• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן ג'וש כהן

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
GKagelmacher אמר:
מבזבזים עליו עמדת זר קיץ הבא?

כן, בהנחה שיש את סונדגרן ועלי על תקן ישראלים אז הגיוני לגמרי להביא זר בעמדה שלו.
כמובן שאם מצליחים להביא את חייקין זה הישג.

קשה לי לכעוס עליו. למשל הפאלטות של ניר היו מוציאות אותי מדעתי.

לא מבין מה אתם רוצים. עשה שטות כאילו זה לא קורה לשוערים הכי גדולים בעולם. כאילו יש שוער שריאלי להביא למכבי חיפה שלא יגידו ״יש לו משחק רגל בעייתי והוא מתקשה בכדורי גובה״ = כל שוער שהוא לא טופ אירופאי. הוא עדיין טופ2 שוערים בליגה ושוער מצויין. הלאה למשחק הבא

Shocking4U אמר:
לא מבין מה אתם רוצים. עשה שטות כאילו זה לא קורה לשוערים הכי גדולים בעולם. כאילו יש שוער שריאלי להביא למכבי חיפה שלא יגידו ״יש לו משחק רגל בעייתי והוא מתקשה בכדורי גובה״ = כל שוער שהוא לא טופ אירופאי. הוא עדיין טופ2 שוערים בליגה ושוער מצויין. הלאה למשחק הבא
סלייק

הטעות בשער היא ראסמי של ג'וש אבל בתכל'ס היא יותר של הצוות המקצועי שכנראה לא הכין אותו לזה שספורי בועט חופשיות מ 40 מטר כאילו נותן פס בגינה.

לפני שבוע גלזר נתן ליריבה גול כשיצא למרפסת והשאיר שער חשוף.
פרץ לצד ההצלות שלו נתן לניס גול במטרה עם מיקום עלוב (בגול הראשון).

אין שוערים שלא טועים. הטעות של ג'וש פה מרגיזה ברמות, ועדיין לסגנון שאנחנו משחקים זה השוער הכי מתאים. אחד שיודע להיות בעניינים גם כשאין לא כמעט עבודה. שיכול להשתתף בהנעת הכדור של הקבוצה (יותר טוב בזה מכל השוערים בליגה) ולהקנות ביטחון ליתר ההגנה ללחוץ גבוה.

אין שום סיבה בחיים לבזבז עמדה של זר על שוער. גם אם ג'וש עוזב, מעדיף להישאר עם שוער ישראלי ברמה סבירה (נניח משפתי) - יותר חשוב לנצל את עמדות הזרים בכל יתר המגרש

מביא זר על העמדה שלו אם חייקין לא אופציה

אולי מול נס ציונה לתת למשפתי לשחק. לא בגלל שהוא יותר טוב מג'וש סתם כדי לנער אותו + לתת לו קצת מנוחה שלא היתה לו מתחילת השנה

כמה ניקיטה חייקין מרוויח מישהו יודע? ראיתי בטרנספרמרקט שבדצמבר הקרוב הוא מסיים חוזה.

shayhagai אמר:
אולי מול נס ציונה לתת למשפתי לשחק. לא בגלל שהוא יותר טוב מג'וש סתם כדי לנער אותו + לתת לו קצת מנוחה שלא היתה לו מתחילת השנה

גם כדי שיהיה שוער שני בכושר משחק ולא רק מעודד מהספסל.

אליאור אמר:
כמה ניקיטה חייקין מרוויח מישהו יודע? ראיתי בטרנספרמרקט שבדצמבר הקרוב הוא מסיים חוזה.

דובר על זה בנושא מלפפונים תלך תראה.

אם זה באמת 400 אלף דולר לעונה או פחות הייתי הולך עליו אול אין. צריך לבנות כאן קבוצה שבכל עונה תעשה ליגה אירופית או צ'מפיונס ואין מקום לנקודות תורפה.

אני לא מבין איך אנשים חושבים בכלל לעלות עם משפתי.. מדובר בשוער כמה רמות מתחת לג'וש וזהו הוכח בסוף עונה שעברה.. פשוט שוער חלש. נשאר עם ג'וש ששוב מתחיל עונה גרוע ומקווה שישתפר. אין תחליף נראה לעין

RakMaccabi31 אמר:
לא אשם בשערים

זה המקסימום שאפשר להגיד עליו.

במחצית הראשונה היו לו 2 הדיפות מיותרות להגבהות, כדורים שהיה צריך לקלוט.

משחק הרגל שלו בינוני ביום הכי טוב שלו.

dyarok אמר:
RakMaccabi31 אמר:
לא אשם בשערים

זה המקסימום שאפשר להגיד עליו.

במחצית הראשונה היו לו 2 הדיפות מיותרות להגבהות, כדורים שהיה צריך לקלוט.

משחק הרגל שלו בינוני ביום הכי טוב שלו.
זה פשוט שטויות להגיד את זה. מצטער
שנה שעברה כששלח כדורים ארוכים הם הגיעו ליציע. היום הכל נשאר בתחומי המגרש ומגיע לכתובת

אחלה עבודה גם הפעם. נתן להגנה את הביטחון והשקט שהיו צריכים, ידע לנקות את הכדורים הבעייתיים כשכבר הגיעו.

משחק ראשון בליגת האלופות, לא השפיע עליו בכלל. שיחק כרגיל.

המשחק רגל שלו לא מהמשובחים, מעצבן אותי שבמקום שדילן וסק יבינו את זה הם המשיכו פעם אחר פעם למסור לו כדורים תחת לחץ וזה גם לדעתי הוביל לגול השני של בנפיקה. חוץ מזה לא אשם באף אחד מהשערים וגם הציל כדור יפה.

Shocking4U אמר:
המשחק רגל שלו לא מהמשובחים, מעצבן אותי שבמקום שדילן וסק יבינו את זה הם המשיכו פעם אחר פעם למסור לו כדורים תחת לחץ וזה גם לדעתי הוביל לגול השני של בנפיקה. חוץ מזה לא אשם באף אחד מהשערים וגם הציל כדור יפה.

עם הזמן מאמין שהם יבינו את זה.

שיתרכז בלעצור כדור גובה ולא להשמיט אותו על הראש של אמבפה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה