• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דיא סבע

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
hezildo אמר:
המערך הזה לא מתאים לו. הוא צריך להיות באמצע מאחורי החלוץ.
שרי משחק וישחק כל משחק.

אז הפתרון היחיד זה לשחק כמו שבכר עשה בפלייאוף עם קשר אחורי אחד וכל האסים בהתקפה, אבל זה לא יחזיק עונה שלמה.

נראה כבד,לא חד ולא מרוכז כדאי מאוד שיתאפס על עצמו ומהר

Shocking4U אמר:
hezildo אמר:
המערך הזה לא מתאים לו. הוא צריך להיות באמצע מאחורי החלוץ.
שרי משחק וישחק כל משחק.
שניכם צודקים ולכן אמרתי שאני מעדיף לשחרר שרי ולהביא שחקן אגף זר או ללכת בכיוון אחר של לוותר על חוזה הדמים של סבע ולהשקיע במחליף לאצילי, בכל מקרה הפתרון היה זר לאגף, לא להאמין שככה מוציאים אותנו לעונה זאת הפקרות לא נורמלית. הכל על הגב של חלאיילי רק אומר מעכשיו

משהו לא עובד ב5-3-2 איתו. הוא יוצר פקק עם שרי.
צריך לשחק 4-3-3.
במקביל, לא הייתי מבטל את האופציה לשחק איתו דווקא בשמאל. בשביל שהוא לא ידרך לשרי על העמדה. שרי אוהב לבוא מימין ולחתוך לאמצע.

מאחר ששרי פה ולא הולך הדבר הריאלי ביותר לעשות הוא לתת לסבע ולשרי להתחרות על העמדה באמצע ולהביא שחקן כנף במקום פיירו. חלאיילי יהיה חלוץ שלישי ומחליף בכנפיים.
כמובן שכל זה לא יקרה עד שהכל יתרסק פה וכנראה שגם אחרי זה.

בכל מקרה הוא מבוזבז באגף.

רק מכבי אמר:
צריך לשחק 4-3-3.
במקביל, לא הייתי מבטל את האופציה לשחק איתו דווקא בשמאל. בשביל שהוא לא ידרך לשרי על העמדה. שרי אוהב לבוא מימין ולחתוך לאמצע.
אני זכרתי אותו כשחקן אחר לגמרי בנתניה, שמשחק הרבה יותר לעומק ובגלל זה ה3-5-2 היה תפור עליו

העניין שהוא בקושי עושה תנועות לעומק ובעיקר יורד אחורה ואז גם חסר שחקן ברחבה גם כשמצליחים לעשות מהלך כלשהו (נניח במהלך שהוא נתן כדור עומק גדול לחזיזה, היה חסר הצטרפות של שחקן ברחבה לתת לו מסירת רוחב).

בשמאל הוא לא טוב, הוא שיחק שם כבר אצל בכר וזה תוקע אותו

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
צריך לשחק 4-3-3.
אני זכרתי אותו כשחקן אחר לגמרי בנתניה, שמשחק הרבה יותר לעומק ובגלל זה ה3-5-2 היה תפור עליו

העניין שהוא בקושי עושה תנועות לעומק ובעיקר יורד אחורה ואז גם חסר שחקן ברחבה גם כשמצליחים לעשות מהלך כלשהו (נניח במהלך שהוא נתן כדור עומק גדול לחזיזה, היה חסר הצטרפות של שחקן ברחבה לתת לו מסירת רוחב).

בשמאל הוא לא טוב, הוא שיחק שם כבר אצל בכר וזה תוקע אותו

אין לו את המהירות או הדריבל להיות בצד שמאל. סט התכונות שלו לא מתאים לשם. הוא שחקן נהדר, אולי הכי טוב בקבוצה, אבל צריך לדעת להשתמש בו וזה אומר שהוא או שרי צריכים לשבת על הספסל. גם אם זה אומר לתת לחלאיילי לפתוח. בסוף ההתאמה למערך היא הדבר הכי חשוב בעיניי בקבוצת כדורגל, גם אם זה אומר ששחקן איכותי כמו שרי יישב על הספסל.

אגב - במצב כזה שרי יכול להיות הזר השישי ואפשר יהיה להביא שחקן זר לאגף במקום פיירו. ואז חלאיילי יהיה חלוץ שלישי + מחליף באגף.

איך אמרו על אצילי?
לא מגיע לאירופה
חחחח

אבל ברצינות, חשש כבד שהחוזה עשה לו יותר מדי נוח
גם יש חשש בנוסף שהוא לא יכול לשחק עם שרי ורפאלוב ככה

Apoc אמר:
איך אמרו על אצילי?
לא מגיע לאירופה
חחחח

חשש? זאת עובדה, זה היה ברור גם בעונה שעברה

Apoc אמר:
איך אמרו על אצילי?
לא מגיע לאירופה
חחחח

אני רואה את זה דווקא הפוך - הוא במתח גבוה מדי.
ראינו את העצבים שלו כשדברים לא הלכו לו.

ברק.י אמר:
Apoc אמר:
איך אמרו על אצילי?
לא מגיע לאירופה
חחחח

אני רואה את זה דווקא הפוך - הוא במתח גבוה מדי.
ראינו את העצבים שלו כשדברים לא הלכו לו.

בדיוק - הדבר האחרון שאפשר להגיד עליו במשחקים האלה זה שהוא לא משקיע ושלא אכפת לו כי החוזה נוח.
אם כבר, הוא בלחץ על להחזיר ולהצדיק על החוזה.

הוא נותן תחת, הבעיה ששום פעולה לא מתחברת לו. זה בלט בבעיטה העקומה הזו שנתן לשמיים במחצית השנייה - זו עמדה שסבע קבר ממנה כל כך הרבה גולים בקריירה שברור שזה לחץ.

איפה הוא ואיפה אצילי. תתנצלו בפני אצילי. דגו גם רמז במסיבת עיתונאים שהוא בהתחלה חשב לא לפתוח איתו אבל היה להם שיחה והוא החליט ללכת איתו בכל זאת. לדעתי הוא לא יפתח איתו מול סלובן ובצדק. הבן אדם רע ממש

נראה לא קשור לענף.

אסור לדגו להוציא אותו, חייבים להחזיר לו את הביטחון.

ההופעה שלו אתמול רק מדגישה שכל השיח על זה שהוא לא טוב על האגף לא רלוונטי כי הוא לא טוב בכללי, גם בעמדה הטבעית שלו כביכול. הוא עוד יחזור לעצמו אין לי ספק ויהיה מצויין גם על האגף

לא הגיע לצמד המפגשים הזה וכבר אין קשר לשיחק בימין בשמאל באמצע אחורה או קדימה

מרגיש שיותר נוח לו כ-10. יצטרכו ללמוד לשלב אותו טוב לצד שרי.
שער גדול ונרשם לו גם סוג של בישול לפיירו.
אחלה סבע.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה