ברק.י אמר:
DelPiero אמר:
זה לא עניין של לראות שחורות, אף אחד פה לא הופך שלטים או הולך לרחוב המסגר עם שלטים
גם לא מקללים שחקנים או באים אליהם בטענות
אנחנו בסך הכל דנים פה על העובדה שהקבוצה לא במיטבה, בשביל זה יש פורום
אני לא פוסל את התחושות שגם אני שותף להן, אבל המציאות מורכבת יותר מהיכולת הרעה של הקבוצה.
לצורך העניין, להגיד שנצחנו את מכבי ת״א רק בגלל שאיביץ׳ פחדן זה כמו להגיד שההפסד בבלומפילד זה רק כי הם קבוצה טובה יותר.
להגיד שהשחקנים שלנו הם וואן טריק פוני זה גם לא נכון כי חוליית ההתקפה שלנו היא היצירתית בליגה והיא הראתה את זה גם בארץ בעונות הקודמות וגם באירופה העונה. אפשר להגיד שטקטית ברק לא מנצל אותם נכון ושהם חסרי מוטיבציה/כוחות, אבל לא צריך להפוך אותם לחן עזרא ומבוקה.
חח אוקיי אולי זה באמת היה קיצוני קצת ה - one trick pony, אבל הכוונה הייתה בקונטקסט כמובן (קרי, אצילי טוב רק כשהוא בימין וחותך לאמצע, שרי לא מסתדר בצדדים, פיירו לא משחק עם הפנים לשער, מוחמד לא מבקיע/מבשל, דין דוד לא טוב בצד וכו'..). חוץ מזה כתבתי שהם שחקנים טובים (מה שלא הייתי אומר על מבוקה או עזרא)
בכל מקרה, אם לא היה ברור - לא בא אליהם בטענות, אלא בעיקר לצוות שלא מוציא מהם את מה שצריך וגם שחסרים לנו שחקנים בעמדות מפתח, וזה נכון עובדתית, שאין אף מחליף לקישור האחורי למעט גוני.
תל אביב יכלו והיו צריכים לנצח אותנו בסמי לולא הפחדנות בסוף, והם באמת קבוצה טובה יותר, אחרת לא היו מפרקים אותנו 3-0 בבלומפילד. באר שבע עשתה לנו בית ספר בסמי באמצע והיה לנו מלא מזל - אלו דברים שכולם לא ראו. זה לא עניין של לראות שחור או לא.