• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן ג'וש כהן

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
הוא שוער ככ טוב ומפחיד שהחלוצים מקבלים מולו מצבים חופשיים ובועטים לו לידיים. ושלא יגידו שזה רק אשדוד הנמושות. זה גם יובנאנוביץ' ואחרים

והניגון ממשיך, לא משנה כמה חלוצים יקבלו נגד אחד על אחד, תמיד יבעטו עליו

חובה לעשות הכל כדי להשאיר אותו.
גם ישראלי, גם נותן שקט להגנה, עושה מה שצריך.
גם ככה השמיכה שלנו קצרה בעמדות אחרות, אם ילך נהיה בברוך רציני.

זה דיי פשוט איתו
אם יש לו הצעה מהMLS הוא לא פה
אם אין אז הוא פה
אין משהו באמצע

בנוגע למשחק אתמול, עשה את העבודה. לקח כדור של קונילמל הזה שלא בטוח ששוער אחר לא היה מקבל בין הרגליים.

משפתי שומט את הכדורים האלה ישירות לרגליים של החלוצים שלהם

אגב במשחקי עונה אחרים היו לו השמטות ביציאות ובתור "סנגור" שלו הייתי חרד לאם פתאום תהינה טעות
דווקא כל כדור שיכל יצא ולקח/אגרף מצוין. ככה שזה עוד וי למשחק השקט והבטוח שהיה לו

RakMaccabi31 אמר:
אגב במשחקי עונה אחרים היו לו השמטות ביציאות ובתור "סנגור" שלו הייתי חרד לאם פתאום תהינה טעות
דווקא כל כדור שיכל יצא ולקח/אגרף מצוין. ככה שזה עוד וי למשחק השקט והבטוח שהיה לו

מחזק, הייתה לו את המחלה של למכור במשחקים גדולים וזה עבר לו.

אני מאוד מאוד מאוד מקווה שהוא יישאר כי הוא באמת נכס והוא מאוד עקבי ביכולת שלו ולא מראה איזשהי דעיכה למעט פציעות כאלה ואחרות מדי פעם.

לא יודע למה, מרגיש לי שעזיבה שלו תהיה תחילה של סוף.

חלק מהגדולה וההצלחה של השושלת הנוכחית של מכבי חיפה הייתה גם מנטלית ואני חושב שמהבחינה הזאת הוא נכס.

נתן הצלה מטורפת לבעיטה של טוואמסי. בכייה לדורות אם לא ישאר.

GKagelmacher אמר:

לא יודע אם אנחנו מדברים על אותו מצב. אבל הייתה לו אחת שהוא ממש קלט את הכדור אחרי דפלקשן. שוער ענק

RakMaccabi31 אמר:
GKagelmacher אמר:

לא יודע אם אנחנו מדברים על אותו מצב. אבל הייתה לו אחת שהוא ממש קלט את הכדור אחרי דפלקשן. שוער ענק

קלטת אותי בול

GKagelmacher אמר:
RakMaccabi31 אמר:
GKagelmacher אמר:

קלטת אותי בול
:bike

אגב חוץ מזה, אפשר לתת לו קרדיט גדול על השער השני שנתן כדור ארוך עם היד לשרי ממש במרכז המגרש שתפס את נתניה בכלל בלי הגנה

ההיתקלות שלו עם טוואמסי שהוא יצא לכדור ארוך זה עוד דוגמא לכמה הוא יותר טוב ממשפתי. משפתי היה או יוצא גרוע או נשאר דבוק לקו השער וזה היה הופך לגול.

לא נראה לי שמשפתי בר השוואה לגוש בכלל, למרות שהחמאתי למשפחתי העונה על כך שהביא לנו נקודות

חייבים להשאיר אותו, אין קונצנזוס יותר גדול מזה.

הקונצנזוס הוא לא רק בגלל היכולת (הטובה) אלא גם בגלל שאם הוא עוזב נצטרך להביא זר (הס מלהזכיר כל מיני מרציאנו, גראפי וכאלה) ונדפק בעמדות אחרות.

הורג אותי שקוטלים את המשחק רגל שלו. מישהו ראה את דניאל פרץ לאחרונה? היום בנס הצהבת לא חטפו גול אחרי שכל כדור שהוא מקבל הוא מוסר ליריבה שלהם. אני אתן פה גם דלפ: ג׳וש כהן שוער יותר טוב ויותר יציב מדניאל פרץ כרגע. דניאל פרץ עם פוטנציאל יותר גבוה אבל עדיין יש לו המון שטויות ונטייה לצלם לא מעט.

אנשים לא מבינים כמה לאבד את ג׳וש ישפיע על הקבוצה, אין אף שוער ישראלי שאפשר להביא שמתקרב בכלל לרמה שלו. צריך לעשות הכל כדי להשאיר אותו.

לא הייתי מבזבז זר על העמדה הזו
אם ג'וש לא רוצה להישאר מנסה להנחית פה את טננבאום למרות שהוא מאוד פציע אבל הוא ומשפתי ביחד אמור להספיק

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה