ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כובע קש אמר:ברגע שזערורה פה אני לא רואה מצב שיוציאים מיליון וצפונה על כנען, שניהם על אותה בלטה
השבוע הוא אמר שקארצב מצוין וגוני נאור גרוע ועכשיו הוא אומר שגוני נאור מצוין וקארצב גרוע. אין מה להתרגשApoc אמר:הוא לא אמר שלא רוצים את קארצב מקצועית בכלל כי לא מחזיקים ממנו?
בכל מקרה וואלה קניאס מי שישמע. מחכה לשמוע מה יש לואסילי ולירן חולצה אפורה להגיד בנושא.
Judokan אמר:כובע קש אמר:ברגע שזערורה פה אני לא רואה מצב שיוציאים מיליון וצפונה על כנען, שניהם על אותה בלטה
לא בהכרח. אם לא מצליחים להחתים קשר אחורי ברמת הרכב להחליף את נטע, כנעאן הוא כנראה האופציה הטובה ביותר.
הוא יכול לשחק 50/50 בזמן שזערורה לא, ויבנו על מוחמד כשחקן האחורי ביותר במערך.
KevinDurant אמר:אם אכן הציעו סביבות ה1.2 מיליון יורו + 2-3 שחקנים אין לי תלונות למועדון.
קארצב לא עילוי ששווה לשבור בשבילו את תקרת ההעברות שלנו ולא הגיוני לשים על שחקן כמוהו 2-2.5 מיליון יורו שממש לפני רגע שמענו שקבוצה כמו פרטיזן בלגרד הציעה על חזיזה 400 אלף יורו.
השבוע הוא אמר שקארצב מצוין וגוני נאור גרוע ועכשיו הוא אומר שגוני נאור מצוין וקארצב גרוע. אין מה להתרגשApoc אמר:הוא לא אמר שלא רוצים את קארצב מקצועית בכלל כי לא מחזיקים ממנו?
בכל מקרה וואלה קניאס מי שישמע. מחכה לשמוע מה יש לואסילי ולירן חולצה אפורה להגיד בנושא.
נטע כבר מכורטס לאוסקה. די עם זהNirgreen אמר:מנסים לשכנע את נטע להישאר ולקבל שכר ומענק חתימה שמן ובקיץ שיעשה חושבים אם לעזוב או לא.
Shocking4U אמר:נטע כבר מכורטס לאוסקה. די עם זהNirgreen אמר:מנסים לשכנע את נטע להישאר ולקבל שכר ומענק חתימה שמן ובקיץ שיעשה חושבים אם לעזוב או לא.
אין שום הצדקה לשלם על קארצב או כנעאן 2.5-3 מיליון יורו ואף קבוצה בישראל לא תשלם עליהם סכומים כאלה.Judokan אמר:KevinDurant אמר:אם אכן הציעו סביבות ה1.2 מיליון יורו + 2-3 שחקנים אין לי תלונות למועדון.
קארצב לא עילוי ששווה לשבור בשבילו את תקרת ההעברות שלנו ולא הגיוני לשים על שחקן כמוהו 2-2.5 מיליון יורו שממש לפני רגע שמענו שקבוצה כמו פרטיזן בלגרד הציעה על חזיזה 400 אלף יורו.
גם אנחנו יכולים להשיג זר כמו בטובינסיקה או קורנו או סונדגרן ב-400 אלף יורו. אין שום דימיון בין פרטיזן מנסה להחתים זר לבינינו מנסים להחתים ישראלי.
אבל כבר עברנו את הסיבוב הזה. קארצב לא עילוי, כנעאן לא עילוי, נאור לא שווה את מה שדרשו עליו. מעניין איך באסם זערורה ואביאל זרגרי כקשרים אחוריים להרכב?
העיקר שחס וחלילה לא נפרוץ את המסגרת התקציבית הקדושה!