ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:אני מגדולי מבקריו אבל אני לא משוכנע שלשים את כיוף כרגע בשער זה המהלך הנכון. זה גם מהלך שאין ממנו חזרה. ברגע שאתה שורף את ניצן אתה גומר אותו ויהיה קשה עד בלתי אפשרי להחזיר אותו לשער משמע אם כיוף לא מתעלה לרמה אתה בבעיה גדולה ועם 2 שוערים לא טובים וחסרי ביטחון. לערוף לניצן את הראש זה המהלך הכי קל שדגו יכול לעשות כדי לרצות את הקהל והתקשורת ונראה שזה מה שהוא בוחר לעשות.
Shocking4U אמר:אני מגדולי מבקריו אבל אני לא משוכנע שלשים את כיוף כרגע בשער זה המהלך הנכון. זה גם מהלך שאין ממנו חזרה. ברגע שאתה שורף את ניצן אתה גומר אותו ויהיה קשה עד בלתי אפשרי להחזיר אותו לשער משמע אם כיוף לא מתעלה לרמה אתה בבעיה גדולה ועם 2 שוערים לא טובים וחסרי ביטחון. לערוף לניצן את הראש זה המהלך הכי קל שדגו יכול לעשות כדי לרצות את הקהל והתקשורת ונראה שזה מה שהוא בוחר לעשות.
Shocking4U אמר:הודעת שחרור עוד היום. בלי להגזים. הולך עם רועי פוקס לפניו.
זה כבר לא קשור ליכולת. יש עננה סביב ניצן. כל נגיעה שלו בכדור יוצרת חוסר ביטחון אצל הקהל והשחקנים. הוא פשוט נאחס. אני באמת מאמין בזה. זה כבר מעבר למקצועי. אין תקומה מזה.כובע קש אמר:Shocking4U אמר:הודעת שחרור עוד היום. בלי להגזים. הולך עם רועי פוקס לפניו.
פוקס שוער יותר טוב ממנו. בוודאות