סונדגרן היה יותר טוב הגנתית בצורה משמעותיתקצת מזכיר לי את סונדגרן.
התחיל טוב אבל לא באמת שחקן משדרג.
גם התקפיתסונדגרן היה יותר טוב הגנתית בצורה משמעותית
סונדגרן לא ידע לעשות שום דבר התקפיגם התקפית
ועדיין יותר טוב מבטאיסונדגרן לא ידע לעשות שום דבר התקפי
הוא פתח את העונה לא טוב ואנחנו כאוהגים נוטים לשכוח מהר שגם לשחקן כדורגל טוב יש תקופות פחות טובות ומשחקים פחות טובים. יחד עם זאת בסך הכללי עד עכשיו לא הייתי משאיר אותו מעבר לסוף החוזה שלו בעונה הנוכחית כי הוא לא מספיק תורם בהתקפה.חשוב להגיד על בטאיי שזה לא שהוא מחריד. היו פה מגנים ימניים באמת מחרידים ב20+ שנה האחרונות. הוא לא כזה. הוא פשוט מאכזב ביחס לציפיות זה הכל. וגם הלך אחורה עד כה ביחס לעונה שעברה. אבל כבר ראינו שחקנים שפתחו פחות טוב ביחס לשנה הקודמת שלהם ואז חזרו לעצמם יותר מאוחר, נקווה לטוב, אני הייתי מבסוט כשהחתימו אותו כי הוא נראה כמו שחקן ברמה גבוהה לליגה שלנו.
או שאולי זה בגלל שהעונה הקודמת הייתה באמת מחרידה והוא נראה טוב ביחס לשאר. גם עונה קודמת הוא לא היה שחקן משדרג, הוא פשוט היה סביר ויציב ביחס לאחריםהוא פתח את העונה לא טוב ואנחנו כאוהגים נוטים לשכוח מהר שגם לשחקן כדורגל טוב יש תקופות פחות טובות ומשחקים פחות טובים. יחד עם זאת בסך הכללי עד עכשיו לא הייתי משאיר אותו מעבר לסוף החוזה שלו בעונה הנוכחית כי הוא לא מספיק תורם בהתקפה.
כל העמידה ההגנתית של הקבוצה מפוקפקת ואז כולם נראים לא טוב.הגנתית היה לו משחק מחריד, הרבה מצבים של טבריה זה עליו גם אם לא בעיקר.
בטאי יצא לכדור המוגבה ופספס עם הראשכל העמידה ההגנתית של הקבוצה מפוקפקת ואז כולם נראים לא טוב.
היה מצב של טבריה ששחקן שלהם בעט בשמאל חלש לידיים של גלזר אחרי הרמה והם היו במצב של 5 על 5 ברחבה מול שחקנים שלנו. איך זה הגיוני?
כי הוא צמצם יותר מדי לבלם, אני מסכים. אבל עדיין, עמידה קבוצתית לא טובהבטאי יצא לכדור המוגבה ופספס עם הראש
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!