onn אמר:משחק סולידי. רק לי כל הזמן עובר בראש שג'וש היה פשוט קולט את רוב הבעיטות שניצן הדף?
לא רק לך. אחת התכונות הטובות של ג'וש זה היכולת לקלוט כדורים שטוחים שלא הופכים להזדמנות שנייה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
onn אמר:משחק סולידי. רק לי כל הזמן עובר בראש שג'וש היה פשוט קולט את רוב הבעיטות שניצן הדף?
KevinDurant אמר:היה לו שם איזה הצלה שבעטו לו מ20 מטר והוא הדף עם הרגל בצורה הזויה שלא ראיתי בחיים
כובע קש אמר:KevinDurant אמר:היה לו שם איזה הצלה שבעטו לו מ20 מטר והוא הדף עם הרגל בצורה הזויה שלא ראיתי בחיים
כן זאת הייתה הצלה הזויה לחלוטין, כאילו לרגע הוא שכח שהוא שוער והוא יכול להשתמש בידיים
Jerry אמר:חח קנה אתכם עם הזינוקים המוגזמים לכדורים חלשים אה, בכל מקרה הוא גונב דעת יפה יפה ואוטוטו נסגר החלון ואנשים אשכרה מתחילים להשלים עם זה שהוא השוער שלנו. הדיבור שיש את שריף גיבוי ממש לא מרגיע אותי כי ראיתי את שריף בכפר שלם והוא היה אחד השוערים הכי גרועים שראיתי בחיים שלי. צריך להחתים את ג'וש ולעשות הכל כדי שיגיע
Jerry אמר:חח קנה אתכם עם הזינוקים המוגזמים לכדורים חלשים אה, בכל מקרה הוא גונב דעת יפה יפה ואוטוטו נסגר החלון ואנשים אשכרה מתחילים להשלים עם זה שהוא השוער שלנו. הדיבור שיש את שריף גיבוי ממש לא מרגיע אותי כי ראיתי את שריף בכפר שלם והוא היה אחד השוערים הכי גרועים שראיתי בחיים שלי. צריך להחתים את ג'וש ולעשות הכל כדי שיגיע
כובע קש אמר:אנשים צריכים להבין שזה שאומרים שהוא נתן משחק טוב לא אומר שמחזיקים ממנו או חושבים שבעתיד הוא לא ידפוק אותנו.
זאת עובדה שהוא נתן משחק טוב אתמול וצריך לפרגן לו על זה, לא סותר את העובדה שהוא עדיין שוער חלש ומבוהל