hezildo
אגדת מועדון
Shocking4U אמר:שרי משחק וישחק כל משחק.hezildo אמר:המערך הזה לא מתאים לו. הוא צריך להיות באמצע מאחורי החלוץ.
אז הפתרון היחיד זה לשחק כמו שבכר עשה בפלייאוף עם קשר אחורי אחד וכל האסים בהתקפה, אבל זה לא יחזיק עונה שלמה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:שרי משחק וישחק כל משחק.hezildo אמר:המערך הזה לא מתאים לו. הוא צריך להיות באמצע מאחורי החלוץ.
שניכם צודקים ולכן אמרתי שאני מעדיף לשחרר שרי ולהביא שחקן אגף זר או ללכת בכיוון אחר של לוותר על חוזה הדמים של סבע ולהשקיע במחליף לאצילי, בכל מקרה הפתרון היה זר לאגף, לא להאמין שככה מוציאים אותנו לעונה זאת הפקרות לא נורמלית. הכל על הגב של חלאיילי רק אומר מעכשיוShocking4U אמר:שרי משחק וישחק כל משחק.hezildo אמר:המערך הזה לא מתאים לו. הוא צריך להיות באמצע מאחורי החלוץ.
אני זכרתי אותו כשחקן אחר לגמרי בנתניה, שמשחק הרבה יותר לעומק ובגלל זה ה3-5-2 היה תפור עליורק מכבי אמר:משהו לא עובד ב5-3-2 איתו. הוא יוצר פקק עם שרי.
צריך לשחק 4-3-3.
במקביל, לא הייתי מבטל את האופציה לשחק איתו דווקא בשמאל. בשביל שהוא לא ידרך לשרי על העמדה. שרי אוהב לבוא מימין ולחתוך לאמצע.
KevinDurant אמר:אני זכרתי אותו כשחקן אחר לגמרי בנתניה, שמשחק הרבה יותר לעומק ובגלל זה ה3-5-2 היה תפור עליורק מכבי אמר:משהו לא עובד ב5-3-2 איתו. הוא יוצר פקק עם שרי.
צריך לשחק 4-3-3.
במקביל, לא הייתי מבטל את האופציה לשחק איתו דווקא בשמאל. בשביל שהוא לא ידרך לשרי על העמדה. שרי אוהב לבוא מימין ולחתוך לאמצע.
העניין שהוא בקושי עושה תנועות לעומק ובעיקר יורד אחורה ואז גם חסר שחקן ברחבה גם כשמצליחים לעשות מהלך כלשהו (נניח במהלך שהוא נתן כדור עומק גדול לחזיזה, היה חסר הצטרפות של שחקן ברחבה לתת לו מסירת רוחב).
בשמאל הוא לא טוב, הוא שיחק שם כבר אצל בכר וזה תוקע אותו
חשש? זאת עובדה, זה היה ברור גם בעונה שעברהApoc אמר:איך אמרו על אצילי?
לא מגיע לאירופה
חחחח
אבל ברצינות, חשש כבד שהחוזה עשה לו יותר מדי נוח
גם יש חשש בנוסף שהוא לא יכול לשחק עם שרי ורפאלוב ככה
Apoc אמר:איך אמרו על אצילי?
לא מגיע לאירופה
חחחח
ברק.י אמר:Apoc אמר:איך אמרו על אצילי?
לא מגיע לאירופה
חחחח
אני רואה את זה דווקא הפוך - הוא במתח גבוה מדי.
ראינו את העצבים שלו כשדברים לא הלכו לו.