• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

גל אלברמן - המנהל המקצועי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
גדו זה הטרלה, זה חייב להיות

עד שזה לא יוצא רישמית אני לא מאמין לזה

DelPiero אמר:
גדו זה הטרלה, זה חייב להיות

עד שזה לא יוצא רישמית אני לא מאמין לזה

לא תצטרך לחכות עוד הרבה זמן.
בשבת אחרי המשחק תצא הודעה רשמית.

יפה שלקח לו פחות משלושה ימים אחרי הבטחת האליפות כדי להרוס את המועדון ואת השושלת שבכר בנה.

אני מאוכזב ממנו מאוד אבל הוא לא הבעיה. די ברור שיענקלה חסם אותו כספית, הוא מחפש זר חודש, במקביל עולים דיווחים שזה לא הלך עם זר בין היתר בגלל דרישות כספיות. אני כן מצפה ממנו לקחת את הרגליים שלו אם הוא לא מקבל את מבוקשו אבל הוא לא הבעיה ולא האשם

מבחינתי האשם העיקרי במחדל הזה.
שימשיך לספר לכתבים כמה הוא מקצוען.

היה ידוע ממזמן שהוא בובה על חוט ויסמן של האשמדאי
מספיק לשמוע את הפודקאסטים והראיונות איתו לפני שנה כדי להבין את זה

לדעתי זה התנהל ככה:
- הביאו את דגו בזמנו לאמן את הנוער בראיה לעתיד שישתלב במועדון מלמטה, יכיר את המערכת, האופי וכו' כך שבעתיד (הרחוק) ישתלב בצוות המקצועי של הקבוצה הבוגרת.
- מטרה עליונה של המערכת וגל היא הצלחה באירופה ולכן מינוי של מאמן בשלב מוקדם היא קריטית על מנת שיוכל להכין את הקבוצה למוקדמות באירופה כמה שיותר מהר. הדבר נכון על אחת כמה וכמה אם מדובר במאמן זר שעבורו נדרשת גם תקופת התאקלמות והיכרות עם המועדון, השחקנים , האופי הישראלי והכדורגל הישראלי.
- ההיצע הישראלי בשוק המאמנים דל מאוד עד לא קיים.
- כל המו''מ עם מאמנים זרים שהיו ברשימה של אלברמן נפלו (מקצועית וכנראה בעיקר כלכלית), והשעון מתקתק..
- הפתרון הכי נח וקל למערכת הוא דגו שכבר במערכת שגם ככה תוכנן להיות בעתיד (שוב, הרחוק) מאמן הקבוצה.

זה מה שיהיה, לא מקנא בו ולא באף אדם אחר במערכת כאשר תגיע המעידה הראשונה הן באירופה והן בליגה.

הרס בשנייה אחת מוניטין שהוא בנה בשלוש שנים. החלטה כל כך הזויה ומנותקת, אני עדיין מתקשה לעכל את זה

חזיזוש אמר:
The real Tsepo אמר:
נגמר הסיפור שלו מול הקהל. ככה ברגע אחד.

ואם זה יצליח?
גם אם זה יצליח זה החלטה הזויה ומטורפת וחסרת היגיון.

גם אם תשים כסף על מס' 8 ברולטה ותפגע זה לא אומר שזה החלטה נכונה

חזיזוש אמר:
The real Tsepo אמר:
נגמר הסיפור שלו מול הקהל. ככה ברגע אחד.

ואם זה יצליח?

זה לא יכול להצליח. אין לצוות המקצועי שום דקה של חסד מול הקהל. זה חסר סיכוי
וגם אם זה יצליח, זה הראה לכולם שעומד פה בן אדם שמנהל סיכונים בצורה לא רציונלית ומקבל החלטות הזויות.

למה החלטה הזויה? אם הוא מאמן מוערך עי ההנהלה ואלברמן תופס ממנו גאון כדורגל?

עריכה: כמובןןןןן שההחלטה הזויה, אני מתכוון מהפרספקטיבה של אלברמן

חזיזוש אמר:

כי יש דרך ויש תהליכים שצריך לעבור לפני שמקבלים לאמן את מכבי חיפה.

ובטח ובטח לא ממנים את וייזינגר ודקל להיות עוזרים של מאמן חסר ניסיון כשהם בעצמם סופר חסרי ניסיון בתפקיד, זה לא פוטבול מנג'ר

חזיזוש אמר:

זה לא משנה מה אלברמן חושב, זה אינדיקציה לזה שהוא מנהל מקצועי שלא מצליח לראות את המכלול. לא איך שזה נראה מול השחקנים ולא מול האוהדים. זה פגיעה כל כך קשה באמון שגם אם הוא בטוח במינוי הזה זה שם אותו בעיניי כ"שחקן" לא רציונלי. אף אחד לא רוצה שמנהל תיק ההשקעות שלו ישים את כל הכסף על מניה אחת גם אם המנהל בטוח שזו השקעה גאונית. זה אינדיקציה לטיב המנהל והיכולת שלו לראות את התמונה הגדולה ואת הלקוח.

חזרה
למעלה