• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דילאן בטובינסיקה

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אין טעם למהר. יש לנו פה כח רציני עם האופציה.

Smurk אמר:
אין טעם למהר. יש לנו פה כח רציני עם האופציה.

אין טעם למהר צריך להיות המוטו שתלוי מעל למשרד של עוזי מור. פילוסופיית הארכת החוזים שלו.

האופציה היא כוח רק אם בהסכם שדילן חתם סיכמו מראש על תנאים להארכת החוזה שלו מעבר לעונה הנוכחית.

sloth-zootopia.gif

לפי גולדשטיין גם פלאניץ אמור לסגור ממש בימים הקרובים ביחד עם גולדברג, נטע, שרי ואצילי. הוא עושה העתק הדבק על הכתבות האלה כבר חודשים.

גולדשטיין תקוע בלופ של דיווחים על דברים שהולכים לקרות מתישהו לפי דעתו.
מכבי חיפה תרכוש את דילאן, תחתים את פלאניץ', הנה הסוכן שלו כבר נחת, הנה גולדברג עומד לקבל הזמנה למשרדים של יענקל'ה, הנה לביא הולך לנהל מו"מ עוד מעט, הנה אצילי יקבל הצעה על השולחן, וכו' וכו' וכו'. נמאס כבר לדבר על השטויות שלו.

הקשקשן הכי גדול
בינתיים אין חתימה של אף אחד זה כבר ניהיה מדאיג

חזיזוש אמר:
אתם באמת חושבים שלא ירכשו אותו? מה ככ קשה להאמין
1. לא בטוח בכלל שיחתימו אותו במחיר של האופציה אלא ינסו לנהל מו״מ על רכישה בסכום נמוך יותר
2. גולדשטיין מפרסם לא בפעם הראשונה ״חדשות״ על משא ומתן וחוזים שהם ספוקלטיביים במקרה הטוב.

חזיזוש אמר:

להזכירך גם אצל קרים פריי הייתה אופציית רכישה במיליון יורו. יענקלך ניסה ללחוץ ולהשיג אתותו בחצי מחיר….

בירקי אמר:
חזיזוש אמר:

להזכירך גם אצל קרים פריי הייתה אופציית רכישה במיליון יורו. יענקלך ניסה ללחוץ ולהשיג אתותו בחצי מחיר….

זה לא אותו מקרה וכולם פה יודעים את זה, ברור שאם ימשיך ככה ירכשו אותו ולא יחפשו בלם אחר
אבל אין לי כח להיגרר לויכוח הזה.

חזיזוש אמר:
בירקי אמר:
חזיזוש אמר:

זה לא אותו מקרה וכולם פה יודעים את זה, ברור שאם ימשיך ככה ירכשו אותו ולא יחפשו בלם אחר

למה לא אותו מקרה?
היית פה בתקופה של פריי.
הקונצנזוס על פריי ועל השארה שלו היה משהו שלא היה פה מעולם. לא היה אוהד אחד שלא התחנן שהמועדון יממש עליו את האופציה.

לא מבין את ההשוואה לפריי. האיש בחצי עונה בקושי הביא מספרים (לדעתי משהו כמו שער ושני בישולים בליגה). דילאן מספק קבלות בפועל, ולא רק מופע לקהל.

אליאור אמר:
לא מבין את ההשוואה לפריי. האיש בחצי עונה בקושי הביא מספרים (לדעתי משהו כמו שער ושני בישולים בליגה). דילאן מספק קבלות בפועל, ולא רק מופע לקהל.

משווים את הרצון לממש עליו את ההשאלה.
על קרים פריי הרצון של הקהל, מראשון האוהדים ועד האחרון, היה עצום.
לא זכור לי מישהו שבזמנו אמר "אבל אין לו מספרים".

Apoc אמר:
אליאור אמר:

אני חושב שפריי הוא אוברייטד מטורף. הגיע לפה בסביבות גיל 26(?) אחרי שלא כל כך הצליח במקומות האחרונים. ברור שיש לו כשרון אבל אני מעדיף עליו עשרות מונים שחקנים כמו שמביאים קבלות כמו אלו שיש לנו כרגע בהרכב.
לדעתי מקצועית הוא לא היה שווה מיליון יורו.

אליאור אמר:
Apoc אמר:
אליאור אמר:

אני חושב שפריי הוא אוברייטד מטורף. הגיע לפה בסביבות גיל 26(?) אחרי שלא כל כך הצליח במקומות האחרונים. ברור שיש לו כשרון אבל אני מעדיף עליו עשרות מונים שחקנים כמו שמביאים קבלות כמו אלו שיש לנו כרגע בהרכב.
לדעתי מקצועית הוא לא היה שווה מיליון יורו.

אתה חושב את זה בדיעבד כי אחריו הגיע שרי והפציץ מספרים והיה לאחד מגדולי הזרים בהיסטוריה של הליגה.
אני אומר שוב, באותו הרגע אין אוהד אחד שאמר "אין לו מספרים" או "הוא לא מספיק טוב". כל האוהדים כעסו מאוד שלא מימשו את האופציה.

Apoc אמר:
חזיזוש אמר:
בירקי אמר:

למה לא אותו מקרה?
היית פה בתקופה של פריי.
הקונצנזוס על פריי ועל השארה שלו היה משהו שלא היה פה מעולם. לא היה אוהד אחד שלא התחנן שהמועדון יממש עליו את האופציה.

זה ממש לא נכון, לא היה שום קונצנזוס על ההשארה של פריי. היו לא מעט אנשים שדיברו על זה שמדובר בשחקן שלא תורם מספיק, לא שווה את הכסף ושאפשר להביא יותר טוב.

Judokan אמר:
Apoc אמר:
חזיזוש אמר:

למה לא אותו מקרה?
היית פה בתקופה של פריי.

זה ממש לא נכון, לא היה שום קונצנזוס על ההשארה של פריי. היו לא מעט אנשים שדיברו על זה שמדובר בשחקן שלא תורם מספיק, לא שווה את הכסף ושאפשר להביא יותר טוב.

אני הייתי פה. לא היה פה אחד כזה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה