• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן איתן אזולאי

• יוצר הנושא יוצר הנושא SaTla
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
עשו לו עוול בתפקוד היום, היה רע מאוד בלי קשר אבל אם אתה רוצה לבנות לשחקן שגם ככה מתקשה להתאקלם פה את הביטחון שים אותה בעמדה שלו

כאחד המגינים שלו הוא היה במשחק זוועה היום ובכללי הבן אדם לא מספיק מעורב. זה הרבה פעמים מרגיש כמו לשחק שחקן פחות

יש לו אופי של קבוצה קטנה, ערס כזה שעלה הרגע מהלאומית ומשחק באיזה קבוצה מסתגרת שגילתה את ליגת העל לפני דקה.
לא יודע מה יש בו

משחק מזעזע שלו אתמול, רמה מאוד מאוד מאוד נמוכה

מתי יודעים שאין תועלת בשחקן? כשהוא מקבל השעייה בגלל צהובים ולאף אחד בכלל לא אכפת.

כובע קש אמר:
נכנס היום ולא תרם כלום. איזה נפילה השחקן הה
בוא, הוא נכנס לאיזה 5 דק' בסוף, לא צריך ליפול

KevinDurant אמר:
כובע קש אמר:
נכנס היום ולא תרם כלום. איזה נפילה השחקן הה
בוא, הוא נכנס לאיזה 5 דק' בסוף, לא צריך ליפול

משחקן בעמדה שלו שנכנס בדקות כאלה הייתי מצפה קצת להחזיק בכדור, להראות נוכחות, להכניס אגרסיביות, לתקל, ללחוץ.
הוא לא עשה כלום מזה

בהתחלה היו לו כמה חילוצים טובים, ואז ברגע שהתפרקנו האהבל הזה התחיל לחפש את האדום ולא בפעם הראשונה. הבחור לא כשיר מנטלית.

אין לי בעיה איתו. נכנס באגרסיביות. בניגוד לגאבר שמתעקש לאבד כדור לגול במשחק.

Kandaurov אמר:
בהתחלה היו לו כמה חילוצים טובים, ואז ברגע שהתפרקנו האהבל הזה התחיל לחפש את האדום ולא בפעם הראשונה. הבחור לא כשיר מנטלית.

לפעמים עדיף שחקנים שיראו שאכפת להם ויקבלו אדום מאשר שחקנים שב 1-0 לא רצים בכלל

Ganjot אמר:
Kandaurov אמר:

מחזק

benrey אמר:
Ganjot אמר:
Kandaurov אמר:

מחזק

לא זכור לי שהוא הראה שאכפת לו
בעיקר זכור לי שהוא עשה שטויות, פרצופים ולא את העבודה של שחקן ברמה הדרושה.

קטן אמר את זה יפה בתוכנית שלו עוד לפני כמה שבועות - רוצה ולא הולך זה לא בשבילנו. ניסיתי זה למכבי פתח תקווה לא למכבי חיפה.

יש לו לפעמים מסירות אלכסוניות וארוכות יפות. חוץ מזה לא התרשמתי ולדעתי כמו כל האחרים הוא צריך ללכת למקום אחר

DelPiero אמר:
benrey אמר:
Ganjot אמר:
מחזק

קטן אמר את זה יפה בתוכנית שלו עוד לפני כמה שבועות - רוצה ולא הולך זה לא בשבילנו. ניסיתי זה למכבי פתח תקווה לא למכבי חיפה.

יש לו לפעמים מסירות אלכסוניות וארוכות יפות. חוץ מזה לא התרשמתי ולדעתי כמו כל האחרים הוא צריך ללכת למקום אחר
תשמע, לא בא להגן עליו, חד משמעית כשלון טוטאלי העונה.
אבל אם נסתכל על זה אובייקטיבית, להצליח כאן העונה היה קשה.
לא הייתי בונה סביבו קבוצה מן הסתם, אבל חושב שיש לו יותר מה לתרום מאשר מה שקורה כרגע.
כששיחק, הרבה פעמים התפקוד שלו לא היה נכון, ובנוסף גם כל משחק הרכב שונה ככה שקשה לייצר יציבות והבנה של השחקנים שאיתך.

שחקן עצבני על המגרש, גם אם זה פשוט האופי שלו, עדיין מראה על אכפתיות ושנאה להפסיד, מאשר שחקנים שמקבלים בהבנה ומתהלכים על הדשא.

Ganjot אמר:
DelPiero אמר:
benrey אמר:

תשמע, לא בא להגן עליו, חד משמעית כשלון טוטאלי העונה.
אבל אם נסתכל על זה אובייקטיבית, להצליח כאן העונה היה קשה.
לא הייתי בונה סביבו קבוצה מן הסתם, אבל חושב שיש לו יותר מה לתרום מאשר מה שקורה כרגע.
כששיחק, הרבה פעמים התפקוד שלו לא היה נכון, ובנוסף גם כל משחק הרכב שונה ככה שקשה לייצר יציבות והבנה של השחקנים שאיתך.

שחקן עצבני על המגרש, גם אם זה פשוט האופי שלו, עדיין מראה על אכפתיות ושנאה להפסיד, מאשר שחקנים שמקבלים בהבנה ומתהלכים על הדשא.

הרושם שלי היה שהוא מתעצבן על כל העולם חוץ מעצמו
לא יודע איך הוא במציאות ואולי הוא אחלה גבר, אבל גם בהתחשב בנסיבות אני חושב שראינו מספיק שהוא לא מתאים

אני אגב אין לי בעיה להגן עליו…
יש לו כדורגל, ראיתי מספיק ממנו כדי לקבוע זאת, השנה שלו הייתה גרועה מאוד, אבל רואים שהוא משחק עם משקולות על הרגליים, אולי הוא לא בשל מנטלית למכבי חיפה ואולי לא עזרו לו מספיק במועדון.
אני לא אומר שהוא ברמה של ונטורה ולא ברמה של עלי, אבל בסקלה של שמיר, סרדל, מאור לוי ועוד הוא לגמרי מעל

חזרה
למעלה