די בחייאת, רועי הרמן יכול לקשור לרז מאיר את השרוכיםGanjot כתב: 04 נובמבר 2022, 08:36רועי הרמן, יכול להתפתח לאחלה מגן. נתונים פיזיים טובים וגם שליטה טובה בכדור ממה שזכור לי בבית"ר.Judokan כתב: 04 נובמבר 2022, 08:30תן שם אחד של מגן ישראלי טוב יותר לאגף ימין (לא כולל דסה)Ganjot כתב: 04 נובמבר 2022, 08:18 הגישה הזאת של הוא מספיק לספסל, זאת בדיוק הבעיה שנתקענו איתה במשך שנים.
כן הוא השתפר קצת עונה שעברה עד לפציעה, אבל כשהוא על המגרש אי אפשר לשחק כדורגל מהאגף שלו. צריך מגן מחליף שמסוגל לבשל גולים ולא לחרבן התקפות עם עשר נגיעות כדי להשתלט על כדור.
פיינגולד מהנוער גם אחלה אופציה מבחינתי, אם אפשר בקבוצות אחרות לתת לשחקנים בני 18 לשחק בהרכב, לא רואה סיבה לא לתת לו להיות חלק מהסגל ולהשתפר ומדי פעם לקבל הרכב.
לא רואה טעם בלהמשיך לתת לרז מאיר לשחק כשהתרומה שלו למשחק היא אפסית (אולי חוץ מהקטע שהוא יודע להשאר למטה ואז האגף לא חשוף)
מעדיף לתת למגן צעיר שיתפתח קצת ואולי נרוויח מגן לשנים הבאות.
את זסנו אני לא ארשום כמועמד בגלל עלויות מוגזמות כמובן.
אין לי בעיה אם רז יהיה מגן שלישי/סותם חורים גם בשמאל, אבל בעונות עם אירופה (בהנחה ונהיה שוב בבתים כלשהם), אי אפשר לבנות עליו שיפתח בהרבה משחקי ליגה או ייכנס מחליף בהרבה משחקים בגלל עייפות.
ההבדלי רמות בין המגנים הפותחים שלנו לבין המגנים המחליפים אלה הבלדי רמות פשוט גדולים מדי, וברגע שאחד מהם לא משחק אוטומטית הרמה של הקבוצה צונחת.
רז גם יותר טוב מזסנו
זה הרמה של השחקן הישראלי וזה מה שיש, המחליף במכבי ת''א ובהפועל ב''ש לא יותר טוב מרז מאיר.
רז לא שיחק 8 חודשים כדורגל והוא לא בכושר להשלים אפילו 90 דק', איך אפשר לבוא אליו בתלונות במשחק נגד בנפיקה?
להזכיר לך איך נטע חזר אחרי היעדרות קצרה יותר?