• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

אז אין קוואדרופל

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

Apoc

יו״ר הבורד
לא יודע, משהו במכבי חיפה כבר הרגיל אותי שבגביע כמעט אי אפשר לקחת בכללי, ובטח כשזה על דאבל ואז הסיכויים יורדים לאפס
בואו נתרכז בכן לחגוג את האליפות
חבל שהגענו לפנדלים, זה סתם הרבה יותר כואב

SaTla אמר:
לחגוג אליפות אחרי משחק כזה זה בעייתי

אני מתכוון ללחגוג את ההישג מבחינת היחס לעונה
לא מתכוון ללצאת בחגיגות עכשיו כמו שעיריית חיפה תכננה

לא מיצינו כבר את כל החגיגות ?
ובנינו למי יש מצב רוח לחגוג אחרי ההפסד הזה ?
היו צריכים לארגן חגיגות פעם אית כמו שצריך ולא 800 חגיגות . כל הריגוש כבר יצא .

למען האמת ותמיד אמרתי את זה, גביע זה התואר שהכי פחות מעניין אותי, בטח אם הוא לא בא כדאבל.

תירוץ של קבוצות קטנות להפוך עונה פחות טובה ל"מוצלחת" בדיוק כמו שהיה בעונה אז עם רוני.

סתם מאכזב ונותן טעם חמוץ

מכבי חיפה לא יודעת לשמור על ריכוז אחרי זכיה באליפות. ב - 2002 לא היה לנו מזל באמת בגמר. ביתר העונות שיכלנו לקחת דאבל אחרי זה, היינו איומים ונוראים בגמר. לא קשורים לענף.
הגמר הזה לא שונה.

KevinDurant אמר:
למען האמת ותמיד אמרתי את זה, גביע זה התואר שהכי פחות מעניין אותי, בטח אם הוא לא בא כדאבל.

תירוץ של קבוצות קטנות להפוך עונה פחות טובה ל"מוצלחת" בדיוק כמו שהיה בעונה אז עם רוני.

סתם מאכזב ונותן טעם חמוץ

בעונות רגילות הוא באמת מעניין לי את התחת ואני תמיד אומר את זה
כשכבר מגיעים למצב של דאבל, ובטח קוואדרופל ראשון בהיסטוריה של הליגה, זה היה יותר משמעותי

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:

סתם מאכזב ונותן טעם חמוץ

בעונות רגילות הוא באמת מעניין לי את התחת ואני תמיד אומר את זה
כשכבר מגיעים למצב של דאבל, ובטח קוואדרופל ראשון בהיסטוריה של הליגה, זה היה יותר משמעותי
חד משמעית. גביע בלי אליפות לא שווה כלום לטעמי. רק כדאבל וגם זה בקושי

גביע זה בונוס עבור קבוצה כמו מכבי חיפה. במשימות עמדנו העונה. צריך לדעת להשתפר. לגבי הכושר או שיביאו מאמני כושר אמיתיים, או שבכר לא ילחץ כל כך גבוה כל משחק.
שוב זה מצחיק, אין להם באמת כושר גופני לדרישות של בכר.

אמנם סוף מר, אבל עונה מצוינת שלנו. אם היית אומר לי בתחילת העונה שנעשה את מה שעשינו מבחינת תוצאות אני חותם 1000 פעם

היינו צריכים לקחת העונה גביע ואותי זה סופר איכזב .
אם לא העונה, אז מתי ?
הם לוזרים, שוב לא הגיעו למשחק כל-כך חשוב ועוד על תואר.
סיום מר לעונה הזאת .

Daniel123 אמר:
היינו צריכים לקחת העונה גביע ואותי זה סופר איכזב .
אם לא העונה, אז מתי ?
הם לוזרים, שוב לא הגיעו למשחק כל-כך חשוב ועוד על תואר.
סיום מר לעונה הזאת .

לא יודע מתי. אליפות זו המטרה הכי חשובה ועמדו בה. בשביל לקחת דאבל צריך גם מזל, אבל צריך גם סגל טוב יותר ממה שיש לנו, צריך שליטה על הקבוצה, ריכוז.

אני חושב שמעבר להכל צריך למועדון עם סטנדרט יותר גבוה שיודע לעבוד באמת באנגלית.

KevinDurant אמר:
אמנם סוף מר, אבל עונה מצוינת שלנו. אם היית אומר לי בתחילת העונה שנעשה את מה שעשינו מבחינת תוצאות אני חותם 1000 פעם

כל מילה. יאללה חיפה.

3 הפסדים ב4 משחקים האחרונים

הרבה תמרורי אזהרה

אבל ניסו קניאס אמר שצריך לחגוג. ניסו קניאס אמר שננצח את הגרמנים. ניסו קניאס אמר שזאת אליפות היסטורית כי זאת עונה היסטורית של 4 תארים והצדיק את הזכיה באליפות על ידי הזכייה העתידית בגביע. ניסו אמר גם שגוש ישחק. ודאי. מידיעה. וכמובן 3-1 בגביע. ניסו אמר. ניסו יודע

MH13 TILL I DIE אמר:
Shocking4U אמר:

הרבה תמרורי אזהרה
חשוב מאוד.. וטוב שזה עולה עכשיו לפני החלון

עוד אחת מהשטויות הגדולות של אהרונוביץ. "זה המזל הגדול של בכר שקיבלנו בראש כי עכשיו שחר יידע שצריך לחזק" כאילו שלא עושים הכל כל שנה כדי להביא את מי שאפשר. כאילו שיש מאגר סמוי של ישראלים מעולים אי שם ועד היום לא ניסינו להביא. כאילו שלא ניסינו להביא את הזרים הכי טובים שאפשר ובתקציב מהגדולים שיש ובשכר מהגבוהים שיש בליגה. מי ישמע ברק יצחקי עשה עבודה יותר טובה לגרמנים שאנחנו צריכים לשפר כדי להגיע לרמתו.
עושים את המקסימום כל עונה, ההפסדים לא ישנו את זה רק ינציחו תרבות לוזרית ורופסת במועדון שאת זה באמת קשה לשנות

מייקל בן חמו אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:
Shocking4U אמר:

הרבה תמרורי אזהרה
חשוב מאוד.. וטוב שזה עולה עכשיו לפני החלון

עוד אחת מהשטויות הגדולות של אהרונוביץ. "זה המזל הגדול של בכר שקיבלנו בראש כי עכשיו שחר יידע שצריך לחזק" כאילו שלא עושים הכל כל שנה כדי להביא את מי שאפשר. כאילו שיש מאגר סמוי של ישראלים מעולים אי שם ועד היום לא ניסינו להביא. כאילו שלא ניסינו להביא את הזרים הכי טובים שאפשר ובתקציב מהגדולים שיש ובשכר מהגבוהים שיש בליגה. מי ישמע ברק יצחקי עשה עבודה יותר טובה לגרמנים שאנחנו צריכים לשפר כדי להגיע לרמתו.
עושים את המקסימום כל עונה, ההפסדים לא ישנו את זה רק ינציחו תרבות לוזרית ורופסת במועדון שאת זה באמת קשה לשנות
מקווה שאתה טועה, אבל כשיש לך חודשיים להכין עונה אין תירוצים

מאכזב מאוד אבל כל עוד האליפות שלנו כל השאר על הזין, קונה כל עונה לקחת אליפות ולהפסיד בגמר גביע

חזרה
למעלה