GreenGlory כתב: ↑04 אוגוסט 2022, 16:51
למרות שהבקיע 3 שערים בראש, ניכר לראות על המגרש שהוא מפספס הרבה נגיחות קלות בגלל הטיימינג שלו והקפיצה בראש. הן בהגנה כשהוא יורד לעזור במצבים נייחים של היריבה והן ברחבה לפעמים שחסר לו הגרוש ללירה, שחלוץ בגובה שלו צריך לקחת, וזה כתוצאה מהטיימינג הלא טוב בקפיצה לכדורי גובה.
היו כמה מצבים אתמול בהגנה שקפץ מוקדם מידיי או קפץ קרוב מידיי לכדור והכדור עבר מעליו לשחקן שמאחוריו.
מקווה שזה סתם משהו של חלודה כי הוא יכול להוציא בראש הרבה יותר, ואם אכן יש לו בעיה טיפה בטיימינג הוא בהחלט יכול להשתפר בזה עם הצוות המקצועי ואולי גם בעזרת מנחם לדוגמה שמומחה בזה.
מעבר לזה ומעבר לחלודה בסיומת, מרוצה מאוד ממנו, יעשה הרבה בעיות ויבקיע הרבה שערים בליגה, השאלה מה יבוא קודם, השער או הנפילה של המגן שלו בתקווה לקבל עבירה.
אגב, ספורט 5 פתחו את הפנטזי שלי ונתנו מחירים לכל השחקנים בליגה, פיירו קיבל את המחיר המקסימלי 15 מיליון, כשיובאנוביץ קיבל 14 מיליון, לטעמי אגב יובאנוביץ טוב ממנו אבל זה דעתי.
אגב הוא זהבי ואצילי היחידים שקיבלו את המחיר המקסימלי 15 מיליון מבין כל השחקנים.
יובנאוביץ קליני בהתקפה, אבל לא תורם כלום מלבד סיומת, אין לו משחק גב טוב, או טכניקה סבירה, גם משחק הראש שלו בינוני.
פיירו הרבה יותר מגוון לטעמי.
פיירו יותר מגוון מסכים איתך במיליון אחוז, ובליגה שלנו יש לו את העליונות הפיזית בניגוד ליובאנוביץ.
אבל את הסיומת של יובאנוביץ והקילריות אין להרבה בליגה אם בכלל, מהבחינות האלה הוא החלוץ הכי טוב בארץ, בכל שאר האספקטים פיירו עדיף עליו, הן מבחינה פיזית והן מבחינת משחק הראש והגב שלו.
בכל מקרה אני כרגע מהמעט שראיתי משתיהם עדיין חושב שיובאנוביץ כחלוץ יותר טוב, אבל בכדורגל המודרני מחפשים חלוץ יותר רחב ושלם, וכרגע פיירו נראה כאחד שעונה על הדרישה הזאת.
הסיומת שלו אולי תהווה בעיה טיפה ובגללה אולי יובאנוביץ יסיים עם יותר שערים ממנו, אבל מכבי כקבוצה יותר שלמה והגולים שלנו מתפרשים על יותר שחקנים, אצל הגרמנים כרגע לא רואה מי נותן שם מספרים חוץ מיובאנוביץ זהבי ופריצה (אם ישאר בכלל). אצלינו הרשימה גדולה יותר, ופיירו יגדיל את המספרים של אלה שסובבים אותו וראינו את זה אתמול, וזה משהו חשוב יותר לקבוצה מחוברת ורצה ביחד וזה בידיוק מה שאלברמן ובכר רצו, מנסים להוריד את התלות בשחקן כזה או אחר כמו שהיה באצילי ולביינתים זה עובד מעולה.
מסכים איתך, התרומה של פיירו זה לא רק השערים שייתן אלה גם השערים שאחרים ייכבשו בגלל הטרור שהוא עושה לבלמים עם הגודל והתנועה שלו.
בגלל זה אני טוען שאם היית נותן לי לבחור מבין השניים לקבוצה שלנו אני הולך על פיירו.
GreenGlory כתב: ↑04 אוגוסט 2022, 16:51
למרות שהבקיע 3 שערים בראש, ניכר לראות על המגרש שהוא מפספס הרבה נגיחות קלות בגלל הטיימינג שלו והקפיצה בראש. הן בהגנה כשהוא יורד לעזור במצבים נייחים של היריבה והן ברחבה לפעמים שחסר לו הגרוש ללירה, שחלוץ בגובה שלו צריך לקחת, וזה כתוצאה מהטיימינג הלא טוב בקפיצה לכדורי גובה.
היו כמה מצבים אתמול בהגנה שקפץ מוקדם מידיי או קפץ קרוב מידיי לכדור והכדור עבר מעליו לשחקן שמאחוריו.
מקווה שזה סתם משהו של חלודה כי הוא יכול להוציא בראש הרבה יותר, ואם אכן יש לו בעיה טיפה בטיימינג הוא בהחלט יכול להשתפר בזה עם הצוות המקצועי ואולי גם בעזרת מנחם לדוגמה שמומחה בזה.
מעבר לזה ומעבר לחלודה בסיומת, מרוצה מאוד ממנו, יעשה הרבה בעיות ויבקיע הרבה שערים בליגה, השאלה מה יבוא קודם, השער או הנפילה של המגן שלו בתקווה לקבל עבירה.
אגב, ספורט 5 פתחו את הפנטזי שלי ונתנו מחירים לכל השחקנים בליגה, פיירו קיבל את המחיר המקסימלי 15 מיליון, כשיובאנוביץ קיבל 14 מיליון, לטעמי אגב יובאנוביץ טוב ממנו אבל זה דעתי.
אגב הוא זהבי ואצילי היחידים שקיבלו את המחיר המקסימלי 15 מיליון מבין כל השחקנים.
יובנאוביץ קליני בהתקפה, אבל לא תורם כלום מלבד סיומת, אין לו משחק גב טוב, או טכניקה סבירה, גם משחק הראש שלו בינוני.
פיירו הרבה יותר מגוון לטעמי.
פיירו יותר מגוון מסכים איתך במיליון אחוז, ובליגה שלנו יש לו את העליונות הפיזית בניגוד ליובאנוביץ.
אבל את הסיומת של יובאנוביץ והקילריות אין להרבה בליגה אם בכלל, מהבחינות האלה הוא החלוץ הכי טוב בארץ, בכל שאר האספקטים פיירו עדיף עליו, הן מבחינה פיזית והן מבחינת משחק הראש והגב שלו.
בכל מקרה אני כרגע מהמעט שראיתי משתיהם עדיין חושב שיובאנוביץ כחלוץ יותר טוב, אבל בכדורגל המודרני מחפשים חלוץ יותר רחב ושלם, וכרגע פיירו נראה כאחד שעונה על הדרישה הזאת.
הסיומת שלו אולי תהווה בעיה טיפה ובגללה אולי יובאנוביץ יסיים עם יותר שערים ממנו, אבל מכבי כקבוצה יותר שלמה והגולים שלנו מתפרשים על יותר שחקנים, אצל הגרמנים כרגע לא רואה מי נותן שם מספרים חוץ מיובאנוביץ זהבי ופריצה (אם ישאר בכלל). אצלינו הרשימה גדולה יותר, ופיירו יגדיל את המספרים של אלה שסובבים אותו וראינו את זה אתמול, וזה משהו חשוב יותר לקבוצה מחוברת ורצה ביחד וזה בידיוק מה שאלברמן ובכר רצו, מנסים להוריד את התלות בשחקן כזה או אחר כמו שהיה באצילי ולביינתים זה עובד מעולה.
עדיין לא ראינו את פיירו משחק בליגת העל בכדי לקבוע שיובאנוביץ קילר עם סיומת יותר טובה מפיירו .
NOSFERATU ZODD כתב: ↑09 אוגוסט 2022, 21:59
חזק מאוד.
אבל מדאיג מאוד אותי מאוד משחק הרגל שלו.
היו לו כמה קטעים שבעצירת כדור הוא ברח לו בצורה שממש לא מתאימה לרמה הזאת.
מקווה שלא מדובר במגמה.
יש לכל שחקן רגעים כאלה, אפילו לשרי. פיירו ממש מפתיע אותי לטובה עם הטכניקה שלו עם הכדור עד כה.
היה את המהלך במחצית הראשונה שהוא השפיל שחקן שלהם על קו החצי והוציא לנו יופי של מתפרצת - בחיים לא ציפיתי לקבל דבר כזה ממנו.
מצד שני - מדאיגה אותי יכולת הסיום שלו עם הרגל עד כה. הוא עושה הכל נכון עד לשם, אבל בינתיים בכל כדורי העומק הוא אפילו לא מסיים בבעיטה לשער אלא נעצר. ובכל האחד על אחד מול שוער הוא נכשל.
שלא לדבר על ההחמצה הפסיכית שאיכשהו כולם רשמו על שם דין דוד. לא הבנתי מה פיירו עשה שם ולמה הוא פשוט לא לקח את הכדור לתוך השער בריבאונד
למרות ההופעה הפושרת מבחינת מספרים הוא פשוט משתפר ומשתפר ממשחק למשחק. אפילו דריבלים עשה היום. פעמיים הסתובב על השחקנים שלהם ועשה מהם סלט. טיפה יותר חדות בסיומת ושליטה בכדור ופגענו בול. עדיים מאוד מאכזב במשחק הרגל.
הסיומת שלו בינתיים מאוד מאכזבת. טכניקת בעיטה מאוד לקויה היום שהזכירה את ההחמצה שלו בפנדל. חייבים לעבוד איתו כמה שיותר על סיומת במיוחד על אחד כי הוא מגיע להרבה מצבים כאלה ולא מוציא מהם מספיק
אני גם מאוד אוהב אותו, יש בו הכל חוץ מסיומת קטלנית.
אם היתה לו סיומת קטלנית, הוא לא היה פה. (משפט שאוהבים לומר, אך הוא נכון)
מבחינתי הסיומת זה הדבר היחידי שהוא לוקה בו. אמנם אירוני לחלוץ, אבל זה מה יש.
צריך לנצל את סט היכולות שלו עבור שחקנים אחרים. את הגולים שלו הוא יתן כך או כך.
אין לי ספק שיש גם אלמנט של מזל. למשל ההחמצה במחצית הראשונה שהמגן הרחיק לפני הקו.