omribenjamin אמר:
יום-טוב שוקרון אמר:
omribenjamin אמר:
אתה תמיד בא, מפזר רעל ונעלם עד הסיבה הבאה לפזר רעל
כן?? מה אתה אומר?
לגלות לך באיזה רעל אני משתמש?
או אולי עדיף כבר בעינך משת'פים כמוך, שתולים של המועדון שמקבלים טובות הנאה, בכדי להגן על החלטות של יענקלה ואלברמן, העיקר להשתיק כל התססה אפשרית של אוהדים במדיה החברתית???
אין לי ספק שאתה טרול
גם אני רחוק מלהיות רגוע סביב מסאי דגו, אבל להגיד שאלברמן תוקע מקלות בגלגלים ולהרוס את המועדון מבפנים? משתפ של גרמניה
אדון,
טרולים זה בדיוק משתמשים כמוך, שהמועדון משתיל בכל מיני פורומים וקבוצות פייסבוק, במטרה להגן על המהלכים האומללים של יענקלה והמנהל המקצועי שלו!!
גם כעת בדיעבד, אינני חוזר אפילו בפסיק מכל מה שכתבתי.
הכנה שערורייתית לעונה, החתמות הזויות של ברירת מחדל, מתאימות לקבוצות בסדר גודל של בני ריינה והפועל כ"ס.
בעלים יהיר ושחצן שמעדיף לשלשל לכיסו את כל ההכנסות העצומות מהעונה הקודמת- מענקי אופ"א, מכירות של שחקנים בכירים, מנויים וכרטיסים.
כאשר הוא כבר כן מחליט לשים כסף גדול, זה קורה בד"כ על פלופים מגוחכים כמו פיירו, צ'יבוטה ועוד.
עד לשלב הפלייאוף ליווה את הקבוצה מזל גדול, בנוסף להגרלות הכי נוחות שניתן היה לקבל.
מועדונים כגון אולימפיאקוס והכוכב האדום,אותם ברק בכר עבר בהצלחה, היו מפרקים אותנו לרסיסים.
מול אלופת שוויץ, מכבי חיפה נתקלת בפעם הראשונה ביריבה חזקה, שלצערי תעיף אותנו ללא בעיות.
כל אותם אוהדים שהעדיפו לטמון את ראשם בחול, יקבלו את הבעיטה ישר לפנים.
אולי כאשר הצוות המקצועי יתעורר סוף סוף וינסה לבצע תיקונים, כבר יהיה מאוחר מדי , וגם הליגה שלנו תתחיל לברוח...