lemmacantor
פסל מחוץ לאיצטדיון
Adi81 אמר:אבל כל זה לא רלוונטי
נכון לעונת 2026-27 עדיף מלמד מדין דוד
תביא לי חלוץ יותר טוב אז שישחררו את מלמד. זה לא עקרוני
תלוי איזה דין דוד. ברור ששחקן ששם זין לא עדיף.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Adi81 אמר:אבל כל זה לא רלוונטי
נכון לעונת 2026-27 עדיף מלמד מדין דוד
תביא לי חלוץ יותר טוב אז שישחררו את מלמד. זה לא עקרוני
Apoc אמר:Daniel123 אמר:אם גיא מלמד היה משחק עם שרי,לביא,פאני,אצילי וחזיזה בשיאו הוא עם 30 שערים +
הוא יותר גולר מדין דוד.
לא יודע, לדעתי המהירות של דין דוד ולפני זה רוקאביצה הביאה לנו הרבה שערים שמלמד לא היה מביא.
lemmacantor אמר:ברק.י אמר:משום מה, הוא שחקן שמהרגע שהגיע לא הצלחתי ממש להתחבר אליו ואני עדיין נוטה לחשוב שהוא לא צריך להיות פה בעונה הבאה.
לצד זאת, מגיעות לו כל המילים הטובות על העונה הזו. הוא לגמרי עשה את שלו ואני לגמרי אבין גם אם יוחלט אחרת.
מילים טובות על זה שהוא שוב מוכיח שהוא חלוץ למקומות 4-6? אם היינו מתחרים על אליפות, הוא לא היה רלוונטי. קטע מצחיק, הוא בדיוק תקע גם שלושער במשחק ההכתרה הקודם של ב"ש. גם בגרבייג'. והוא לא נתן להם כלום. אבל כן אליפות רשומה לו.
ברק.י אמר:lemmacantor אמר:ברק.י אמר:משום מה, הוא שחקן שמהרגע שהגיע לא הצלחתי ממש להתחבר אליו ואני עדיין נוטה לחשוב שהוא לא צריך להיות פה בעונה הבאה.
לצד זאת, מגיעות לו כל המילים הטובות על העונה הזו. הוא לגמרי עשה את שלו ואני לגמרי אבין גם אם יוחלט אחרת.
מילים טובות על זה שהוא שוב מוכיח שהוא חלוץ למקומות 4-6? אם היינו מתחרים על אליפות, הוא לא היה רלוונטי. קטע מצחיק, הוא בדיוק תקע גם שלושער במשחק ההכתרה הקודם של ב"ש. גם בגרבייג'. והוא לא נתן להם כלום. אבל כן אליפות רשומה לו.
למה זה צריך להיות שחור או לבן?
אני ממש כתבתי שלדעתי צריך להחליף אותו ועדיין, זה לא מובן מאליו שהוא עשה עונה טובה מבחינתו והצליח לעשות מספרים יפים אחרי ששרפו אותו (גם אם בצדק). לא חסרים שחקנים בסגל בעונות האחרונות שהתרסקו ברגע שהפסיקו לקבל קרדיט.
לצורך העניין, אפשר לדבר גם על אוחנה מול סטיוארט. הראשון לא מתאים אבל הפגין מקצועיות ותרם כשהיה צריך אותו. השני הוא החלוץ הטוב בסגל, אבל ברגע שהורידו אותו לספסל, הוא איבד כיוון והפסיק לנפק את הערך שנתן לקבוצה קודם לכן. אז ברור שמבחינת יכולת אני מעדיף את סטיוארט לעוד עונה מבין השניים, אבל ממש לא מגיעות לו מחמאות שכן מגיעות לאוחנה.
Daniel123 אמר:אם לא מייבשים את מלמד על הספסל הוא מסיים מלך שערים העונה בקבוצה הכי חלשה של מכבי חיפה אולי מאז העשור השחור.
lemmacantor אמר:ברק.י אמר:lemmacantor אמר:מילים טובות על זה שהוא שוב מוכיח שהוא חלוץ למקומות 4-6? אם היינו מתחרים על אליפות, הוא לא היה רלוונטי. קטע מצחיק, הוא בדיוק תקע גם שלושער במשחק ההכתרה הקודם של ב"ש. גם בגרבייג'. והוא לא נתן להם כלום. אבל כן אליפות רשומה לו.
למה זה צריך להיות שחור או לבן?
אני ממש כתבתי שלדעתי צריך להחליף אותו ועדיין, זה לא מובן מאליו שהוא עשה עונה טובה מבחינתו והצליח לעשות מספרים יפים אחרי ששרפו אותו (גם אם בצדק). לא חסרים שחקנים בסגל בעונות האחרונות שהתרסקו ברגע שהפסיקו לקבל קרדיט.
לצורך העניין, אפשר לדבר גם על אוחנה מול סטיוארט. הראשון לא מתאים אבל הפגין מקצועיות ותרם כשהיה צריך אותו. השני הוא החלוץ הטוב בסגל, אבל ברגע שהורידו אותו לספסל, הוא איבד כיוון והפסיק לנפק את הערך שנתן לקבוצה קודם לכן. אז ברור שמבחינת יכולת אני מעדיף את סטיוארט לעוד עונה מבין השניים, אבל ממש לא מגיעות לו מחמאות שכן מגיעות לאוחנה.
כי מלמד חלוץ קלאסי לקבוצות קטנות.
lemmacantor אמר:זה לא הופך את מלמד לחלוץ לקבוצה הישגית.
hezildo אמר:lemmacantor אמר:זה לא הופך את מלמד לחלוץ לקבוצה הישגית.
אני עדיין מחכה לקבל תשובה ממך, איזה חלוץ ישראלי טוב שמתאים לקבוצה גדולה אתה יכול להביא במקומו?
lemmacantor אמר:hezildo אמר:lemmacantor אמר:זה לא הופך את מלמד לחלוץ לקבוצה הישגית.
אני עדיין מחכה לקבל תשובה ממך, איזה חלוץ ישראלי טוב שמתאים לקבוצה גדולה אתה יכול להביא במקומו?
למה ישראלי בהכרח?
lemmacantor אמר:רשמת זמין. את דינדה אני מחזיר אם הוא במצב רוח הנכון ולא כמו בסוף. יש מדמון שלדעתי עשינו טעות שלא הקדמנו את מכבי ת"א. יש עבדה, בריבו. אבל כנראה לא ריאליים. ברור שהשוק הישראלי עלוב, אבל עדיין מלמד לא קשור למה שצריכים כדי להתחרות.
Shocking4U אמר:אתם זוכרים שבקיץ ותחילת העונה רפאלוב ועובדיה דחפו נרטיב שעדיף את עומר דהן חלוץ שלישי על פני מלמד?
איזה אנשים גרועים אלוהים
hezildo אמר:lemmacantor אמר:רשמת זמין. את דינדה אני מחזיר אם הוא במצב רוח הנכון ולא כמו בסוף. יש מדמון שלדעתי עשינו טעות שלא הקדמנו את מכבי ת"א. יש עבדה, בריבו. אבל כנראה לא ריאליים. ברור שהשוק הישראלי עלוב, אבל עדיין מלמד לא קשור למה שצריכים כדי להתחרות.
אף אחד מהשמות שהזכרת לא ריאלי, בטח לא דינדה במצב רוח טוב כמו שאמרת.
בשורה התחתונה אין לך מחליף ישראלי ראוי. שיהיה בהצלחה עם שני חלוצים זרים.
lemmacantor אמר:hezildo אמר:lemmacantor אמר:רשמת זמין. את דינדה אני מחזיר אם הוא במצב רוח הנכון ולא כמו בסוף. יש מדמון שלדעתי עשינו טעות שלא הקדמנו את מכבי ת"א. יש עבדה, בריבו. אבל כנראה לא ריאליים. ברור שהשוק הישראלי עלוב, אבל עדיין מלמד לא קשור למה שצריכים כדי להתחרות.
אף אחד מהשמות שהזכרת לא ריאלי, בטח לא דינדה במצב רוח טוב כמו שאמרת.
בשורה התחתונה אין לך מחליף ישראלי ראוי. שיהיה בהצלחה עם שני חלוצים זרים.
שיהיה בהצלחה עם כל הזרים. בשביל מה הגדילו מכסה?