ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Nirgreen אמר:באר שבע הולכים לקטןף את הצלחת עם החזרת ויטור ואנסה.
ביזיון של ההתאחדות ובית הדין
אני לא בטוח שזה בכלל אפשרי מבחינת פרוצדורה. בית הדין מתכנס ביום חמישי והמשחק ביום שני. הם לא יכנסו אותו בשבילנו במיוחד. המועדון פישל בענקhezildo אמר:כדאי מאוד שהסמרטוטים אצלנו יגישו ערעור על סק בדחיפות, אחרי שהערעור של ב"ש התקבל.
אם לא נערער אפשר לבוא בטענות רק לעצמנו.
בית הדין לא צריך להתכנס.Shocking4U אמר:אני לא בטוח שזה בכלל אפשרי מבחינת פרוצדורה. בית הדין מתכנס ביום חמישי והמשחק ביום שני. הם לא יכנסו אותו בשבילנו במיוחד. המועדון פישל בענקhezildo אמר:כדאי מאוד שהסמרטוטים אצלנו יגישו ערעור על סק בדחיפות, אחרי שהערעור של ב"ש התקבל.
אם לא נערער אפשר לבוא בטענות רק לעצמנו.
יחזקאל משחקKevinDurant אמר:ויטור ואנסה נמצאים ברף ענישה דומה למוחמד, פיירו וצ'יבוטה.
פישקרתי שוב שיקר כי גם פאון לא מואשם בנסיבות חמורות (והוא כן מורחק)
סק, פאון ויחזקאל לפי התובע נמצאים ברף הבינוני כשזערורה ושאפי נמצאים ברף החמור.
יחזקאל בצהובים נגד אשדוד, ככה שזה לא רלוונטי בכל אופןSmurk אמר:יחזקאל משחקKevinDurant אמר:ויטור ואנסה נמצאים ברף ענישה דומה למוחמד, פיירו וצ'יבוטה.
KevinDurant אמר:יחזקאל בצהובים נגד אשדוד, ככה שזה לא רלוונטי בכל אופןSmurk אמר:יחזקאל משחקKevinDurant אמר:ויטור ואנסה נמצאים ברף ענישה דומה למוחמד, פיירו וצ'יבוטה.
RakMaccabi31 אמר:לא יודע אם מישהו שאל את זה כבר
אבל הדיון נדחה
עכשיו מה קורה אם מנצחים את הצהבת ובש מאבדים נקודות.. חוגגים אליפות?
חזיזוש אמר:לא יורידו נקודה
אף אחד לא מספיק חולה נפש כדי להוריד נקודות במאני טיים של מאבק אליפות על כאפות בין שחקנים אחרי משחק
זה כאוס שאף אחד לא רוצה
ברור, אבל המועדון שלנו לא מסוגל להגיב על כלום.hezildo אמר:תראו איזה שקרנים ב"ש:
לפי ספורט 5, לופס טוען שבזמן שחגג עם אנסה ובריירו, אצילי דרך על רגלו בכוונה וזה מה
שגרם ללופס וליתר שחקני ב"ש לנסות ולהתעמת איתו.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=436407
אבל בסרטון הזה אפשר לראות שאצילי לא דורך עליו, רק מתקרב מאוד, אבל בהחלט לא דורך עליו.
https://twitter.com/i/status/1653391943039057920
hezildo אמר:תראו איזה שקרנים ב"ש:
לפי ספורט 5, לופס טוען שבזמן שחגג עם אנסה ובריירו, אצילי דרך על רגלו בכוונה וזה מה
מכבי חיפה כמועדון החליט לנתק מגע מהמקרה ולא ללבות את הסיטואציה ולהיות בטנטרום בתקשורת ולהדליף בטירוף ואני יכול להבין את זה.Apoc אמר:hezildo אמר:תראו איזה שקרנים ב"ש:
זה לא "לופס טוען".
תשים לב שבשום שלב אין ציטוט ישיר של לופס שטוען את זה.
מי שכותב לכתב בכתבה זה "גורם בהפועל ב"ש".
כמו שדוד אמר פה לא פעם הם כל הזמן מפעילים אנשים שיסיתו נגד מכבי חיפה בתקשורת ובמקום להתעסק בעונש שהם הולכים לקבל הם מנסים למקסם עונש של מכבי חיפה כדי לקבל יתרון בתחרות על התואר.
באותו הזמן במכבי חיפה מתעסקים רק במכבי חיפה ומאז התקרית לא יצאה מילה אחת של הסתה נגד ב"ש או ניסיון להתעקש שירחיקו את ויטור ואנסה וכו'.
לצערי הפועל באר שבע זה מועדון שעובדים בו אנשים דיי פרמטיבים. מהקודקוד ועד לעובד הזוטר.
הם גם מביאים זרים שהם יצורים כאלה כמו ז'וסוואה ושאפי ולופס וכל מיני טיפוסים אלימים כאלה שהיו סוחרי סמים ורוצחים אם לא היו בספורט.
אם בעוד כמה שנים הם ירדו ליגה אני אשמח לא פחות ממה ששמחתי בירידת ליגה של הפועל ת"א, למרות שכמועדון הפועל ב"ש זה סתם מועדון קטן ופתטי.
KevinDurant אמר:מכבי חיפה כמועדון החליט לנתק מגע מהמקרה ולא ללבות את הסיטואציה ולהיות בטנטרום בתקשורת ולהדליף בטירוף ואני יכול להבין את זה.Apoc אמר:hezildo אמר:תראו איזה שקרנים ב"ש:
זה לא "לופס טוען".
תשים לב שבשום שלב אין ציטוט ישיר של לופס שטוען את זה.
מי שכותב לכתב בכתבה זה "גורם בהפועל ב"ש".
כמו שדוד אמר פה לא פעם הם כל הזמן מפעילים אנשים שיסיתו נגד מכבי חיפה בתקשורת ובמקום להתעסק בעונש שהם הולכים לקבל הם מנסים למקסם עונש של מכבי חיפה כדי לקבל יתרון בתחרות על התואר.
באותו הזמן במכבי חיפה מתעסקים רק במכבי חיפה ומאז התקרית לא יצאה מילה אחת של הסתה נגד ב"ש או ניסיון להתעקש שירחיקו את ויטור ואנסה וכו'.
לצערי הפועל באר שבע זה מועדון שעובדים בו אנשים דיי פרמטיבים. מהקודקוד ועד לעובד הזוטר.
הם גם מביאים זרים שהם יצורים כאלה כמו ז'וסוואה ושאפי ולופס וכל מיני טיפוסים אלימים כאלה שהיו סוחרי סמים ורוצחים אם לא היו בספורט.
אם בעוד כמה שנים הם ירדו ליגה אני אשמח לא פחות ממה ששמחתי בירידת ליגה של הפועל ת"א, למרות שכמועדון הפועל ב"ש זה סתם מועדון קטן ופתטי.
ככה מועדון צריך להתנהג