רז מאיר - נושא רשמי

סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Re: רז מאיר - נושא רשמי

שליחה על ידי KevinDurant »

Ganjot כתב: 04 נובמבר 2022, 08:36
Judokan כתב: 04 נובמבר 2022, 08:30
Ganjot כתב: 04 נובמבר 2022, 08:18 הגישה הזאת של הוא מספיק לספסל, זאת בדיוק הבעיה שנתקענו איתה במשך שנים.
כן הוא השתפר קצת עונה שעברה עד לפציעה, אבל כשהוא על המגרש אי אפשר לשחק כדורגל מהאגף שלו. צריך מגן מחליף שמסוגל לבשל גולים ולא לחרבן התקפות עם עשר נגיעות כדי להשתלט על כדור.
תן שם אחד של מגן ישראלי טוב יותר לאגף ימין (לא כולל דסה)
רועי הרמן, יכול להתפתח לאחלה מגן. נתונים פיזיים טובים וגם שליטה טובה בכדור ממה שזכור לי בבית"ר.
פיינגולד מהנוער גם אחלה אופציה מבחינתי, אם אפשר בקבוצות אחרות לתת לשחקנים בני 18 לשחק בהרכב, לא רואה סיבה לא לתת לו להיות חלק מהסגל ולהשתפר ומדי פעם לקבל הרכב.
לא רואה טעם בלהמשיך לתת לרז מאיר לשחק כשהתרומה שלו למשחק היא אפסית (אולי חוץ מהקטע שהוא יודע להשאר למטה ואז האגף לא חשוף)
מעדיף לתת למגן צעיר שיתפתח קצת ואולי נרוויח מגן לשנים הבאות.
את זסנו אני לא ארשום כמועמד בגלל עלויות מוגזמות כמובן.

אין לי בעיה אם רז יהיה מגן שלישי/סותם חורים גם בשמאל, אבל בעונות עם אירופה (בהנחה ונהיה שוב בבתים כלשהם), אי אפשר לבנות עליו שיפתח בהרבה משחקי ליגה או ייכנס מחליף בהרבה משחקים בגלל עייפות.
ההבדלי רמות בין המגנים הפותחים שלנו לבין המגנים המחליפים אלה הבלדי רמות פשוט גדולים מדי, וברגע שאחד מהם לא משחק אוטומטית הרמה של הקבוצה צונחת.
די בחייאת, רועי הרמן יכול לקשור לרז מאיר את השרוכים

רז גם יותר טוב מזסנו

זה הרמה של השחקן הישראלי וזה מה שיש, המחליף במכבי ת''א ובהפועל ב''ש לא יותר טוב מרז מאיר.

רז לא שיחק 8 חודשים כדורגל והוא לא בכושר להשלים אפילו 90 דק', איך אפשר לבוא אליו בתלונות במשחק נגד בנפיקה?

להזכיר לך איך נטע חזר אחרי היעדרות קצרה יותר?
Ganjot
שחקן העונה

שליחה על ידי Ganjot »

KevinDurant כתב: 04 נובמבר 2022, 13:09
Judokan כתב: 04 נובמבר 2022, 08:30

תן שם אחד של מגן ישראלי טוב יותר לאגף ימין (לא כולל דסה)
רועי הרמן, יכול להתפתח לאחלה מגן. נתונים פיזיים טובים וגם שליטה טובה בכדור ממה שזכור לי בבית"ר.
פיינגולד מהנוער גם אחלה אופציה מבחינתי, אם אפשר בקבוצות אחרות לתת לשחקנים בני 18 לשחק בהרכב, לא רואה סיבה לא לתת לו להיות חלק מהסגל ולהשתפר ומדי פעם לקבל הרכב.
לא רואה טעם בלהמשיך לתת לרז מאיר לשחק כשהתרומה שלו למשחק היא אפסית (אולי חוץ מהקטע שהוא יודע להשאר למטה ואז האגף לא חשוף)

אין לי בעיה אם רז יהיה מגן שלישי/סותם חורים גם בשמאל, אבל בעונות עם אירופה (בהנחה ונהיה שוב בבתים כלשהם), אי אפשר לבנות עליו שיפתח בהרבה משחקי ליגה או ייכנס מחליף בהרבה משחקים בגלל עייפות.
ההבדלי רמות בין המגנים הפותחים שלנו לבין המגנים המחליפים אלה הבלדי רמות פשוט גדולים מדי, וברגע שאחד מהם לא משחק אוטומטית הרמה של הקבוצה צונחת.

רז גם יותר טוב מזסנו

זה הרמה של השחקן הישראלי וזה מה שיש, המחליף במכבי ת''א ובהפועל ב''ש לא יותר טוב מרז מאיר.

רז לא שיחק 8 חודשים כדורגל והוא לא בכושר להשלים אפילו 90 דק', איך אפשר לבוא אליו בתלונות במשחק נגד בנפיקה?

לא שופט אותו על בנפיקה, שופט אותו על לפני ועל הדברים הקטנים במשחק שלעולם לא ישתנו אצלו.
זה לא שלפני זה רז היה טוב, פשוט אחרי שחווינו את אלפונס אז התגעגנו אליו כי זה היה הרע במיעוטו.
הוא השתפר מאוד בעונה הקודמת, ועדיין, הוא פשוט לא מספיק טוב.
אם אתה מסתכל על העונה הבאה - אתה מוכן שוב שרז מאיר יפתח במידת הצורך בשלב בתים באירופה, בגלל הרחקה או פציעה?
אני זוכר טוב מאוד את כל התגובות על רז מאיר אחרי המשחק נגד אוניון ברלין, וזה היה הרבה לפני הפציעה שלו.

רז לא יותר טוב מזסנו.
לא בטכניקה, לא במהירות, ולא בהצטרפות להתקפה. הדבר היחיד שרז טוב ממנו זה עניין ההגנה, וגם זה בעיקר כי הוא לא עולה הרבה להתקפה + העובדה שהוא משחק במכבי חיפה הרבה שנים אז למד דבר או שניים. אבל שוב, זסנו לא רלוונטי בגלל שג'קי דופק לו את הקריירה עם דרישות מוגזמות.
הרמן שחקן צעיר, מן הסתם יש לו עוד הרבה מה ללמוד, אבל מעדיף מגן שעוד בגיל שיכול להשתפר וללמוד ואולי לסגור לנו במקרה את העמדה בעוד כמה שנים טובות, מאשר מגן שכולם מודעים לסט היכולות המצומצם מאוד שלו.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

אני מעדיף מגן שהיכולת שלו מוכרת וידועה מאשר הימור על מגן שרובנו בכלל לא ראינו ולא יודעים מה הוא יודע ומה הוא לא יודע כמו הרמן.
בפעם האחרונה שהבאנו מגן "שאולי יכול להשתפר", סיימנו עם סאן מנחם והיינו צריכים לעבור 4-5 שנות התחשלות אצלנו לפני שהוא באמת נהיה שווה משהו (וגם זה לזמן קצר).

ולגבי זסנו, זה מגן שלא יודע לעשות הגנה בכלל. אין קשר לכמה רז עולה או לא עולה. זסנו לא מסוגל לסגור הגנתית אותי ואותך לצורך העניין. אבל אשדוד משחקת שלושה באמצע ועוד שני קשרים אחוריים כל משחק, אז אפשר להחביא את זה. זה כמו לשחק עם חזיזה מגן ימני. הוא פשוט לא לרמה של מכבי חיפה ואני מקווה שלא יתקרבו אליו. עופר ורטה 2.0
Ganjot
שחקן העונה

שליחה על ידי Ganjot »

Judokan כתב: 05 נובמבר 2022, 20:07 אני מעדיף מגן שהיכולת שלו מוכרת וידועה מאשר הימור על מגן שרובנו בכלל לא ראינו ולא יודעים מה הוא יודע ומה הוא לא יודע כמו הרמן.
בפעם האחרונה שהבאנו מגן "שאולי יכול להשתפר", סיימנו עם סאן מנחם והיינו צריכים לעבור 4-5 שנות התחשלות אצלנו לפני שהוא באמת נהיה שווה משהו (וגם זה לזמן קצר).

