לא הגיע
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
KevinDurant אמר:בכר ניסה לשחק אתו כג'וקר על סיסוקו וב20 דק' הראשונות מבחינה הגנתית הוא סגר אותו לגמרי ואח''כ שספגנו והיינו צריכים יותר ליזום "נתקענו" אתו ב10 שזה ממש לא התפקיד שלו.
כי הוא לא קשר התקפי, זה כמו שהיו שמים את עלי מוחמד כקשר התקפי.כובע קש אמר:KevinDurant אמר:בכר ניסה לשחק אתו כג'וקר על סיסוקו וב20 דק' הראשונות מבחינה הגנתית הוא סגר אותו לגמרי ואח''כ שספגנו והיינו צריכים יותר ליזום "נתקענו" אתו ב10 שזה ממש לא התפקיד שלו.
זה היה כואב בעיניים לראות אותו משחק כקשר התקפי
התמונה לא עובדת.רק מכבי אמר:התפקוד אתמול פחות התאים לו. ברגע שנכנסו לפיגור בכלל הוא היה מיותר על הדשא.
גם בלי קשר למשחק אתמול, הוא לא הגיע עדיין למכבי חיפה.
אני מחבר את זה לדעות שכתבתי כאן בעבר (אי אפשר לצטט כי הנושא שבו ההודעה נכתבה ננעל):
![]()
עומד מאחורי הדברים הללו. לא שחקן מספיק טוב. לא מה שהיינו צריכים.
מקווה מאוד שהוא ישתפר, אבל אני מתקשה לראות אותו עושה צעד משמעותי קדימה.
KevinDurant אמר:התמונה לא עובדת.רק מכבי אמר:התפקוד אתמול פחות התאים לו. ברגע שנכנסו לפיגור בכלל הוא היה מיותר על הדשא.
אני מחבר את זה לדעות שכתבתי כאן בעבר (אי אפשר לצטט כי הנושא שבו ההודעה נכתבה ננעל):
![]()
התפקוד הראשוני שלו ב10 כשחקן שסוגר את סיסוקו לאורך כל המשחק די עבד עד שהם הובילו 2-0 והם שינו סגנון והעיפו כדורים ואז זה כבר לא היה רלוונטי.
יהיה לו הרבה יותר נוח ב8
אני חושב שבכר קצת הקשה עליו השנה בהרבה מקרים. גם אתמול ב10, גם באחד המשחקים (לדעתי נתניה חוץ) הוא שיחק כסוג של כנף ימין ודברים כאלה.רק מכבי אמר:KevinDurant אמר:התמונה לא עובדת.רק מכבי אמר:התפקוד אתמול פחות התאים לו. ברגע שנכנסו לפיגור בכלל הוא היה מיותר על הדשא.
![]()
התפקוד הראשוני שלו ב10 כשחקן שסוגר את סיסוקו לאורך כל המשחק די עבד עד שהם הובילו 2-0 והם שינו סגנון והעיפו כדורים ואז זה כבר לא היה רלוונטי.
יהיה לו הרבה יותר נוח ב8
![]()
הוא שיחק גם כ-8 במספר משחקים העונה, וזה לא היה נראה יותר מידי טוב.
אין צורך לעשות לו הנחות. הוא נראה לא טוב עכשיו.
הוא לא שחקן זר שצריך להתאקלם במדינה עם מלחמה, וזה לא שהוא לא קיבל מספיק הזדמנויות. הוא חייב להשתפר. בלי קשר למשחק אתמול.
רק מכבי אמר:KevinDurant אמר:התמונה לא עובדת.רק מכבי אמר:התפקוד אתמול פחות התאים לו. ברגע שנכנסו לפיגור בכלל הוא היה מיותר על הדשא.
![]()
יהיה לו הרבה יותר נוח ב8
![]()
הוא שיחק גם כ-8 במספר משחקים העונה, וזה לא היה נראה יותר מידי טוב.
אין צורך לעשות לו הנחות. הוא נראה לא טוב עכשיו.
הוא לא שחקן זר שצריך להתאקלם במדינה עם מלחמה, וזה לא שהוא לא קיבל מספיק הזדמנויות. הוא חייב להשתפר. בלי קשר למשחק אתמול.
KevinDurant אמר:עלה מעולה, ניצח מאבקים בלי הפסקה, לחץ טוב מאוד, שחרר לחץ.
אחלה שחקן, אני חושב שגם אותו גמרו מהר מדי
היה חייב להבקיע היום.רק מכבי אמר:אוויר ובור באמצע. האמצע משמעותית פחות טוב כשהוא משחק.
לא מדבר בכלל שהיה חייב לשים את הנגיחה מ-4 מטר בשער.