נושא שחקן יילה בטאי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
חלש מאוד היום. כנראה שזעזוע המוח עדיין השפיע.

מאמן טוב יודע להבליט יתרונות של שחקן ולהסתיר חסרונות.
הוא לא זה שאמור לתת את הפס לגול.
הוא אמור להיות עוד שחקן שמושך את המגן, שעוזר בבילד אפ בכנף בדאבל פס לפני הפס האחרון.

בעונה שעברה נתן כמה משחקים אדירים
היכולת הממוצעת שלו היא די נמוכה

דעתי היא שכמעט כל שחקן שיודע שאין לו תחרות והוא די מולחם להרכב, זה מבוא לבעיות.

בטאיי בעונה שעברה בייחוד בתחילת העונה עלה בגישה מצוינת. נתן הכל בהגנה, בהתקפה היה צנוע ועשה מה שצריך ולא הסתבך. בא להוכיח ולהצדיק, והרשים. וככל שהעונה התקדמה זה דעך.

מבחינתי אני מרגיש שהוא קצת זחוח. מרגיש שהוא עושה דברים שהוא לא בהכרח צריך/יודע לעשות.
הוא צריך לחזור לבסיס. לשחק פשוט. לקבל חזרה את הביטחון ולתת שקט.

לא בושה לנער אותו קצת בספסל. אפשר לשחק עם נייגל כמגן(שיחק ככה כמעט כל העונה שעברה) ושטייפמן בלם, או עם חלאיילי (ותודה למי שמגיע לו תודה שלא דאגו למגן מחליף סביר. ד"ש מאזוגי שגדל כאן והיה חופשי).

חשוב להגיד על בטאיי שזה לא שהוא מחריד. היו פה מגנים ימניים באמת מחרידים ב20+ שנה האחרונות. הוא לא כזה. הוא פשוט מאכזב ביחס לציפיות זה הכל. וגם הלך אחורה עד כה ביחס לעונה שעברה. אבל כבר ראינו שחקנים שפתחו פחות טוב ביחס לשנה הקודמת שלהם ואז חזרו לעצמם יותר מאוחר, נקווה לטוב, אני הייתי מבסוט כשהחתימו אותו כי הוא נראה כמו שחקן ברמה גבוהה לליגה שלנו.

חשוב להגיד על בטאיי שזה לא שהוא מחריד. היו פה מגנים ימניים באמת מחרידים ב20+ שנה האחרונות. הוא לא כזה. הוא פשוט מאכזב ביחס לציפיות זה הכל. וגם הלך אחורה עד כה ביחס לעונה שעברה. אבל כבר ראינו שחקנים שפתחו פחות טוב ביחס לשנה הקודמת שלהם ואז חזרו לעצמם יותר מאוחר, נקווה לטוב, אני הייתי מבסוט כשהחתימו אותו כי הוא נראה כמו שחקן ברמה גבוהה לליגה שלנו.
הוא פתח את העונה לא טוב ואנחנו כאוהגים נוטים לשכוח מהר שגם לשחקן כדורגל טוב יש תקופות פחות טובות ומשחקים פחות טובים. יחד עם זאת בסך הכללי עד עכשיו לא הייתי משאיר אותו מעבר לסוף החוזה שלו בעונה הנוכחית כי הוא לא מספיק תורם בהתקפה.

הוא פתח את העונה לא טוב ואנחנו כאוהגים נוטים לשכוח מהר שגם לשחקן כדורגל טוב יש תקופות פחות טובות ומשחקים פחות טובים. יחד עם זאת בסך הכללי עד עכשיו לא הייתי משאיר אותו מעבר לסוף החוזה שלו בעונה הנוכחית כי הוא לא מספיק תורם בהתקפה.
או שאולי זה בגלל שהעונה הקודמת הייתה באמת מחרידה והוא נראה טוב ביחס לשאר. גם עונה קודמת הוא לא היה שחקן משדרג, הוא פשוט היה סביר ויציב ביחס לאחרים

עוד משחק בינוני מינוס.
אמור לטוס לבלגיה במהלך הפגרה, מקווה שיחזור משם יותר טוב.
הוא חייב להרים את עצמו. הגנתית והתקפית.

מבחינה התקפית השיתוף פעולה עם ברזאו שמושך המון אש אליו עושה לו טוב אבל הוא עדיין לא מדויק בפעולה האחרונה.

הגנתית לא מספיק טוב

הגנתית היה לו משחק מחריד, הרבה מצבים של טבריה זה עליו גם אם לא בעיקר.
כל העמידה ההגנתית של הקבוצה מפוקפקת ואז כולם נראים לא טוב.

היה מצב של טבריה ששחקן שלהם בעט בשמאל חלש לידיים של גלזר אחרי הרמה והם היו במצב של 5 על 5 ברחבה מול שחקנים שלנו. איך זה הגיוני?

כל העמידה ההגנתית של הקבוצה מפוקפקת ואז כולם נראים לא טוב.

היה מצב של טבריה ששחקן שלהם בעט בשמאל חלש לידיים של גלזר אחרי הרמה והם היו במצב של 5 על 5 ברחבה מול שחקנים שלנו. איך זה הגיוני?
בטאי יצא לכדור המוגבה ופספס עם הראש

חזרה
למעלה