lemmacantor
פסל מחוץ לאיצטדיון
אם הייתה לו טכניקת בעיטה הוא לא היה יורק לכיוונינו. לבנדובסקי משחק בברסה, לא במכבי חיפה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Judokan אמר:אגב, בעניין אחר - אני נזכר במי שאמרו בתחילת העונה שהשופטים הולכים לשרוק לפיירו על כל נגיעה.
אני חושב שהוא סחט יותר עבירות בפער ממה ששרקו לו. כי הוא שחקן שיודע להשתמש בגוף שלו נהדר כדי לחסום בלמים בלי לבצע פאולים, והשופטים פה מבינים את זה ונותנים לזה קרדיט.
Judokan אמר:אגב, בעניין אחר - אני נזכר במי שאמרו בתחילת העונה שהשופטים הולכים לשרוק לפיירו על כל נגיעה.
אני חושב שהוא סחט יותר עבירות בפער ממה ששרקו לו. כי הוא שחקן שיודע להשתמש בגוף שלו נהדר
כדי לחסום בלמים בלי לבצע פאולים, והשופטים פה מבינים את זה ונותנים לזה קרדיט.
איך זה לא בישול?Apoc אמר:לא, טעות שלי. רשמו לו רק שער אחד ו0 בישולים על המשחק הזה. הגול הראשון נפסק כגול עצמי.
Shocking4U אמר:איך זה לא בישול?Apoc אמר:לא, טעות שלי. רשמו לו רק שער אחד ו0 בישולים על המשחק הזה. הגול הראשון נפסק כגול עצמי.
hezildo אמר:כשמפעילים אותו נכון ומכניסים לו כדורים לרחבה אז הוא נותן תוצרת, כל השערים היום הם בזכותו.
אני חושב שהוא סחט יותר עבירות בפער ממה ששרקו לו. כי הוא שחקן שיודע להשתמש בגוף שלו נהדר
כדי לחסום בלמים בלי לבצע פאולים, והשופטים פה מבינים את זה ונותנים לזה קרדיט.
במחצית הראשונה זה קרה, השופט שרק לו עברה שלא היתה.