ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
בוא, הוא נכנס לאיזה 5 דק' בסוף, לא צריך ליפולכובע קש אמר:נכנס היום ולא תרם כלום. איזה נפילה השחקן הה
KevinDurant אמר:בוא, הוא נכנס לאיזה 5 דק' בסוף, לא צריך ליפולכובע קש אמר:נכנס היום ולא תרם כלום. איזה נפילה השחקן הה
Kandaurov אמר:בהתחלה היו לו כמה חילוצים טובים, ואז ברגע שהתפרקנו האהבל הזה התחיל לחפש את האדום ולא בפעם הראשונה. הבחור לא כשיר מנטלית.
מחזקGanjot אמר:Kandaurov אמר:בהתחלה היו לו כמה חילוצים טובים, ואז ברגע שהתפרקנו האהבל הזה התחיל לחפש את האדום ולא בפעם הראשונה. הבחור לא כשיר מנטלית.
לפעמים עדיף שחקנים שיראו שאכפת להם ויקבלו אדום מאשר שחקנים שב 1-0 לא רצים בכלל
benrey אמר:מחזקGanjot אמר:Kandaurov אמר:בהתחלה היו לו כמה חילוצים טובים, ואז ברגע שהתפרקנו האהבל הזה התחיל לחפש את האדום ולא בפעם הראשונה. הבחור לא כשיר מנטלית.
לפעמים עדיף שחקנים שיראו שאכפת להם ויקבלו אדום מאשר שחקנים שב 1-0 לא רצים בכלל
תשמע, לא בא להגן עליו, חד משמעית כשלון טוטאלי העונה.DelPiero אמר:benrey אמר:מחזקGanjot אמר:לפעמים עדיף שחקנים שיראו שאכפת להם ויקבלו אדום מאשר שחקנים שב 1-0 לא רצים בכלל
לא זכור לי שהוא הראה שאכפת לו
בעיקר זכור לי שהוא עשה שטויות, פרצופים ולא את העבודה של שחקן ברמה הדרושה.
קטן אמר את זה יפה בתוכנית שלו עוד לפני כמה שבועות - רוצה ולא הולך זה לא בשבילנו. ניסיתי זה למכבי פתח תקווה לא למכבי חיפה.
יש לו לפעמים מסירות אלכסוניות וארוכות יפות. חוץ מזה לא התרשמתי ולדעתי כמו כל האחרים הוא צריך ללכת למקום אחר
Ganjot אמר:תשמע, לא בא להגן עליו, חד משמעית כשלון טוטאלי העונה.DelPiero אמר:benrey אמר:מחזק
לא זכור לי שהוא הראה שאכפת לו
בעיקר זכור לי שהוא עשה שטויות, פרצופים ולא את העבודה של שחקן ברמה הדרושה.
קטן אמר את זה יפה בתוכנית שלו עוד לפני כמה שבועות - רוצה ולא הולך זה לא בשבילנו. ניסיתי זה למכבי פתח תקווה לא למכבי חיפה.
יש לו לפעמים מסירות אלכסוניות וארוכות יפות. חוץ מזה לא התרשמתי ולדעתי כמו כל האחרים הוא צריך ללכת למקום אחר
אבל אם נסתכל על זה אובייקטיבית, להצליח כאן העונה היה קשה.
לא הייתי בונה סביבו קבוצה מן הסתם, אבל חושב שיש לו יותר מה לתרום מאשר מה שקורה כרגע.
כששיחק, הרבה פעמים התפקוד שלו לא היה נכון, ובנוסף גם כל משחק הרכב שונה ככה שקשה לייצר יציבות והבנה של השחקנים שאיתך.
שחקן עצבני על המגרש, גם אם זה פשוט האופי שלו, עדיין מראה על אכפתיות ושנאה להפסיד, מאשר שחקנים שמקבלים בהבנה ומתהלכים על הדשא.