אז כתבתי, "בהתחשב בזה שדגו מרבה לשחק בקו 5 אם כבר הייתי מביא את סייף מכל השמות שעלו."Pralija כתב: 06 ספטמבר 2023, 07:52סייף לא מגן שמאלי בקו 4 ככה שהוא פחות נחוץ.KevinDurant כתב: 06 ספטמבר 2023, 00:03מחזק ומוסיף שגם הסוכן שלו אמר בראיון שאחרי שמכבי חיפה הביאו את הבלם הזר זה כבר לא יקרה (ההגעה של בלטקסה)רק מכבי כתב: 05 ספטמבר 2023, 22:22
צר לי, אבל אתה מסלף את המציאות.
רצו להביא את בלטקסה כשחיפשו בלם נוסף, ברגע שקיבלו איתות שדניאל מאוזרח, ירדו ממנו.
זה שהתקשורת אין לה מושג מהאזרוח, והמשיכה לפמפם את השם שלו, וניסו להמציא למה העסקה לא יוצאת לפועל, זה משהו אחר.
אתה מאמין לעצמך שבגלל 200 אלף יורו הם לא מביאים שחקן שהם חושבים שהוא יתרום לקבוצה? נו באמת...
אם היו רוצים אותו, הוא היה פה.
לא רצו אותו כמגן.
זה בדיוק המקרה של שמיר בעונה שעברה. אם היו רוצים אותו, הוא היה פה.
בהתחשב בזה שדגו מרבה לשחק בקו 5 אם כבר הייתי מביא את סייף מכל השמות שעלו.
ובקו 5 יכולים לשחק בצד שמאל חזיזה, עילאי חג'ג', שיבלי וסוף פודגוראנו ואני לא מזכיר גם את שון או רמי
לא שאני חושב שהשחקנים שציינתי הם עילוי בעמדה הזאת אבל גם סייף לא עילוי.
נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
Re: נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו
אני גם לא מבין למה אתם מבטלים את סייף בקו 4.KevinDurant כתב: 06 ספטמבר 2023, 12:28אז כתבתי, "בהתחשב בזה שדגו מרבה לשחק בקו 5 אם כבר הייתי מביא את סייף מכל השמות שעלו."Pralija כתב: 06 ספטמבר 2023, 07:52סייף לא מגן שמאלי בקו 4 ככה שהוא פחות נחוץ.KevinDurant כתב: 06 ספטמבר 2023, 00:03
מחזק ומוסיף שגם הסוכן שלו אמר בראיון שאחרי שמכבי חיפה הביאו את הבלם הזר זה כבר לא יקרה (ההגעה של בלטקסה)
בהתחשב בזה שדגו מרבה לשחק בקו 5 אם כבר הייתי מביא את סייף מכל השמות שעלו.
ובקו 5 יכולים לשחק בצד שמאל חזיזה, עילאי חג'ג', שיבלי וסוף פודגוראנו ואני לא מזכיר גם את שון או רמי
מעבר לזה שהוא שיחק ככה באשדוד, בבאקו במשחקים האחרונים הוא פותח כמגן שמאלי בקו 4.
הוא גם הצהיר בעבר שהוא מעדיף לשחק שם.
ככה שלא ברור לי למה האקסיומה כאילו הוא לא מגן בקו 4.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אולי מבחינת סט היכולותרק מכבי כתב: 06 ספטמבר 2023, 12:43אני גם לא מבין למה אתם מבטלים את סייף בקו 4.KevinDurant כתב: 06 ספטמבר 2023, 12:28אז כתבתי, "בהתחשב בזה שדגו מרבה לשחק בקו 5 אם כבר הייתי מביא את סייף מכל השמות שעלו."Pralija כתב: 06 ספטמבר 2023, 07:52
סייף לא מגן שמאלי בקו 4 ככה שהוא פחות נחוץ.
מעבר לזה שהוא שיחק ככה באשדוד, בבאקו במשחקים האחרונים הוא פותח כמגן שמאלי בקו 4.
צריך להגיד פה בכנות, אני מניח ש99.9% מהפורום שמדבר על סייף, מורוזוב, קופרמן, בלטקסה, גיל כהן ועוד ועוד לא ראה אותם מספיק כדי לקבוע את רמתם והתאמתם לתפקיד.
אני מניח שהמועדון ראה את כולם והחליט שזה לא מספיק טוב עבורו
So?KevinDurant כתב: 06 ספטמבר 2023, 12:47אולי מבחינת סט היכולותרק מכבי כתב: 06 ספטמבר 2023, 12:43אני גם לא מבין למה אתם מבטלים את סייף בקו 4.KevinDurant כתב: 06 ספטמבר 2023, 12:28
אז כתבתי, "בהתחשב בזה שדגו מרבה לשחק בקו 5 אם כבר הייתי מביא את סייף מכל השמות שעלו."
צריך להגיד פה בכנות, אני מניח ש99.9% מהפורום שמדבר על סייף, מורוזוב, קופרמן, בלטקסה, גיל כהן ועוד ועוד לא ראה אותם מספיק כדי לקבוע את רמתם והתאמתם לתפקיד.
אני מניח שהמועדון ראה את כולם והחליט שזה לא מספיק טוב עבורו
עדיף הכלום שיש עכשיו ולכן נשחק את קורנו עד שלא יוכל לסחוב?
נאלץ מערך של 3 בלמים כי אין לנו משהו אחר?
גם סאן לא עילוי ועלה לנו מלא גולים- אם הוא בריא הוא לא חלק מהסגל? הוא לא מקבל דקות כמגן בקו 4?
ההשוואה לא צריכה להיות לקורנו אלא האם הוא מסוגל לתת דקות בקו 4.
יש מספיק משחקים בהם נוביל בבטחה- אי אפשר להריץ שם מגן מחליף בלי לשנות מערך?
אפשר לחשוב איזה הבדל ברמה של בין סאן, לבלטקסה, לרז מאיר, לקנדיל ולגוני נאור. ועדיין עדיף לשחק איתם מאשר לעלות עם שחקן מהנוער.
לפי השיטה הזו אנחנו נשארים בסגל בלי שוער מחליף, עם בלם מחליף אחד, קשר מחליף אחד ובלי מגנים ושוערים מחליפים בכלל.
לא להביא בינוניים זה אומר להישאר עם 12 שחקני סגל ראויים והשאר מחליפים מהנוער.
לפי השיטה הזו אנחנו נשארים בסגל בלי שוער מחליף, עם בלם מחליף אחד, קשר מחליף אחד ובלי מגנים ושוערים מחליפים בכלל.
בדיוק.אליאור כתב: 06 ספטמבר 2023, 15:00 אפשר לחשוב איזה הבדל ברמה של בין סאן, לבלטקסה, לרז מאיר, לקנדיל ולגוני נאור. ועדיין עדיף לשחק איתם מאשר לעלות עם שחקן מהנוער.
אפשר להביא עוד "בינוניים" כדי שיחלקו את העומסים. במיוחד כשמתחרים ב3 מפעלים (ליגה, גביע ואירופה).
אי אפשר לבנות סגל של 18-22 שחקנים שכולם באותה הרמה. זה לא קיים בשום קבוצה גם בקבוצות הגדולות ביותר באירופה.
צריך להודות באמת, שחר פשוט הולך לעונה פיננסית.
הוא לא משקיע ברכש וחמור מכך שהפעם זה מתבטא גם ב(אי) השקעה בצוות המקצועי.
הוא ואלברמן כנראה רואים במודל של אייאקס, כמודל לחיקוי - מגדלים מהנוער ומייצאים שחקנים.
הבעיה שכרגע זה לא מתאים, אין מספיק פרוספקטים מהנוער.
אין בעיה לבנות על כמה שחקנים מהנוער דוגמת חליאלי, כיוף וכו' אבל צריך גם לחזק עם שחקנים בכירים.
להפקיר את עמדת מגן שמאל בלי מחליף טבעי, קישור של 3 שחקנים ראויים, שוער ראשון שלא שווה נקודות וחלוץ מוביל שלא קשור לענף - זו לא קבוצה רצינית שבנויה להתחרות על תארים.
בקיצור, תתכוננו לחזור לשנים הרעות, אלא אם נראה סיבוב פרסה משמעותי בחלון של ינואר.
"מודל אייאקס"
מצליחים למכור שחקן וחצי כבר הופכים את זה למודל
שוב חוזר הסיפור..
מצליחים למכור שחקן וחצי כבר הופכים את זה למודל
שוב חוזר הסיפור..
ממש לא מסכים עם הטענות כאילו נוקטים פה באסטרטגיה של לקדם צעירים כדי למכור אותם ולספוג את השכר לימוד וכו'.
אם זה היה המצב מלכתחילה היו נותנים לכיוף לשחק כשוער ראשון ולא משתמשים בו כגיבוי לניצן.
היו נותנים לפיינגולד את המשבצת של קנדיל ולא מביאים אותו.
ועוד ועוד דוגמאות שמספיקה רק אחת מהן כדי להקריס את הטענה הזאת לגמרי.
מה שכן עושים זה מעדיפים בהרבה מקרים לא להביא את הבינוני הממוצע שיהיה פה כמו גוני נאור ואף אחד לא יוכל לסמוך עליו גם לדקה וחצי, ובמקום זאת לתת את המשבצת לשחקן צעיר שכבר נמצא במערכת ולא יתן את ההרגשה שאנחנו תקועים עם איזה בובל.
אני לגמרי בעד הגישה הזאת ומעדיף את פודגוראנו ושיבלי וחג'ג' וכל אלה על להביא כל מיני שחקנים שהשמות שלהם מוכרים לכל אוהד כדורגל ישראלי כבר שנים רבות וידוע שלא ייצא מהם כלום לעולם.
אם זה היה המצב מלכתחילה היו נותנים לכיוף לשחק כשוער ראשון ולא משתמשים בו כגיבוי לניצן.
היו נותנים לפיינגולד את המשבצת של קנדיל ולא מביאים אותו.
ועוד ועוד דוגמאות שמספיקה רק אחת מהן כדי להקריס את הטענה הזאת לגמרי.
מה שכן עושים זה מעדיפים בהרבה מקרים לא להביא את הבינוני הממוצע שיהיה פה כמו גוני נאור ואף אחד לא יוכל לסמוך עליו גם לדקה וחצי, ובמקום זאת לתת את המשבצת לשחקן צעיר שכבר נמצא במערכת ולא יתן את ההרגשה שאנחנו תקועים עם איזה בובל.
אני לגמרי בעד הגישה הזאת ומעדיף את פודגוראנו ושיבלי וחג'ג' וכל אלה על להביא כל מיני שחקנים שהשמות שלהם מוכרים לכל אוהד כדורגל ישראלי כבר שנים רבות וידוע שלא ייצא מהם כלום לעולם.
אופטימיות במכבי חיפה
בדיוק.Smile כתב: 06 ספטמבר 2023, 17:30בדיוק.אליאור כתב: 06 ספטמבר 2023, 15:00 אפשר לחשוב איזה הבדל ברמה של בין סאן, לבלטקסה, לרז מאיר, לקנדיל ולגוני נאור. ועדיין עדיף לשחק איתם מאשר לעלות עם שחקן מהנוער.
אפשר להביא עוד "בינוניים" כדי שיחלקו את העומסים. במיוחד כשמתחרים ב3 מפעלים (ליגה, גביע ואירופה).
אי אפשר לבנות סגל של 18-22 שחקנים שכולם באותה הרמה. זה לא קיים בשום קבוצה גם בקבוצות הגדולות ביותר באירופה.
הוא ואלברמן כנראה רואים במודל של אייאקס, כמודל לחיקוי - מגדלים מהנוער ומייצאים שחקנים.
אין בעיה לבנות על כמה שחקנים מהנוער דוגמת חליאלי, כיוף וכו' אבל צריך גם לחזק עם שחקנים בכירים.
להפקיר את עמדת מגן שמאל בלי מחליף טבעי, קישור של 3 שחקנים ראויים, שוער ראשון שלא שווה נקודות וחלוץ מוביל שלא קשור לענף - זו לא קבוצה רצינית שבנויה להתחרות על תארים.
בקיצור, תתכוננו לחזור לשנים הרעות, אלא אם נראה סיבוב פרסה משמעותי בחלון של ינואר.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אז אם היינו מביאים עוד גוני נאור לאמצע, עוד שוער כמו לויטה ומגן שמאלי כמו בלטקסה ושחקן כנף כמו גיא בדש לא היינו בעונה פיננסית והיינו תחרותיים?
