה יכול למשוך את הזמן, יכול לסרב וכו'

איזו סאגה מאוסה.
היו צריכים לסיים את הסיפור הזה ביום שהוא חזר מהשאלה במקום למרוח את זה עד עכשיו, כל ההתעסקות הזאת בכן רוצה להישאר או לא רוצה להישאר בינתיים רק פוגעת בו

יענקל׳ה הזה כזה אפס
וקצב ידוע כשונא מכבי חיפה. כל האיחולים

דווקא בעניין הזה, מועדון לא נתן להם למסמס.
בסוף הם לא חייבים לחתום. הם תחת חוזה. אין לך יותר מידי מנופי לחץ עליהם. ההחלטה אם לחתום היא שלהם, בסוף זה שדרוג ושינוי חוזה קיים.
יש פה 2 צדדים שמרוויחים - לוי את השדרוג בשכר והבטחת תפקיד משמעותי בקבוצה, ואנחנו וודאות מבחינת היכולת לשלוט בשחקן ובמארג הקבוצה.

הבטחה ג'נטלמנית זה מושג שסתום ידוע של שחר.
כמו שלא הגיע עד עכשיו הצעה, ככה כנראה לא תגיע עד סוף החלון.
וגם אם תגיע, אז היא כנראה לא תהיה בגובה של הסעיף, ושחר יגיד שזה מתחת לסעיף ושלא משחררים ככה שחקן וכו'.
זה מעביר את הכוח אליך.

שוב, ההתנהלות בנושא של ביטול הסעיף היא נכונה. אי אפשר עם העננה הזאת.

הבעיה העיקרית היא מקצועית - וזה עצם העובדה לבנות עליו כ6 בודד בסגל הנוכחי, זה פוגע בו ופוגע בנו. זה כבר דובר ונטחן מספיק.
עצם הסגירה עליו לחתום את החוזה ללא הסעיף היא התנהלת נכונה. בטח ובטח מול הקצבים.

בסוף הם לא חייבים לחתום. הם תחת חוזה. אין לך יותר מידי מנופי לחץ עליהם. ההחלטה אם לחתום היא שלהם, בסוף זה שדרוג ושינוי חוזה קיים.
יש פה 2 צדדים שמרוויחים - לוי את השדרוג בשכר והבטחת תפקיד משמעותי בקבוצה, ואנחנו וודאות מבחינת היכולת לשלוט בשחקן ובמארג הקבוצה.

וגם אם תגיע, אז היא כנראה לא תהיה בגובה של הסעיף, ושחר יגיד שזה מתחת לסעיף ושלא משחררים ככה שחקן וכו'.
זה מעביר את הכוח אליך.

הבעיה העיקרית היא מקצועית - וזה עצם העובדה לבנות עליו כ6 בודד בסגל הנוכחי, זה פוגע בו ופוגע בנו. זה כבר דובר ונטחן מספיק.
ובצד המקצועי, אני מסכים שחסר פה ה6 גרזן הזה המיוחד שכולנו רוצים, אבל יש פה את ירין לוי, אזולאי, מוחמד, רטנר, דון, אהוד וארזי (בין אם כולם יישארו בסוף או לא) וזה מספיק כדי לייצר 6-8 ראויים ותחרותיים ולא להיראות כמו עונה שעברה

ובצד המקצועי, אני מסכים שחסר פה ה6 גרזן הזה המיוחד שכולנו רוצים, אבל יש פה את ירין לוי, אזולאי, מוחמד, רטנר, דון, אהוד וארזי (בין אם כולם יישארו בסוף או לא) וזה מספיק כדי לייצר 6-8 ראויים ותחרותיים ולא להיראות כמו עונה שעברה
דוראנט היקר,
חולק עליך עמוקות בעניין.

בוא ננסה לפרק את זה.

נתחיל מכך שאני מניח שישנה הסכמה שזו העמדה הכי חלשה שלנו במגרש כבר כמה עונות?
ההנחה השנייה היא שזו אולי העמדה הכי חשובה במגרש? אפשר להסכים גם על זה?
מספיק להסתכל על האלופות של השנים האחרונות, השושלת של ברק בבאר שבע, השושלת שלו אצלנו. האליפות האחרונה של באר שבע. אמצע חזק = קבוצה חזקה.

