• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פרנטזי פיירו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אם הייתה לו טכניקת בעיטה הוא לא היה יורק לכיוונינו. לבנדובסקי משחק בברסה, לא במכבי חיפה.

Judokan אמר:
אגב, בעניין אחר - אני נזכר במי שאמרו בתחילת העונה שהשופטים הולכים לשרוק לפיירו על כל נגיעה.
אני חושב שהוא סחט יותר עבירות בפער ממה ששרקו לו. כי הוא שחקן שיודע להשתמש בגוף שלו נהדר כדי לחסום בלמים בלי לבצע פאולים, והשופטים פה מבינים את זה ונותנים לזה קרדיט.

ההצגות באירופה גרמו לשופטים לתת לו כבוד

מפלץ. יכל לסיים עם שני שערים ובישול (לא מאמין שיחשיבו לו את ההורדה לאבופאני כבישול כי הגיע בסוף מרגל של שחקן הגנה אשדודי).
רוצה לראות ממנו יותר מקרים שהוא לוקח את הכדור על הבלם ומסתובב ברחבה.

כשמפעילים אותו נכון ומכניסים לו כדורים לרחבה אז הוא נותן תוצרת, כל השערים היום הם בזכותו.

Judokan אמר:
אגב, בעניין אחר - אני נזכר במי שאמרו בתחילת העונה שהשופטים הולכים לשרוק לפיירו על כל נגיעה.
אני חושב שהוא סחט יותר עבירות בפער ממה ששרקו לו. כי הוא שחקן שיודע להשתמש בגוף שלו נהדר
כדי לחסום בלמים בלי לבצע פאולים, והשופטים פה מבינים את זה ונותנים לזה קרדיט.

במחצית הראשונה זה קרה, השופט שרק לו עברה שלא היתה.

משתפר ממשחק למשחק המפלץ ברגע שהשחקנים ימסרו לו יותר וירימו וישחקו עליו הוא יהיה אפילו יותר מפחיד. חזיזה חסר לו

לדעתי שני הגולים הראשונים שלו. לייבוביץ' בן זונה. פסל מצב מעולה לעוד גול שלו או מישהו אחר.

יופי לאט לאט צובר גם ביטחון בסיומת ברגל. רק שימשיך ככה

הגיע לו לסיים עם שלושער. גול אחד המנהלת לקחה לו ועוד גול לייבוביץ'.

להבנתי רשמו לו במנהלת צמד שערים היום ו0 בישולים?
כלומר נתנו לו את הגול הראשון ולא החשיבו את השער של אבופאני כבישול שלו כי הגיע משחקן של אשדוד לאבופאני

לא, טעות שלי. רשמו לו רק שער אחד ו0 בישולים על המשחק הזה. הגול הראשון נפסק כגול עצמי.

Apoc אמר:
לא, טעות שלי. רשמו לו רק שער אחד ו0 בישולים על המשחק הזה. הגול הראשון נפסק כגול עצמי.
איך זה לא בישול?

כשהוא הגיע לפה, דובר על זה שלוקח לו זמן להיכנס למומנטום מבחינת מספרים. זה כבר משחק חמישי רצוף שהוא מעורב ישירות בשער (יובנטוס ופריז, ק״ש, חדרה ואשדוד)

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
איך זה לא בישול?

אולי ראו נגיעה של שחקן אשדוד לפני שהכדור הגיע לאבו פאני.

hezildo אמר:
כשמפעילים אותו נכון ומכניסים לו כדורים לרחבה אז הוא נותן תוצרת, כל השערים היום הם בזכותו.

Judokan אמר:
אני חושב שהוא סחט יותר עבירות בפער ממה ששרקו לו. כי הוא שחקן שיודע להשתמש בגוף שלו נהדר
כדי לחסום בלמים בלי לבצע פאולים, והשופטים פה מבינים את זה ונותנים לזה קרדיט.

במחצית הראשונה זה קרה, השופט שרק לו עברה שלא היתה.

ביציע זו הייתה נראית עבירה ברורה. הוא העיף שם את השחקן של אשדוד עם הידיים. אבל נניח שאפילו זה המצב - תראה את הגול הראשון למשל. הוא משחק פיזי על הבלם אבל עושה את זה בצורה שברור שאין שום פאול ולכן גם אין שריקות.

משחק מצויין, גם כשהוא לא כובש הוא עושה פעולות מדהימות שתורמות המון למשחק

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה