ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
דם ירוק אמר:לא הייתה פנייה רצינית על קראצב בוודאות .
גם לא על כנען
חייבים להגיד את האמת, לא רק אצלנו.Liberman אמר:זה נושא חלון העברות הכי חלש שהיה בשנים האחרונות?
Ganjot אמר:חייבים להגיד את האמת, לא רק אצלנו.Liberman אמר:זה נושא חלון העברות הכי חלש שהיה בשנים האחרונות?
גם ב"ש לא הביאו כלום ואם יביאו זה כנראה שחקנים מאולצים, וגם מכבי ת"א שחייבת שחקני אגף לא הביאה כלום (אחרי שחשבו שגם יביאו מגן שמאלי ומגן ימני על הדרך).
היחידים שעשו משהו בחלון הם בית"ר.
Shocking4U אמר:בן דור טוען שזרגרי לא יושאל כי יענקל’ה מאוד רוצה אותו בסגל והוא ״נראה טוב באימונים והוא בחור מקסים״
Apoc אמר:לא רואה איזה אינטרס יש לו לשקר שלא פנינו והתעניינו בחלון הנוכחי בעדן קארצב. אני מאמין לו ב100%.
Judokan אמר:Apoc אמר:לא רואה איזה אינטרס יש לו לשקר שלא פנינו והתעניינו בחלון הנוכחי בעדן קארצב. אני מאמין לו ב100%.
משחקים של לחץ משני הכיוונים. כל אחד מנסה לשחק אותה כדי להזיז את המחיר.
אנחנו "יורדים מקארצב" למרות מו"מ מתנהל, אז סגל מחזיר באמירה שהוא בכלל לא קיבל שום הצעה.
אינטרס יחידי שאני יכול לחשוב עליו זה שלא רוצים לפגוע במו״מ. חוץ מזה אין משהו שמניח את הדעת.Apoc אמר:Kaka אמר:Apoc אמר:אם אתה יכול לחשוב על אינטרס אז תרשום מה האינטרס.
הלך לדבר עם כל התקשורת אחרי התדרוך של חיפה לעיתונאים שיורדים מקארצב והולכים על נאור.
מגן על עצמו אחרי שחזר בו מההסכם.
הגיע למגרש פתוח בהקשר של הזכייה בגביע השוקו
גם אלמוג כהן החליט להתראיין פתאום אחרי שנעלם במהלך כל הכישלון של העונה שלהם
הם באים רק בהצלחות, אין לזה קשר לתדרוך של מכבי לעיתונאים על זה ש"יורדים מקארצב" אחרי שמסתבר שלא באמת פנו.
עדיין לא הבנתי מה האינטרס שלו להגיד שלא פנינו אם פנינו. הוא היה מתבייש להגיד שקר כזה שיענקל'ה יכל להפריך בקלות (ועם הרבה יותר אמינות). ואני לא מבין מה זה היה נותן לו.
בירקי אמר:דביל בן דור. סק חתם חשנתיים. דילן יש אופציה ב1.2 מיליון יורו, הלוואי ואתבדה אבל לא רואה אץ יענקלך כל כך מהר מממש
Shocking4U אמר:כבר היה פערים עם נאור בקיץ