וכעת נחזור למכבי.
אתה מתאר פה מצבת שחקנים. אבל ננסה לצלול לא מידי עמוק, ומבחינתי המלך עירום בעמדה הזאת.
קודם כל בוא נתעלם מאהוד, שכנראה יושאל לפתח תקווה לבסוף. לא הייתי סופר אותו.

ברק משחק עם קשר 6 וקשר 8, ולא עם 2 קשרי 6, ולכן צריך לפרק את זה לגורמים.

כשאתה משחק עם 10 טבעי, אתה חייב אמצע ברזל. אין אפשרות אחרת.

מה יש לנו ב-6? ירין לוי. עלי מוחמד.
מה יש לנו ב-8? אזולאי. רטנר. דון. ארזי.

זאת אומרת שאתה צריך לייצר ציוות משלים שיעבוד טוב ביחד.

את עלי מוחמד, אזולאי, רטנר, דון, אנחנו מכירים פחות או יותר. ויודעים מה הם יכולים להביא. הם נמצאים פה כבר תקופת זמן שמספיקה לך לדעת את היכולת שלהם.
אין פה בשורה. אין פה חידוש בעונה הנוכחית לעומת השנה שעברה או לפני שנתיים.

החידוש כביכול הוא ירין לוי. שלא היטיב לשחק שלצידו אין קשר 6 נוסף. והמשחקים הטובים שלו היו לצד קישור חזק. ולכן גם הגיע אינו לבית"ר. לא היה קשה לראות את זה.

אני לא נכנס פה לפירוט לגבי כל שחקן, על כמה עלי מוחמד פציע, ושהוא לא באמת 6, על זה שדון מיועד לעמדות אחרות. לא חושב שנראה אותו ב-8, שאזולאי חושב רק קדימה ולא מספיק אינטנסיבי ומסייע באמצע.
שוב, אנחנו מכירים את היכולת של השחקנים הללו.

שוב אומר, אין כאן בשורה. אין כאן שינוי או שדרוג בעמדה שהכי חשובה במגרש ובה היינו הכי חלשים.

בעיני אפשר היה להתרשם מהמשחקים עד כה שהשילוב בין לוי ואזולאי לא מביא שום שינוי או בשורה (ואני כן מחזיק מלוי).

תאר לך שאתה מגיע למשחק מול באר שבע שעולה עם ונטורה+פרץ+יהושע. אתה חושב שלוי ואזולאי מתמודדים נגדם? לדעתי התשובה ברורה.
וכל זה לפני הזר שמחליף את קנגוואה(יביאו שחקן בכסף גדול שנכנס אליהם עכשיו).

תאר לך שאתה עולה למשחק מול הפועל ת"א, והם עולים עם קרייב+פלקאו+אלקוקין(או זר). אתה חושב שהאמצע שלנו מנצח? לדעתי לא. וגם ראינו את זה במשחקים מול הפועל ת"א בעונה שעברה.

תאר לך שאתה עולה מול מכבי ת"א שפותחת עם אמצע של סיסוקו+פרץ+שחר(ואני לא מזכיר את בליץ שהוא שחקן מצוין אבל פצוע. ואולי הם עוד יביאו עוד זר לעמדה). בעיני זה אמצע שמנצח את האמצע שלנו.

תאר לך שאתה עולה מול בית"ר ירושלים, שמרכיבה אמצע עם אינו+מוצ'ה+וורקו/יונה(/זר נוסף שביתר עתידה להביא לעמדת הקשר לפחות לפח הפרסומים האחרונים). אני לא חושב שהאמצע שלנו יותר טוב.

בשורה התחתונה - האמצע שלנו לדעתי פחות טוב מכל הגדולות (מוסיף שגם נתניה עם אמצע לא רע בכלל), ולכל הפחות לא טוב מאף אחת מהן, וחלקן עוד ייעשו חיזוק בעמדה הזאת.

ומעבר לזה, למעשה אנחנו הקבוצה היחידה מבין הגדולות שלא מחזיקה שחקן זר בעמדה הזאת.
ומילא בשנים שהיה פה את נטע פאני וג'אבר, אבל לא להביא זר לאחת העמדות הללו(שוב. אני רואה את דון כמחליף בכנפיים וב-10. ארזי יהיה לפניו ב-8).

ההחלטה ללכת על האמצע הזה, ולא להביא גורם משמעותי נוסף בקישור זאת התאבדות מקצועית. החלטה של עונה. לא פחות מכך.

נערך לאחרונה:
זה שיש הרבה קשרי 8 לא אומר שזה מספיק טוב. יש סימן שאלה לגבי כל אחד ואחד מהם. אין היררכיה באמת בקישור והחתמת קשר 6 תסייע גם בזה בגלל הציוות עם השחקן הנוסף.
לצערי המנהל המקצועי שלנו בגישה קצת אחרת...

דוראנט היקר,
חולק עליך עמוקות בעניין.

בוא ננסה לפרק את זה.

נתחיל מכך שאני מניח שישנה הסכמה שזו העמדה הכי חלשה שלנו במגרש כבר כמה עונות?
ההנחה השנייה היא שזו אולי העמדה הכי חשובה במגרש? אפשר להסכים גם על זה?
מספיק להסתכל על האלופות של השנים האחרונות, השושלת של ברק בבאר שבע, השושלת שלו אצלנו. האליפות האחרונה של באר שבע. אמצע חזק = קבוצה חזקה.

וכעת נחזור למכבי.
אתה מתאר פה מצבת שחקנים. אבל ננסה לצלול לא מידי עמוק, ומבחינתי המלך עירום בעמדה הזאת.
קודם כל בוא נתעלם מאהוד, שכנראה יושאל לפתח תקווה לבסוף. לא הייתי סופר אותו.

ברק משחק עם קשר 6 וקשר 8, ולא עם 2 קשרי 6, ולכן צריך לפרק את זה לגורמים.

כשאתה משחק עם 10 טבעי, אתה חייב אמצע ברזל. אין אפשרות אחרת.

מה יש לנו ב-6? ירין לוי. עלי מוחמד.
מה יש לנו ב-8? אזולאי. רטנר. דון. ארזי.

זאת אומרת שאתה צריך לייצר ציוות משלים שיעבוד טוב ביחד.

את עלי מוחמד, אזולאי, רטנר, דון, אנחנו מכירים פחות או יותר. ויודעים מה הם יכולים להביא. הם נמצאים פה כבר תקופת זמן שמספיקה לך לדעת את היכולת שלהם.
אין פה בשורה. אין פה חידוש בעונה הנוכחית לעומת השנה שעברה או לפני שנתיים.

החידוש כביכול הוא ירין לוי. שלא היטיב לשחק שלצידו אין קשר 6 נוסף. והמשחקים הטובים שלו היו לצד קישור חזק. ולכן גם הגיע אינו לבית"ר. לא היה קשה לראות את זה.

אני לא נכנס פה לפירוט לגבי כל שחקן, על כמה עלי מוחמד פציע, ושהוא לא באמת 6, על זה שדון מיועד לעמדות אחרות. לא חושב שנראה אותו ב-8, שאזולאי חושב רק קדימה ולא מספיק אינטנסיבי ומסייע באמצע.
שוב, אנחנו מכירים את היכולת של השחקנים הללו.

שוב אומר, אין כאן בשורה. אין כאן שינוי או שדרוג בעמדה שהכי חשובה במגרש ובה היינו הכי חלשים.

בעיני אפשר היה להתרשם מהמשחקים עד כה שהשילוב בין לוי ואזולאי לא מביא שום שינוי או בשורה (ואני כן מחזיק מלוי).

תאר לך שאתה מגיע למשחק מול באר שבע שעולה עם ונטורה+פרץ+יהושע. אתה חושב שלוי ואזולאי מתמודדים נגדם? לדעתי התשובה ברורה.
וכל זה לפני הזר שמחליף את קנגוואה(יביאו שחקן בכסף גדול שנכנס אליהם עכשיו).

תאר לך שאתה עולה למשחק מול הפועל ת"א, והם עולים עם קרייב+פלקאו+אלקוקין(או זר). אתה חושב שהאמצע שלנו מנצח? לדעתי לא. וגם ראינו את זה במשחקים מול הפועל ת"א בעונה שעברה.

תאר לך שאתה עולה מול מכבי ת"א שפותחת עם אמצע של סיסוקו+פרץ+שחר(ואני לא מזכיר את בליץ שהוא שחקן מצוין אבל פצוע. ואולי הם עוד יביאו עוד זר לעמדה). בעיני זה אמצע שמנצח את האמצע שלנו.

תאר לך שאתה עולה מול בית"ר ירושלים, שמרכיבה אמצע עם אינו+מוצ'ה+וורקו/יונה(/זר נוסף שביתר עתידה להביא לעמדת הקשר לפחות לפח הפרסומים האחרונים). אני לא חושב שהאמצע שלנו יותר טוב.

בשורה התחתונה - האמצע שלנו לדעתי פחות טוב מכל הגדולות (מוסיף שגם נתניה עם אמצע לא רע בכלל), ולכל הפחות לא טוב מאף אחת מהן, וחלקן עוד ייעשו חיזוק בעמדה הזאת.

ומעבר לזה, למעשה אנחנו הקבוצה היחידה מבין הגדולות שלא מחזיקה שחקן זר בעמדה הזאת.
ומילא בשנים שהיה פה את נטע פאני וג'אבר, אבל לא להביא זר לאחת העמדות הללו(שוב. אני רואה את דון כמחליף בכנפיים וב-10. ארזי יהיה לפניו ב-8).

ההחלטה ללכת על האמצע הזה, ולא להביא גורם משמעותי נוסף בקישור זאת התאבדות מקצועית. החלטה של עונה. לא פחות מכך.
זה שבכר משחק עם 6 וקשר 8 (שהוא בעצם קשר 10, אבל לא נחזור לזה שוב), זה בעיה של בכר ובדיוק בגלל זה אנחנו נראים ככה.

כדורגל זה לא רק אמצע ומשחק הגנה זה לא רק אמצע, זה מתחיל מההתקפה ויש עוד קבוצה סביב הקישור.

אני מסכים שאין לנו 6 אגרסיבי, אבל אני זוכר טענות דומות גם לנטע לאורך תקופה ארוכה מאוד ועדיין הצלחנו להעמיד קבוצות טובות ורלוונטיות שנראות יותר טוב.

אני לא חושב שגם אינו הוא 6 קלאסי לגמרי (נכון, הוא יותר אגרסיבי), אבל שמישהו בפורום פה ירים יד אם הוא מעדיף את אינו, מוצ'ה, וורקו על ירין לוי, אזולאי וברוניניו. גם האמצע של הפועל ת''א לא מלהיב אותי יותר מדי וגם האמצע של מכבי ת''א עם פרץ שהוא יותר חלוץ שני (כלומר, סיסוקו ושחר), לא משהו יוצא דופן.

אני לא שותף להנמכה הזו של הקישור שלנו ושחקנים שלנו בפרט, יש נטייה לאוהדים שלנו להלל את מי שנמצא במקום אחר ולהוריד ממי שנמצא פה, אני לא חושב נניח שקרייב יותר טוב מאיתן אזולאי, בטח לא משמעותית וכו' וכו'. יש פה בסוף עבודה של מאמנים בכל הקבוצות שיודעים להוציא מהשחקנים שלהם מה שיש ולשחק על היתרונות של הקבוצה שלהם, מה שלא נראה שקורה אצלנו.

ואגב, לדעתי ירין לוי נראה פחות טוב עם אינו מאשר אתו.

שכל הקבוצה לא אינטנסיבית, לא לוחצת כמו שצריך, לא עומדת נכון על המגרש, זה לא משנה מי יהיה באמצע.

זה שיש הרבה קשרי 8 לא אומר שזה מספיק טוב. יש סימן שאלה לגבי כל אחד ואחד מהם. אין היררכיה באמת בקישור והחתמת קשר 6 תסייע גם בזה בגלל הציוות עם השחקן הנוסף.
לצערי המנהל המקצועי שלנו בגישה קצת אחרת...
אף אחד לא אומר שזה מושלם. ברור שהייתי רוצה פה קשר 6 איכותי כמו ונטורה ושהכל יהיה מושלם ופרפקט.

אני פשוט לא שותף לכל ה"אין פה 6 אז אפשר להתבזות ולסיים 5-6".

אם אין לך 6 סופרמן שמסוגל לשלוט באמצע לבד, אני ממליץ לא לשחק עם 6 בודד ולהתפלא שהוא לא מצליח לשלוט באמצע.

קראתי את הרוב המוחלט של הדיונים על הקישור בפורום. 6, 8, 10, גרזן וכו' וכו'. הגעתי למסקנה שזה לא רלוונטי כי המאמן רוצה שרק הקשר האחורי יבנה את ההתקפות מאחורה בעוד שאר חבריו מתחבאים למעלה, זה לא עובד. אולי זה יכל לעבוד עם שחקנים טובים יותר. הקבוצות הגדולות בהיסטוריה, בישראל ובאירופה שיחקו עם קשר אחורי בודד, אין קשר בין המערך על הנייר כל כך לבין איך שנראים.
יש פה בעיית אימון קשה וחוסר איכות, זה לא פיזיקה קוואנטית.

לכאורה זה נותן לנו יותר מרחב להתנהל ברגע שאין סעיף. אם יש סעיף, אתה מקבל הודעה מקבוצה שהיא מימשה אותו והשחקן יכול לעזוב מיידית.

ברגע שאין סעיף, "הכוח" אצלך, אתה יכול למשוך את הזמן, יכול לסרב וכו'
החתימה על חוזה מחודש ברורה לי. היעדר הגבולות הברורים, גם בין שחר לליאור וגם בין המועדון לירין זה מה שמעורר תהיות מבחינתי. זה לא משהו שטרם ראינו, אבל אני חושב שבטווח הארוך הוא יותר רע מטוב.

זה מעביר את הכוח אליך.

אין לי טענה לביטול הסעיף ואני חושב שהיו צריכים לחתוך את הסאגה הזו. יש לי טענה לאופן שבו זה נעשה - גם ביחס לטשטוש הגבולות מול המנהל המקצועי וגם ביחס לירין שקיבל ״קצה פתוח״. האם אני חושב שהוא מסוגל להביא הצעה מספקת שתביא למימוש ההבטחה הג׳נטלמנית? לא. האם אני חושב שהבטחות ג׳נטלמניות של שחר הן חרב פיפיות? על סמך העבר, בהחלט יכול להיות. אני לא יודע מה יקרה אם יהיה פה שחקן הרכב בולט ובינואר יביא הצעה של 3.5 מיליון יורו מארה״ב. אני מעריך ששחר יתרצה והסגל ייפגע.

לגבי המסמוס, טוב שעצרו את זה. לתפיסתי, היה אפשר לעצור את זה עוד קודם או לפחות, בלי מעורבות של שחר ובלי הבטחות לשחקן. דווקא כי השחקן תחת חוזה (ולא מצליח להביא הצעות רלוונטיות) המועדון בעמדת כוח. רוצה להיות שחקן מוביל? תתחייב שאתה נשאר. לא מוכן להתחייב? זה הוגן וזכותו לגמרי, אבל שלא יתפלא שבונים על שחקנים אחרים יותר.

לגבי הפן המקצועי, אני כמובן מסכים איתך. אני רק מתייחס כאן בנפרד לניהול הארגון, ללא קשר לבחירה המקצועית שלעצמה.

על מה אתם מדברים? המועדון עוד לא פרסם שהוא חתם.

הטעות הכי גדולה זה ההתעקשות עליו שנובעת נטו מאגו והיבריס כדי לסמן וי שהוא נתן פה עונה. מפר את כל האיזון של הקישור, עוצר אותך מלהביא 6 אמיתי.

הקבוצה לא מאומנת, לא יודעת מה היא רוצה מעצמה על המגרש, לא יודעת איך היא לוחצת, לא יודעת איך היא יוצאת בבילד אפ.

קל לבוא על אינדיבידואלים כמו ירין לוי או זר כזה או אחר אבל גם מי שנכנס במקומם נראה רע וחוץ מברוניניו שעושה קצת פעולות אישיות אי אפשר לציין אף שחקן אחר לטובה

חזרה
למעלה