ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
SaTla אמר:לחגוג אליפות אחרי משחק כזה זה בעייתי
KevinDurant אמר:למען האמת ותמיד אמרתי את זה, גביע זה התואר שהכי פחות מעניין אותי, בטח אם הוא לא בא כדאבל.
תירוץ של קבוצות קטנות להפוך עונה פחות טובה ל"מוצלחת" בדיוק כמו שהיה בעונה אז עם רוני.
סתם מאכזב ונותן טעם חמוץ
חד משמעית. גביע בלי אליפות לא שווה כלום לטעמי. רק כדאבל וגם זה בקושיApoc אמר:KevinDurant אמר:למען האמת ותמיד אמרתי את זה, גביע זה התואר שהכי פחות מעניין אותי, בטח אם הוא לא בא כדאבל.
תירוץ של קבוצות קטנות להפוך עונה פחות טובה ל"מוצלחת" בדיוק כמו שהיה בעונה אז עם רוני.
סתם מאכזב ונותן טעם חמוץ
בעונות רגילות הוא באמת מעניין לי את התחת ואני תמיד אומר את זה
כשכבר מגיעים למצב של דאבל, ובטח קוואדרופל ראשון בהיסטוריה של הליגה, זה היה יותר משמעותי
Daniel123 אמר:היינו צריכים לקחת העונה גביע ואותי זה סופר איכזב .
אם לא העונה, אז מתי ?
הם לוזרים, שוב לא הגיעו למשחק כל-כך חשוב ועוד על תואר.
סיום מר לעונה הזאת .
KevinDurant אמר:אמנם סוף מר, אבל עונה מצוינת שלנו. אם היית אומר לי בתחילת העונה שנעשה את מה שעשינו מבחינת תוצאות אני חותם 1000 פעם
חשוב מאוד.. וטוב שזה עולה עכשיו לפני החלוןShocking4U אמר:3 הפסדים ב4 משחקים האחרונים
הרבה תמרורי אזהרה
MH13 TILL I DIE אמר:חשוב מאוד.. וטוב שזה עולה עכשיו לפני החלוןShocking4U אמר:3 הפסדים ב4 משחקים האחרונים
הרבה תמרורי אזהרה
מקווה שאתה טועה, אבל כשיש לך חודשיים להכין עונה אין תירוציםמייקל בן חמו אמר:MH13 TILL I DIE אמר:חשוב מאוד.. וטוב שזה עולה עכשיו לפני החלוןShocking4U אמר:3 הפסדים ב4 משחקים האחרונים
הרבה תמרורי אזהרה
עוד אחת מהשטויות הגדולות של אהרונוביץ. "זה המזל הגדול של בכר שקיבלנו בראש כי עכשיו שחר יידע שצריך לחזק" כאילו שלא עושים הכל כל שנה כדי להביא את מי שאפשר. כאילו שיש מאגר סמוי של ישראלים מעולים אי שם ועד היום לא ניסינו להביא. כאילו שלא ניסינו להביא את הזרים הכי טובים שאפשר ובתקציב מהגדולים שיש ובשכר מהגבוהים שיש בליגה. מי ישמע ברק יצחקי עשה עבודה יותר טובה לגרמנים שאנחנו צריכים לשפר כדי להגיע לרמתו.
עושים את המקסימום כל עונה, ההפסדים לא ישנו את זה רק ינציחו תרבות לוזרית ורופסת במועדון שאת זה באמת קשה לשנות