• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן איתמר ניצן

• יוצר הנושא יוצר הנושא Judokan
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
onn אמר:
משחק סולידי. רק לי כל הזמן עובר בראש שג'וש היה פשוט קולט את רוב הבעיטות שניצן הדף?

לא רק לך. אחת התכונות הטובות של ג'וש זה היכולת לקלוט כדורים שטוחים שלא הופכים להזדמנות שנייה.

היה לו שם איזה הצלה שבעטו לו מ20 מטר והוא הדף עם הרגל בצורה הזויה שלא ראיתי בחיים

KevinDurant אמר:
היה לו שם איזה הצלה שבעטו לו מ20 מטר והוא הדף עם הרגל בצורה הזויה שלא ראיתי בחיים

כן זאת הייתה הצלה הזויה לחלוטין, כאילו לרגע הוא שכח שהוא שוער והוא יכול להשתמש בידיים

כובע קש אמר:
KevinDurant אמר:

כן זאת הייתה הצלה הזויה לחלוטין, כאילו לרגע הוא שכח שהוא שוער והוא יכול להשתמש בידיים

לדעתי החליק לפני

אני מוכן להישבע שנתאי גרייס שוער טוב ממנו, כל משחק שהוא בשער אני מאבד שנה מהחיים שלי ונראה לי שגם השחקני הגנה אצלינו לא יכולים לנשום שהוא בשער.

היה אחלה. המשחק רגל שלו עוזר לנו מאוד.
לקח סה"כ את הכדורים שהיה צריך לקחת.

באופן קבוע הודף לאמצע.. כל בעיטה ככה הופכת להיות מסוכנת

נתן יופי של משחק היום, בסטנדרטים של עצמו.

גם הקרין שקט כששון וסק היו צריכים לשחק דרכו כשהמשחק נתקע.

חח קנה אתכם עם הזינוקים המוגזמים לכדורים חלשים אה, בכל מקרה הוא גונב דעת יפה יפה ואוטוטו נסגר החלון ואנשים אשכרה מתחילים להשלים עם זה שהוא השוער שלנו. הדיבור שיש את שריף גיבוי ממש לא מרגיע אותי כי ראיתי את שריף בכפר שלם והוא היה אחד השוערים הכי גרועים שראיתי בחיים שלי. צריך להחתים את ג'וש ולעשות הכל כדי שיגיע

Jerry אמר:
חח קנה אתכם עם הזינוקים המוגזמים לכדורים חלשים אה, בכל מקרה הוא גונב דעת יפה יפה ואוטוטו נסגר החלון ואנשים אשכרה מתחילים להשלים עם זה שהוא השוער שלנו. הדיבור שיש את שריף גיבוי ממש לא מרגיע אותי כי ראיתי את שריף בכפר שלם והוא היה אחד השוערים הכי גרועים שראיתי בחיים שלי. צריך להחתים את ג'וש ולעשות הכל כדי שיגיע

אני מופתע שעוד לא הצעת את מוחמד קנדיל

Jerry אמר:

"קנה אתכם"
למה משחק טוב אומר שאנחנו רוצים אותו בתור שוער ראשון?
הוא יכול להיות שחקן שלא מתאים לפה ועדיין לתת משחק ראוי.

משחק טוב שלו לא מבין איך אפשר לטעון אחרת. לא משנה את העובדה שלדעתי זה לא שוער למכבי חיפה

היה בסדר גמור, ועדיין מרגיש לי obvious שהוא יעלה לנו בנקודות השנה.

עד עכשיו היינו פייבוריטים בעל המשחקים ולא תקפו נכדנו הרבה, וגם שכן, היריבות לא היו אריות כדורגל.

נגד הבנים הצעירים אנחנו מגיעים כאנדרדוג ואנחנו צריכים הגנה שקטה ושוער עם בטחון. אין לנו את זה כרגע ולכן זה יהיה המבחן האמיתי הראשון שלו העונה

מחכים לו מעבר לפינה, כנראה שבצדק
לא רוצה לדמיין את הנושא פה ברגע הראשון שהוא יטעה וזה יעלה לנו בגול

אנשים צריכים להבין שזה שאומרים שהוא נתן משחק טוב לא אומר שמחזיקים ממנו או חושבים שבעתיד הוא לא ידפוק אותנו.
זאת עובדה שהוא נתן משחק טוב אתמול וצריך לפרגן לו על זה, לא סותר את העובדה שהוא עדיין שוער חלש ומבוהל

כובע קש אמר:
אנשים צריכים להבין שזה שאומרים שהוא נתן משחק טוב לא אומר שמחזיקים ממנו או חושבים שבעתיד הוא לא ידפוק אותנו.
זאת עובדה שהוא נתן משחק טוב אתמול וצריך לפרגן לו על זה, לא סותר את העובדה שהוא עדיין שוער חלש ומבוהל

חזרה
למעלה