ולגבי זסנו, זה מגן שלא יודע לעשות הגנה בכלל. אין קשר לכמה רז עולה או לא עולה. זסנו לא מסוגל לסגור הגנתית אותי ואותך לצורך העניין. אבל אשדוד משחקת שלושה באמצע ועוד שני קשרים אחוריים כל משחק, אז אפשר להחביא את זה. זה כמו לשחק עם חזיזה מגן ימני. הוא פשוט לא לרמה של מכבי חיפה ואני מקווה שלא יתקרבו אליו. עופר ורטה 2.0
אז אתה אומר שעדיף גם להשאר עם סאן מנחם, עופרי ארד ורמי גרשון?
אין לנו שום צעיר בסגל, אין לנו שום שחקן עם פוטנציאל מכירה גבוה, אין לנו שום שחקן שיכול להתפתח עם הזמן ולהשתלב פה בהרכב בעתיד - וזאת הסיבה שכל פעם שחסר לנו שחקן בעמדה מסוימת אנחנו צריכים לשים 2 מיליון יורו על שחקן (ואז כמובן הוא לא מגיע).

לך תראה מה דסה אמר כשעבר למכבי ת"א. (רמז: הוא לא ידע מה זה סגירה אלכסונית)
וזה לא שרז מאיר לפני שנתיים או שלוש היה מדהים הגנתית, הוא עם הזמן השתפר.
הגישה הזאת של עדיף להשאר עם החרא שאנחנו מכירים מאשר ליפול עם שחקן, זאת גישה לוזרית. בכדורגל יש נפילות, ככה זה בכל מקום, אבל כשאתה כן מצליח להביא את השחקן הצעיר הזה בזמן - הרווחת ובגדול, וחסכת לעצמך את הצורך לשים עליו הרבה כסף.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

Ganjot כתב: 05 נובמבר 2022, 20:21
Judokan כתב: 05 נובמבר 2022, 20:07 אני מעדיף מגן שהיכולת שלו מוכרת וידועה מאשר הימור על מגן שרובנו בכלל לא ראינו ולא יודעים מה הוא יודע ומה הוא לא יודע כמו הרמן.

אין לנו שום צעיר בסגל, אין לנו שום שחקן עם פוטנציאל מכירה גבוה, אין לנו שום שחקן שיכול להתפתח עם הזמן ולהשתלב פה בהרכב בעתיד - וזאת הסיבה שכל פעם שחסר לנו שחקן בעמדה מסוימת אנחנו צריכים לשים 2 מיליון יורו על שחקן (ואז כמובן הוא לא מגיע).

הגישה הזאת של עדיף להשאר עם החרא שאנחנו מכירים מאשר ליפול עם שחקן, זאת גישה לוזרית. בכדורגל יש נפילות, ככה זה בכל מקום, אבל כשאתה כן מצליח להביא את השחקן הצעיר הזה בזמן - הרווחת ובגדול, וחסכת לעצמך את הצורך לשים עליו הרבה כסף.
הגישה שלי היא לא להישאר עם החרא. היא להשתפר איפה שצריך ולא לגעת במקומות שבהם אנחנו מסדרים רק בשביל התחושה הטובה.
אם רז עדיין היה המגן הראשון שלנו, זו הייתה בעיה. ברגע שיש את סונדגרן ורז הוא המחליף שלו, מבחינתי זו סיטואציה מצוינת לרוץ איתה. כי כמגן מחליף רז הוא שחקן ברמה טובה לליגה הישראלית: אחראי הגנתית, יודע לשחק כמו שצריך ליד אצילי, ויודע לצאת קדימה כשצריך. אין שום סיבה להתחיל להחליף את זה בהימורים על שחקנים שאולי ייצא מהם משהו (מילא היית אומר שחקן שיש עליו קונצנזוס כלשהו, אבל סתם זרקת שחקנים בינוניים מהליגה שאין שום סיבה להאמין שאפילו בשיאם יהיו טובים מרז). ואגב, בימין יש לנו בנוער את פיינגולד שיכול בהחלט להשתלב שם תוך שנה או שנתיים.

בשונה מרז, בשמאל יש לנו כרגע שחקן גמור ולכן שם לגמרי הייתי מסכים איתך - צריך לחפש להחליף ולהשתפר, ולא לדבר על זה ש"לקחנו אליפויות גם עם סאן".

ועצם ההשוואה של זסנו לדסה מגוכחת. אפילו נגיד שדסה לא ידע מה זה סגירה אלכסונית, הוא עדיין היה מגן מצוין בבית"ר בתקופה טובה מאוד שלה, ולא במקרה היה על הרדאר של כל הגדולות (נגיד, אם היינו מנהלים את הדיון הזה בשנת 2015 והיית אומר את השם של דסה, כולם היו איתך שצריך ללכת על זה ולא להסתפק במאיר). זה בדיוק הדוגמה לקונצנזוס. זסנו לא יהיה שם בחיים.

שישקיעו במגן השמאלי, בקשר אמצע, בשחקן שיכול לתת גיבוי לקיצוניים. עמדת המגן הימני שלנו סבבה לחלוטין.

ובסוף ובשולי הדברים, לא הבנתי מאיפה האמירה ש"כל פעם שחסר לנו שחקן אנחנו צריכים לשים 2 מיליון". המקרה הראשון שזה קרה בשנים האחרונות זה כנעאן.
ב-3 השנים האחרונות, החתמנו את חזיזה בסכום נמוך רגע לפני הפריצה המשמעותית, קידמנו את אבו פאני, ארד וג'אבר מאצלנו, קנינו את דוד בנקודת הפריצה שלו. שלא נדבר על סותם החורים שהחתמנו למגן שמאלי והפך לבלם המוביל. עושים אצלנו עבודה טובה בבחירת השחקנים. לא צריך ליצור בעיות שאין.
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

שליחה על ידי GKagelmacher »

אגב זוהר זסנו גדל כבלם בכלל בכל שנות חייו רק בבוגרים הסבו אותו למגן. בתור אחד שראה המון משחקים מלאים שלו במגרש (בן דוד שלי שיחק איתו בנוער נערים לכן נכחתי שם) יש לו טכניקה ברמה של מאבוקה, מאוד מבוהל עם הכדור והיה טוב כבלם בנוער נטו בגלל יכולת אתלטית.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

רז מאיר יותר טוב משמעותית מרועי הרמן.

אם כבר רוצים ישראלי צעיר אז דווקא לעמדה ההפוכה הייתי מביא את דני גרופר במקום סאן מנחם שאבד עליו הקלח
Ganjot
שחקן העונה

שליחה על ידי Ganjot »

Judokan כתב: 05 נובמבר 2022, 21:07
Ganjot כתב: 05 נובמבר 2022, 20:21

הגישה שלי היא לא להישאר עם החרא. היא להשתפר איפה שצריך ולא לגעת במקומות שבהם אנחנו מסדרים רק בשביל התחושה הטובה.
אם רז עדיין היה המגן הראשון שלנו, זו הייתה בעיה. ברגע שיש את סונדגרן ורז הוא המחליף שלו, מבחינתי זו סיטואציה מצוינת לרוץ איתה. כי כמגן מחליף רז הוא שחקן ברמה טובה לליגה הישראלית: אחראי הגנתית, יודע לשחק כמו שצריך ליד אצילי, ויודע לצאת קדימה כשצריך. אין שום סיבה להתחיל להחליף את זה בהימורים על שחקנים שאולי ייצא מהם משהו (מילא היית אומר שחקן שיש עליו קונצנזוס כלשהו, אבל סתם זרקת שחקנים בינוניים מהליגה שאין שום סיבה להאמין שאפילו בשיאם יהיו טובים מרז). ואגב, בימין יש לנו בנוער את פיינגולד שיכול בהחלט להשתלב שם תוך שנה או שנתיים.

בשונה מרז, בשמאל יש לנו כרגע שחקן גמור ולכן שם לגמרי הייתי מסכים איתך - צריך לחפש להחליף ולהשתפר, ולא לדבר על זה ש"לקחנו אליפויות גם עם סאן".

ועצם ההשוואה של זסנו לדסה מגוכחת. אפילו נגיד שדסה לא ידע מה זה סגירה אלכסונית, הוא עדיין היה מגן מצוין בבית"ר בתקופה טובה מאוד שלה, ולא במקרה היה על הרדאר של כל הגדולות (נגיד, אם היינו מנהלים את הדיון הזה בשנת 2015 והיית אומר את השם של דסה, כולם היו איתך שצריך ללכת על זה ולא להסתפק במאיר). זה בדיוק הדוגמה לקונצנזוס. זסנו לא יהיה שם בחיים.

שישקיעו במגן השמאלי, בקשר אמצע, בשחקן שיכול לתת גיבוי לקיצוניים. עמדת המגן הימני שלנו סבבה לחלוטין.

ובסוף ובשולי הדברים, לא הבנתי מאיפה האמירה ש"כל פעם שחסר לנו שחקן אנחנו צריכים לשים 2 מיליון". המקרה הראשון שזה קרה בשנים האחרונות זה כנעאן.
ב-3 השנים האחרונות, החתמנו את חזיזה בסכום נמוך רגע לפני הפריצה המשמעותית, קידמנו את אבו פאני, ארד וג'אבר מאצלנו, קנינו את דוד בנקודת הפריצה שלו. שלא נדבר על סותם החורים שהחתמנו למגן שמאלי והפך לבלם המוביל. עושים אצלנו עבודה טובה בבחירת השחקנים. לא צריך ליצור בעיות שאין.
מסכים איתך על פיינגולד ולא זוכר אפילו אם רשמתי את זה פה באחת התגובות - אבל מבחינתי הוא לא צריך לקבל דקות עוד כמה שנים (שזה מה שתמיד קורה במכבי חיפה) אלא כבר עכשיו היה אמור להתחיל לקבל דקות כשדניאל נפצע, או לפחות להיות בסגל (כי בטוח שבכר שרף את אליהו).
העמדות שרשמת שצריך לחזק זה לא סותר, וכמו שאמרתי גם רז כן השתפר מאוד עונה שעברה - אבל אני מסתכל במבט קדימה, כשדניאל חוזר אחרי פציעה קשה העונה ואולי תהיה לו עוד אחת כזו בעתיד (לא משהו שהוא לא סביר) ומבחינתי להגיע למצב שאולי שוב רז מאיר יפתח בשלב בתים אירופי, זה פשוט יפגע בקבוצה.
ואני לא אומר שזה משהו שהוא בדחיפות הכי גבוהה שיש מן הסתם, גם אני מעדיף שיחזקו איפה שיותר קריטי כרגע (במיוחד במגן שמאל מחליף כמו שרשמת, ששם כל משחק עם סאן זה לרדת ב10 רמות מהרמה הרגילה שלנו).

אני לא מדבר רק על השנתיים האחרונות בנושא הסכומים שדורשים מאיתנו על כל שחקן "בשל", אלא על כל העשור האחרון.
כל פעם שהיינו חייבים שחקן כזה או אחר, או שהיה פה איזה כשרון טוב, דרשו עליו סכומים גבוהים בדיוק כמו מקרה כנעאן עכשיו, אז יהיה נחמד אם לשם שינוי נביא כמה שחקנים צעירים שאולי יתפתחו, מאשר שנצטרך לשלם עליהם הרבה בעתיד (ואז כמובן שיהיו פערים ולא נשלם).
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Ganjot כתב: 05 נובמבר 2022, 19:49
KevinDurant כתב: 04 נובמבר 2022, 13:09

רז גם יותר טוב מזסנו

לא שופט אותו על בנפיקה, שופט אותו על לפני ועל הדברים הקטנים במשחק שלעולם לא ישתנו אצלו.
זה לא שלפני זה רז היה טוב, פשוט אחרי שחווינו את אלפונס אז התגעגנו אליו כי זה היה הרע במיעוטו.
הוא השתפר מאוד בעונה הקודמת, ועדיין, הוא פשוט לא מספיק טוב.
אם אתה מסתכל על העונה הבאה - אתה מוכן שוב שרז מאיר יפתח במידת הצורך בשלב בתים באירופה, בגלל הרחקה או פציעה?
אני זוכר טוב מאוד את כל התגובות על רז מאיר אחרי המשחק נגד אוניון ברלין, וזה היה הרבה לפני הפציעה שלו.

רז לא יותר טוב מזסנו.
לא בטכניקה, לא במהירות, ולא בהצטרפות להתקפה. הדבר היחיד שרז טוב ממנו זה עניין ההגנה, וגם זה בעיקר כי הוא לא עולה הרבה להתקפה + העובדה שהוא משחק במכבי חיפה הרבה שנים אז למד דבר או שניים. אבל שוב, זסנו לא רלוונטי בגלל שג'קי דופק לו את הקריירה עם דרישות מוגזמות.
הרמן שחקן צעיר, מן הסתם יש לו עוד הרבה מה ללמוד, אבל מעדיף מגן שעוד בגיל שיכול להשתפר וללמוד ואולי לסגור לנו במקרה את העמדה בעוד כמה שנים טובות, מאשר מגן שכולם מודעים לסט היכולות המצומצם מאוד שלו.
אין לי שום בעיה עם רז בכושר שלו בעונה שעברה בשלב בתים באירופה.

רז של לפני הפציעה שחקן לגיטימי ברוטציה של מכבי חיפה ויכול לשחק פה בכיף.

הרמן וזסנו זה מסוג הרכשים שיפילו את מכבי חיפה, לא מעצם השחקן אבל מעצם הרעיון.

אתה רוצה להחליף שחקן בית שגם אם נניח אתה לא מחזיק ממנו אתה מדרג אותו כ5 ולהחליף אותו בשחקן שיעלה חצי מיליון יורו צפונה שהוא 5.5, למה זה טוב?

ושוב, בלי קשר, רז מאיר שחקן יותר טוב מזסנו
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

לפחות יש לו כושר גופני
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

די מרשים שהוא הצליח לסגור 90 דקות בלי להיראות מפורק, כזה המשחק השלישי שלו ב8 ימים. מעודד לקראת שני המשחקים שצפויים עכשיו.
חששתי מאוד שנמצא את עצמנו עוד פעם רואים את ינון אליהו עולה לשחק.

לצד זה - משחק חלש יחסית שלו הפעם, הרבה חוסר דיוק בפעולות. הגנתית גול מהצד שלו (למרות שהרבה יותר באחריות סגירה מביכה של דין דוד על המגביה ושל מרכז ההגנה על הנוגח) ועוד כמה מקרים ששועה הביך אותו.

בצד החיובי - קרוס נהדר לפיירו בנגיחה שהובילה לקרן של הגול הרביעי. לא זוכר הגבהות חדות כאלה מרז בעבר. באופן כללי נראה שמחפש לשחק מהר יותר מפעם במצבים האלה
dyarok
קפטן ירוק

שליחה על ידי dyarok »

Apoc כתב: 06 נובמבר 2022, 22:31 לפחות יש לו כושר גופני
שירוץ עם לונה צמטאי באימונים.

בחיי שתמכתי בו למרות הליקויים הטכניים שלו, בכלל הורסטיליות, האחריות והסולידיות.
עכשיו הוא נראה כמי שמשוטט במגרש ועושה חורים בלי סוף- העתק הדבק לסאן רק בלי הפאולים (כי הוא רחוק מהשחקנים של היריב).
ירוק רפואי
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי ירוק רפואי »

בניגוד לסאן וארד יש בו משהו סולידי שבא טוב
הוא לא הכי מבריק, אבל עושה את העבודה שלו
אחלה רז שבעולם!
סמל אישי של משתמש
benrey
הענק הירוק

שליחה על ידי benrey »

אני הרבה יותר אוהב אותו כשאני יודע שיש מגן על להרכב.
רק תחזור כבר סונדגרן
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

לשים אותו כמגן כנף זה לעשות לו עוול. הוא גם כרגע לא מספיק פיט כדי לרוץ על כל הקו וגם אין לו את היכולת ההתקפית להחזיק את קו ימין. ברגע שאצילי נכנס הוא השתפר
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

אחרי איך שנטע חזר אחרי פחות זמן ממנו בחוץ מגיע לו הרבה חסד.

להבדיל ממנו סאן שהיה כשיר כל הזמן הזה וגם שיחק נראה הרבה יותר גרוע
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

לא תורם גם הגנתית בניגוד לימים עברו
Ganjot
שחקן העונה

שליחה על ידי Ganjot »

KevinDurant כתב: 07 נובמבר 2022, 16:41 אחרי איך שנטע חזר אחרי פחות זמן ממנו בחוץ מגיע לו הרבה חסד.

ההבדל הוא, שנטע לפני הפציעה היה מועמד לשחקן העונה, והיה בורג משמעותי, וכולם ידעו שיש לו יכולות גבוהות לפני הפציעה, אז היה לו לאן "להשתפר" תוך כדי שהחלים.
אצל רז, התקרה שלו היא מראש של שחקן ברמת ליגה לאומית או תחתית ליגת העל במקרה הכי טוב.
Ganjot
שחקן העונה

שליחה על ידי Ganjot »

מקווה שהצלחתם להזכר היום מי זה רז מאיר.
אז יהיה קצת יותר טוב אחרי הפגרה ואחרי שיתשפשף עוד, ויצליח להיות מגן שאולי גם מצליח למסור בנגיעה פעם בכמה זמן, טירוף.
לא רואה במה הוא עדיף על ינון אליהו, שהוא לפחות מהיר ויש לו גוף להתמודד עם שחקנים.

לא מצפה שישב לי דני אלבס על הספסל, אבל מצפה למגן שיוכל להמשיך את הדרך שמשחקים עם המגן הראשון. לא יכול לראות שחקן שצריך 4 נגיעות בכדור כדי למסור, או שחייב להשתלט על הכדור, להרים את הראש ולתקוע את כל המשחק.
ואין לזה שום קשר לפציעה, גם לפני הפציעה כולם ידעו בדיוק מה החולשות שלו, פשוט הגנתית היה קצת שקט ממנו, וכרגע גם את זה אין.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

Ganjot כתב: 10 נובמבר 2022, 00:28 מקווה שהצלחתם להזכר היום מי זה רז מאיר.
אז יהיה קצת יותר טוב אחרי הפגרה ואחרי שיתשפשף עוד, ויצליח להיות מגן שאולי גם מצליח למסור בנגיעה פעם בכמה זמן, טירוף.
לא רואה במה הוא עדיף על ינון אליהו, שהוא לפחות מהיר ויש לו גוף להתמודד עם שחקנים.

לא מצפה שישב לי דני אלבס על הספסל, אבל מצפה למגן שיוכל להמשיך את הדרך שמשחקים עם המגן הראשון. לא יכול לראות שחקן שצריך 4 נגיעות בכדור כדי למסור, או שחייב להשתלט על הכדור, להרים את הראש ולתקוע את כל המשחק.
ואין לזה שום קשר לפציעה, גם לפני הפציעה כולם ידעו בדיוק מה החולשות שלו, פשוט הגנתית היה קצת שקט ממנו, וכרגע גם את זה אין.
שינון אליהו גם גרוע ממש בהגנה וגם גרוע בהתקפה

רז סבבה בהגנה ולא משהו בהתקפה
Ganjot
שחקן העונה

שליחה על ידי Ganjot »

Shocking4U כתב: 10 נובמבר 2022, 00:31
Ganjot כתב: 10 נובמבר 2022, 00:28 מקווה שהצלחתם להזכר היום מי זה רז מאיר.

שינון אליהו גם גרוע ממש בהגנה וגם גרוע בהתקפה

רז סבבה בהגנה ולא משהו בהתקפה
כן, היה כל כך מזעזע נגד סכנין ונס ציונה, שהחלטת שהוא גרוע ממש בהגנה.
נגד סכנין הוא היה שחקן ההגנה הכי טוב על המגרש, אבל בסדר, מה שמסתדר לכם עם האגנ'דה שבגלל אדום הוא השחקן הכי גרוע שדרך פה.
לא חושב שהוא שחקן "טוב", אבל הוא בוודאות יותר טוב מרז.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

כן הוא שחקן חלש שבילה את רוב הקריירה שלו בליגות הנמוכות. בא לפה על הטיקט של מגן התקפי ובפועל לא ראיתי ממנו כדור אחד מדוייק בכל הדקות משחק שלו ובצדק שרף לעצמו את הקרדיט עם האדום המטומטם שלו. אם אני צריך לבחור על מי אני יותר סומך מבין רז מאיר או ינון אליהו זה רז בפער
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

שליחה על ידי GKagelmacher »

וואלה אכזב ברמות היום. אגיד בטירוף ודווקא הגנתית הוא נהיה חור באגף מבחינת התמקמות.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
Rmc
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי Rmc »

GKagelmacher כתב: 10 נובמבר 2022, 02:19 וואלה אכזב ברמות היום. אגיד בטירוף ודווקא הגנתית הוא נהיה חור באגף מבחינת התמקמות.
תמיד היו לו בעיות רציניות של מיקום כשהיריבות תוקפות. אני זוכר כמה שערים שקיבלנו על זה נגד מכבי תל אביב.
תמיד היה שחקן חלש מאוד שלא מתאים לדעתי גם להיות מחליף אצלנו. ואיך שהוא כל עונה הוא מצליח להסתנן להרכב לכמות משחקים גדולה, אם לא בימין אז בשמאל.
ברור לי שהוא חזר מפציעה ארוכה אבל עדיין אין משחק מאז שהוא חזר והוא לא נראה אבוד לגמרי גם בהגנה וגם בהתקפה.
מהבחינה הזאת, ובהנחה שסנודגרן באמת יהיה כשיר אחרי פגרת המונדיאל - הפגרה באה לנו בזמן מושלם.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

לא היה טוב, אבל שוב - 8 חודשים בחוץ, ונזרק לשחק מלא משחקים ברצף אחד אחרי השני. לוקח זמן לחזור מזה ולשחק בחדות מבחינת מיקום ומהירות בפעולות.

הדוגמה של נטע סופר מתאימה - כי ראו אצלו שאחת המגבלות היה הפחד ממגע והזמן שהיה צריך בלהסתגל למצב הגופני החדש שלו. זה לא שונה אצל רז. טוב שבאה הפגרה כדי שיוכל לחזור לעניינים הרבה יותר בשקט
Adi81
מחוזר באירופה

שליחה על ידי Adi81 »

אני מעדיף את ינון אליהו שהוא מגן ולא את רז מהיר שהוא אילוץ
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
שחקן העונה

שליחה על ידי The real Tsepo »

הדיסוננס התמידי בין הקושי לצפייה וכמה הוא שחקן מוגבל לבין כמה הוא נשמה, צנוע שנותן את הכל.
חייב לחזור לעצמו הגנתית, אבל צריך לתת לו הנחה לאור הפציעה
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Ganjot כתב: 10 נובמבר 2022, 00:25
KevinDurant כתב: 07 נובמבר 2022, 16:41 אחרי איך שנטע חזר אחרי פחות זמן ממנו בחוץ מגיע לו הרבה חסד.

ההבדל הוא, שנטע לפני הפציעה היה מועמד לשחקן העונה, והיה בורג משמעותי, וכולם ידעו שיש לו יכולות גבוהות לפני הפציעה, אז היה לו לאן "להשתפר" תוך כדי שהחלים.
אצל רז, התקרה שלו היא מראש של שחקן ברמת ליגה לאומית או תחתית ליגת העל במקרה הכי טוב.
רז בשנה שעברה עד הפציעה היה המגן הכי טוב בליגה, אני לא מבין מה האנטי לגביו.

עאלק תקרה של שחקן ברמה ליגה לאומית
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

לא אוהבים אותו כי יש בו משהו אפור ולא מרגש
הוא השתפר מאוד עם ההגבהות והקרוסים, והוא משחק מהר וחכם יותר מבעבר

אבל...השחקן המוביל שלנו באותה עמדה יותר טוב ממנו בכל פרמטר אפשרי וכשדניאל חסר החסרון מורגש. מאוד.

בהתחשב בזה שהוא רק חזר מפציעה ארוכה אין לי תלונות אליו

אבל הוא עדיין רק שחקן משלים וישאר כזה כנראה לנצח
תמונה

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ganjot
שחקן העונה

שליחה על ידי Ganjot »

KevinDurant כתב: 10 נובמבר 2022, 15:36
Ganjot כתב: 10 נובמבר 2022, 00:25

רז בשנה שעברה עד הפציעה היה המגן הכי טוב בליגה, אני לא מבין מה האנטי לגביו.

עאלק תקרה של שחקן ברמה ליגה לאומית
לא היה המגן הכי טוב בליגה, שחקן בלי טכניקה, בלי מוח, בלי יכולת למסור בנגיעה ובלי יכולת להשתלט על כדור בפחות מ 3 נגיעות.
היה לו כושר טוב ורוב הזמן לא הצטרף להתקפה, זה הכל.
וזה שאולי הוא היה בין המגנים הטובים בליגה בשלב מסוים בעונה, זה בעיקר כי גם כל שאר המגנים פה מבחינתי זה רמת ליגה לאומית.
רז מאיר הוא בדיוק הסוג שחקן ישראלי טיפוסי, שהמחשבה שלו איטית, היכולת שלו לבצע פעולה היא איטית ויש לו 0 יסודות.
קבוצה שרוצה להתחרות באירופה גם בשנים הבאות, לא יכולה שיהיה לה שחקן כזה בסגל, לא משנה כמה הוא שחקן נשמה או נלחם או כל מני מכבסות מילים אחרות לשחקנים שהם לא מספיק טובים.
נעול