ר רק מכבי חבר בבורד 23/12/25 #63 לא היה טוב היום. סטיוארט אמנם החמיץ אבל לפחות היה פעיל. מלמד לא מתאים לשיטה הזאת.
Kandaurov קודם כל נאמנות 18/1/26 #68 אפשר כבר להוציא את הביצים החוצה ולשים לאיציק על השולחן ולהגיד לו "זה מה שאני חושב עליך". כבד, איטי לא מקצוען מחמיצן חרא של נתונמ GPS, יש מצב הכל נכון. גולים לשים הוא יודע, וגם אם חירבנו עליך בערך מהרגע שהגעת לפה.
אפשר כבר להוציא את הביצים החוצה ולשים לאיציק על השולחן ולהגיד לו "זה מה שאני חושב עליך". כבד, איטי לא מקצוען מחמיצן חרא של נתונמ GPS, יש מצב הכל נכון. גולים לשים הוא יודע, וגם אם חירבנו עליך בערך מהרגע שהגעת לפה.
G greenguy אהוב הקהל 18/1/26 #70 אני אוהב אותו וגם את האישיות שלו אני מקווה שהצעירים שלנו ילמדו ממנו וממיכאל מה זה להתמיד ולהאמין
ר רק מכבי חבר בבורד 19/1/26 #73 היה במשחק לא טוב, את המחצית הראשונה היה חייב לסיים עם צמד, אבל יש לו את היכולת לבוא ולשים גול משום מקום. ווינר.
היה במשחק לא טוב, את המחצית הראשונה היה חייב לסיים עם צמד, אבל יש לו את היכולת לבוא ולשים גול משום מקום. ווינר.
KevinDurant נשיא המועדון 19/1/26 #75 מעבר לגול שזה משהו שיש לו ואנחנו מכירים, הוא גם נראה הרבה יותר טוב עם הגב לשער מעונה שעברה (בדיוק ככה התחיל השער שלו). שאפו
מעבר לגול שזה משהו שיש לו ואנחנו מכירים, הוא גם נראה הרבה יותר טוב עם הגב לשער מעונה שעברה (בדיוק ככה התחיל השער שלו). שאפו
S shayhagai שחקן החודש 19/1/26 #76 כמו שאמרתי תמיד. עם קבוצת התקפה כמו שהיינו תחת בכר בעונות קודמות, הוא היה מסיים עם כמות שערים זהה לדין דוד אם לא יותר.
כמו שאמרתי תמיד. עם קבוצת התקפה כמו שהיינו תחת בכר בעונות קודמות, הוא היה מסיים עם כמות שערים זהה לדין דוד אם לא יותר.
KevinDurant נשיא המועדון 24/1/26 #78 yanivst9 אמר: מה העניין שלא מקבל עידוד? לחץ להרחבה... בא מהפועל חיפה