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
גולדשטיין. יש מביכים כאלה? כל הכבוד למועדון שלא פירק עוד יותר את הקבוצה!מלבד השניים, נעשו פניות למכבי חיפה גם בנוגע לעבדולאי סק ודולב חזיזה שלאחרונה חתמו על חוזה חדש, אך גם במקרה הזה הירוקים הודיעו כי השניים לא למכירה. על פי הערכות, מכבי חיפה הייתה יכולה להרוויח מעל ל-6 מיליון אירו ממכירת ארבעת השחקנים שעליהם שילמה דמי העברה בסך 2.3 מיליון אירו.
-
nk1230
- תוקע יתד בהרכב
לא הבנתי .... אין לך סגל של 18 22 שחקנים, חלקם בינוניים.אליאור כתב: 06 ספטמבר 2023, 19:28בדיוק.Smile כתב: 06 ספטמבר 2023, 17:30בדיוק.אליאור כתב: 06 ספטמבר 2023, 15:00 אפשר לחשוב איזה הבדל ברמה של בין סאן, לבלטקסה, לרז מאיר, לקנדיל ולגוני נאור. ועדיין עדיף לשחק איתם מאשר לעלות עם שחקן מהנוער.
-
nk1230
- תוקע יתד בהרכב
התשובה הכי טובה לפקהפקה של האוהדים שלנו.KevinDurant כתב: 06 ספטמבר 2023, 19:41 אז אם היינו מביאים עוד גוני נאור לאמצע, עוד שוער כמו לויטה ומגן שמאלי כמו בלטקסה ושחקן כנף כמו גיא בדש לא היינו בעונה פיננסית והיינו תחרותיים?
אתם גם צריכים להבין עוד דבר פשוט. עם כל הכבוד לאליפויות שלנו ולהגמוניה בשלוש השנים האחרונות אנחנו עדיין עם תקציב של 20 מיליון שקל פחות ממכבי תל אביב, קונים שחקנים בפחות ומשלמים פחות. בסוף אם יהיה שחקן כמו חמודי כנעאן שימכר לקבוצה בארץ או ליגיונר טוב שיחזור מחו"ל רוב הסיכויים שהוא ילך למכבי תל אביב, אם שתי הקבוצות ירצו אותו באותה מידה. אפשר להגיד לא נביא בינוניים ונחכה למגן שמאלי מחליף טוב יותר, אבל בסוף ההיצע הישראלי מאוד מוגבל וגם אם ליידנר או גרופר יחליטו מחר שהם חוזרים לארץ (והם לא פצועים) והייתי צריך להמר לאן ילכו, אני הייתי שם את הכסף שילכו למכבי תל אביב.
אפשר גם לבנות על שחקני בית אם יש להם פוטנציאל אמיתי אבל אי אפשר לעשות פה מכבי פתח תקווה או משהו בסגנון. ובשורה התחתונה אתה לא פותח עונה עם מגן שמאלי אחד גם אם אתה משחק רק במסגרת אחת, כל שכן שתי מסגרות כשאחת מהן היא ברמה גבוהה כמו הליגה האירופית. בסוף אנחנו גם יודעים שאם בלטקסה היה מקבל שחרור בחינם מאוסטריה וינה הוא היה פה כבר לפני חודשיים ולכן מדובר בשיקול שהוא 98 אחוז כלכלי ו-2 אחוז מקצועי.
אפשר גם לבנות על שחקני בית אם יש להם פוטנציאל אמיתי אבל אי אפשר לעשות פה מכבי פתח תקווה או משהו בסגנון. ובשורה התחתונה אתה לא פותח עונה עם מגן שמאלי אחד גם אם אתה משחק רק במסגרת אחת, כל שכן שתי מסגרות כשאחת מהן היא ברמה גבוהה כמו הליגה האירופית. בסוף אנחנו גם יודעים שאם בלטקסה היה מקבל שחרור בחינם מאוסטריה וינה הוא היה פה כבר לפני חודשיים ולכן מדובר בשיקול שהוא 98 אחוז כלכלי ו-2 אחוז מקצועי.
- KevinDurant
- חבר בבורד
מתי בפעם האחרונה המועדון הפסיד במאבק שחקן למכבי ת''א?אליאור כתב: 06 ספטמבר 2023, 22:35 אתם גם צריכים להבין עוד דבר פשוט. עם כל הכבוד לאליפויות שלנו ולהגמוניה בשלוש השנים האחרונות אנחנו עדיין עם תקציב של 20 מיליון שקל פחות ממכבי תל אביב, קונים שחקנים בפחות ומשלמים פחות. בסוף אם יהיה שחקן כמו חמודי כנעאן שימכר לקבוצה בארץ או ליגיונר טוב שיחזור מחו"ל רוב הסיכויים שהוא ילך למכבי תל אביב, אם שתי הקבוצות ירצו אותו באותה מידה. אפשר להגיד לא נביא בינוניים ונחכה למגן שמאלי מחליף טוב יותר, אבל בסוף ההיצע הישראלי מאוד מוגבל וגם אם ליידנר או גרופר יחליטו מחר שהם חוזרים לארץ (והם לא פצועים) והייתי צריך להמר לאן ילכו, אני הייתי שם את הכסף שילכו למכבי תל אביב.
חוץ מזהבי, אנחנו משלמים יותר מהם במשכורות וגם בדמי העברה זה ממזמן התאזן
אנחנו לא ב2014-2015, די עם הרגשי נחיתות האלה של מכבי ת''א
חוזר על המודל לייחוס.
מישהו חושב שבמקרה וסאן בריא הוא לא מקבל דקות ברוטציה עם קורנו, כולל לפתוח לעיתים במשחקי ליגה?
מישהו חושב שבמקרה וסאן בריא הוא לא מקבל דקות ברוטציה עם קורנו, כולל לפתוח לעיתים במשחקי ליגה?
- KevinDurant
- חבר בבורד
כן אבל סאן הוא שחקן במעמד אחר בקבוצה, גם אם הוא לא להיט מקצועית.dyarok כתב: 06 ספטמבר 2023, 22:59 חוזר על המודל לייחוס.
וזה אותו סאן שרודריגז הדיח אותו מעמדת המגן השמאלי כן?
השאלה פה אם מדובר ברוטציה איכותית ואמיתית או סתם שחקן שישחק במשחק כמו שהיה בגביע הטוטו בזמנו שעלינו עם הרכב שני מובהק.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
ארד בר שעבר לציריך לא קיבל שם עד עכשיו דקה ולמיטב ידיעתי גם מרבית הזמן לא היה בסגל. ציריך כרגע מקום ראשון בשוויץ (מעל יאנג בויז). אולי שווה לבחון מתווה של השאלה עם אופציה?
אפשר לשאוף להביא גם יותר טוב מגוני נאור שהתברר כנפילה, חוץ מזה שצריך עוד קשר אחד גם אם הוא בסגל.KevinDurant כתב: 06 ספטמבר 2023, 19:41 אז אם היינו מביאים עוד גוני נאור לאמצע, עוד שוער כמו לויטה ומגן שמאלי כמו בלטקסה ושחקן כנף כמו גיא בדש לא היינו בעונה פיננסית והיינו תחרותיים?
אפשר לשאוף למגן מחליף לקורנו (שכרגע אין בכלל בסגל, אז גם דחליל עדיף על כלום)
יכלו לשאוף לחלוץ יותר טוב מפיירו
שלא נדבר על צוות מקצועי
אתה פשוט משלים עם העובדה שלמועדון הזה אין שום שאיפות העונה, כי מועדון עם שאיפות היה מתנהל אחרת.
ברגע שהבטחנו קונפרנס המועדון הגשים את השאיפה היחידה שלו העונה שהיא למעשה לא להיות במינוס.Smile כתב: 06 ספטמבר 2023, 23:38אפשר לשאוף להביא גם יותר טוב מגוני נאור שהתברר כנפילה, חוץ מזה שצריך עוד קשר אחד גם אם הוא בסגל.KevinDurant כתב: 06 ספטמבר 2023, 19:41 אז אם היינו מביאים עוד גוני נאור לאמצע, עוד שוער כמו לויטה ומגן שמאלי כמו בלטקסה ושחקן כנף כמו גיא בדש לא היינו בעונה פיננסית והיינו תחרותיים?
אפשר לשאוף למגן מחליף לקורנו (שכרגע אין בכלל בסגל, אז גם דחליל עדיף על כלום)
יכלו לשאוף לחלוץ יותר טוב מפיירו
שלא נדבר על צוות מקצועי
אתה פשוט משלים עם העובדה שלמועדון הזה אין שום שאיפות העונה, כי מועדון עם שאיפות היה מתנהל אחרת.
לפחות לפי הראיון שלו הוא רוצה להישאר שם.Shocking4U כתב: 06 ספטמבר 2023, 23:25 ארד בר שעבר לציריך לא קיבל שם עד עכשיו דקה ולמיטב ידיעתי גם מרבית הזמן לא היה בסגל. ציריך כרגע מקום ראשון בשוויץ (מעל יאנג בויז). אולי שווה לבחון מתווה של השאלה עם אופציה?
על כמה שחקנים נלחמת איתם לאחרונה?KevinDurant כתב: 06 ספטמבר 2023, 22:53מתי בפעם האחרונה המועדון הפסיד במאבק שחקן למכבי ת''א?אליאור כתב: 06 ספטמבר 2023, 22:35 אתם גם צריכים להבין עוד דבר פשוט. עם כל הכבוד לאליפויות שלנו ולהגמוניה בשלוש השנים האחרונות אנחנו עדיין עם תקציב של 20 מיליון שקל פחות ממכבי תל אביב, קונים שחקנים בפחות ומשלמים פחות. בסוף אם יהיה שחקן כמו חמודי כנעאן שימכר לקבוצה בארץ או ליגיונר טוב שיחזור מחו"ל רוב הסיכויים שהוא ילך למכבי תל אביב, אם שתי הקבוצות ירצו אותו באותה מידה. אפשר להגיד לא נביא בינוניים ונחכה למגן שמאלי מחליף טוב יותר, אבל בסוף ההיצע הישראלי מאוד מוגבל וגם אם ליידנר או גרופר יחליטו מחר שהם חוזרים לארץ (והם לא פצועים) והייתי צריך להמר לאן ילכו, אני הייתי שם את הכסף שילכו למכבי תל אביב.
דיא בא לפה כי הוא לא רצה לשחק במכבי תל אביב כשחלק מהקהל שם גזעני.
בשנים האחרונות אתה ביתרון כי הסגל שלך טוב יותר ואתה לא מתחרה איתם על אותם שחקנים אבל עובדתית התקציב שלהם גדול יותר, ההעברות היקרות שלהם יותר יקרות משלנו והם עדיין מסוגלים להציע משכורות גבוהות יותר.
לא מבין מה זה קשור לרגשי נחיתות, סתם פרשנות שאתה נוטה לעשות עם עצמך. עובדתית התקציב שלהם גבוה יותר ב-20 מיליון שקל, וביום ששתי הקבוצות ירצו מאוד את אותו השחקן הם יציעו לו יותר כסף.
בכל מקרה האשליה הזו של "לא נביא בינוניים" לא עולה בקנה אחד עם המציאות של מגבלת הזרים ושוק הישראלים הדל. השיקול השלישי והחלש יותר הוא שבמידה ואנחנו והצהבת נרצה את אותו שחקן, לא בטוח בכלל שהוא יבוא אלינו. יש מקרים שאתה לא מביא שחקן בינוני כדי להיות חמישי ברוטציה בקישור אבל כן אפשר להמר על שחקן כמו איתן אזולאי, או (לא) לשלם עליו פי 1.5 בסוף העונה, ובכל מקרה לפתוח עונה עם מגן שמאלי אחד זה ביזיון שאני לא זוכר כדוגמתו.
ארד בר יבוא רק אם זה יהיה חינם אין כסף.Shocking4U כתב: 06 ספטמבר 2023, 23:25 ארד בר שעבר לציריך לא קיבל שם עד עכשיו דקה ולמיטב ידיעתי גם מרבית הזמן לא היה בסגל. ציריך כרגע מקום ראשון בשוויץ (מעל יאנג בויז). אולי שווה לבחון מתווה של השאלה עם אופציה?
ארד בר יבוא רק אם זה יהיה חינם אין כסף.Shocking4U כתב: 06 ספטמבר 2023, 23:25 ארד בר שעבר לציריך לא קיבל שם עד עכשיו דקה ולמיטב ידיעתי גם מרבית הזמן לא היה בסגל. ציריך כרגע מקום ראשון בשוויץ (מעל יאנג בויז). אולי שווה לבחון מתווה של השאלה עם אופציה?
אני חושב שההחלטה של שחקן לאיזו קבוצה לעבור קשורה להרבה דברים אחרים מרק כסף.אליאור כתב: 06 ספטמבר 2023, 22:35 אתם גם צריכים להבין עוד דבר פשוט. עם כל הכבוד לאליפויות שלנו ולהגמוניה בשלוש השנים האחרונות אנחנו עדיין עם תקציב של 20 מיליון שקל פחות ממכבי תל אביב, קונים שחקנים בפחות ומשלמים פחות. בסוף אם יהיה שחקן כמו חמודי כנעאן שימכר לקבוצה בארץ או ליגיונר טוב שיחזור מחו"ל רוב הסיכויים שהוא ילך למכבי תל אביב, אם שתי הקבוצות ירצו אותו באותה מידה. אפשר להגיד לא נביא בינוניים ונחכה למגן שמאלי מחליף טוב יותר, אבל בסוף ההיצע הישראלי מאוד מוגבל וגם אם ליידנר או גרופר יחליטו מחר שהם חוזרים לארץ (והם לא פצועים) והייתי צריך להמר לאן ילכו, אני הייתי שם את הכסף שילכו למכבי תל אביב.
בהנחה שההצעה שלנו תהיה באותו אזור כספית, ייכנסו גם שיקולים של האם במקור השחקן נולד מהצפון או בדרום (שיקן שכל המשפחה שלו גרה במרכז יעדיף לעבור לקבוצה מהמרכז), האם גדל כל החיים אצל היריבה העירונית ועוד מגוון סיבות.
במקרה של חמודי כנען, אני חושב שבמידה וההצעות שלנו היו זהות, הוא היה בוחר בנו, אלא אם בעזיבה שלנו את הנוער נותרו משקעים. לא חושב שהוא היה בוחר בקבוצה גזענית כמו מכבי ת"א
פשוט תשווה ב3-4 עונות האחרונות כמה כל קבוצה הוציאה בסכומי העברה, הישראלים היחידים שהם ניצחו זה כאלה שהיה ברור שיחזרו אליהם כמו זהבי כהן ופרץ, בדיוק כמו שבעוד עונה שתיים שאבו פאני ונטע ירצו לחזור אין לי שום ספק שיחזרו לכאן.אליאור כתב: 07 ספטמבר 2023, 00:07על כמה שחקנים נלחמת איתם לאחרונה?KevinDurant כתב: 06 ספטמבר 2023, 22:53מתי בפעם האחרונה המועדון הפסיד במאבק שחקן למכבי ת''א?אליאור כתב: 06 ספטמבר 2023, 22:35 אתם גם צריכים להבין עוד דבר פשוט. עם כל הכבוד לאליפויות שלנו ולהגמוניה בשלוש השנים האחרונות אנחנו עדיין עם תקציב של 20 מיליון שקל פחות ממכבי תל אביב, קונים שחקנים בפחות ומשלמים פחות. בסוף אם יהיה שחקן כמו חמודי כנעאן שימכר לקבוצה בארץ או ליגיונר טוב שיחזור מחו"ל רוב הסיכויים שהוא ילך למכבי תל אביב, אם שתי הקבוצות ירצו אותו באותה מידה. אפשר להגיד לא נביא בינוניים ונחכה למגן שמאלי מחליף טוב יותר, אבל בסוף ההיצע הישראלי מאוד מוגבל וגם אם ליידנר או גרופר יחליטו מחר שהם חוזרים לארץ (והם לא פצועים) והייתי צריך להמר לאן ילכו, אני הייתי שם את הכסף שילכו למכבי תל אביב.
בשנים האחרונות אתה ביתרון כי הסגל שלך טוב יותר ואתה לא מתחרה איתם על אותם שחקנים אבל עובדתית התקציב שלהם גדול יותר, ההעברות היקרות שלהם יותר יקרות משלנו והם עדיין מסוגלים להציע משכורות גבוהות יותר.
לא מבין מה זה קשור לרגשי נחיתות, סתם פרשנות שאתה נוטה לעשות עם עצמך. עובדתית התקציב שלהם גבוה יותר ב-20 מיליון שקל, וביום ששתי הקבוצות ירצו מאוד את אותו השחקן הם יציעו לו יותר כסף.
בכל מקרה האשליה הזו של "לא נביא בינוניים" לא עולה בקנה אחד עם המציאות של מגבלת הזרים ושוק הישראלים הדל. השיקול השלישי והחלש יותר הוא שבמידה ואנחנו והצהבת נרצה את אותו שחקן, לא בטוח בכלל שהוא יבוא אלינו. יש מקרים שאתה לא מביא שחקן בינוני כדי להיות חמישי ברוטציה בקישור אבל כן אפשר להמר על שחקן כמו איתן אזולאי, או (לא) לשלם עליו פי 1.5 בסוף העונה, ובכל מקרה לפתוח עונה עם מגן שמאלי אחד זה ביזיון שאני לא זוכר כדוגמתו.
אין בעיה להמר על איתן אזולאי כזה לפני הפריצה כמו שהימרו על חזיזה בזמנו יש בעיה לשלם עליו את ה2 מליון שסגל ירצה עליו עכשיו שברור שהוא לא שווה אותם או למחזר מגן בינוני כמו בלטקסה שכבר ראינו ואנחנו יודעים מה הרמה שלו וזה לפני שישב ביציע שנתיים.
אם במועדון מאמינים למשל שיכולים להפוך את חגג נגיד למגן שמאל בהמשך לתפקיד שלו בצעירה אז אני שלם לגמרי עם אי הבאה של מגן מחליף.
- KevinDurant
- חבר בבורד
לא יודע מה דיא רצה ומה הוא לא רצה, עובדתית, כל שחקן ישראלי שרצו פה הגיע לפה ולא הגיע לשם.אליאור כתב: 07 ספטמבר 2023, 00:07על כמה שחקנים נלחמת איתם לאחרונה?KevinDurant כתב: 06 ספטמבר 2023, 22:53מתי בפעם האחרונה המועדון הפסיד במאבק שחקן למכבי ת''א?אליאור כתב: 06 ספטמבר 2023, 22:35 אתם גם צריכים להבין עוד דבר פשוט. עם כל הכבוד לאליפויות שלנו ולהגמוניה בשלוש השנים האחרונות אנחנו עדיין עם תקציב של 20 מיליון שקל פחות ממכבי תל אביב, קונים שחקנים בפחות ומשלמים פחות. בסוף אם יהיה שחקן כמו חמודי כנעאן שימכר לקבוצה בארץ או ליגיונר טוב שיחזור מחו"ל רוב הסיכויים שהוא ילך למכבי תל אביב, אם שתי הקבוצות ירצו אותו באותה מידה. אפשר להגיד לא נביא בינוניים ונחכה למגן שמאלי מחליף טוב יותר, אבל בסוף ההיצע הישראלי מאוד מוגבל וגם אם ליידנר או גרופר יחליטו מחר שהם חוזרים לארץ (והם לא פצועים) והייתי צריך להמר לאן ילכו, אני הייתי שם את הכסף שילכו למכבי תל אביב.
מכבי נתניה קנו את אזולאי בלמעלה מ600 אלף יורו, אתה חושב שהוא ימכור לך אותו בפחות מ2?
ולא ישימו עליו 2 מיליון יורו כמו שמכבי ת''א לא ישימו עליו.
מתי בפעם האחרונה מכבי ת''א עשתה עסקה בדמי העברה משמעותיים בליגה? גם הם הבינו (ובמיוחד מנספורד נגד זה) שהמחירים לא הגיוניים ולא נורמליים.
גם עכשיו שהם חיפשו בלם זר חיפשו מישהו שיעלה מיליון יורו ו400 אלף יורו שכר שזה בדיוק התנאים שנתנו לשימיץ'
כל הזרים שהם הביאו (שלדעתי הם אחלה שחקנים) זה בדיוק (ואפילו פחות) מהסכומים שאנחנו הבאנו את הזרים שלנו.
-
SaTla
- אלוף המדינה
זה סכום שאי אפשר להגיד לו לא
הבעיה שנהיה ללא הגנה באירופה
הבעיה שנהיה ללא הגנה באירופה
לא פרופיל שנראה אמין בכלל.
גם בסכום של 10 מיליון פאונד הם מביאים בלם הרבה יותר טוב ממנו.
גם בסכום של 10 מיליון פאונד הם מביאים בלם הרבה יותר טוב ממנו.
יענקל'ך!