• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
עם סבע היו גישושים יודעים מה מבקש ולא מוכנים לתת קרוב לזה מחכים לסוף החלון בתקווה שלא ימצא קבוצה שתתן לו מה שרוצה וינסו שוב

דם ירוק אמר:
לא הייתה פנייה רצינית על קראצב בוודאות .
גם לא על כנען

עזוב רצינית או לא רצינית, לא הייתה פנייה על קארצב וכנעאן בכלל.
בונים על נאור.

תומר לוי גם מוסיף שלא נעשתה שום פנייה רצינית לגבי קארצב או כנעאן.

Liberman אמר:
זה נושא חלון העברות הכי חלש שהיה בשנים האחרונות?
חייבים להגיד את האמת, לא רק אצלנו.
גם ב"ש לא הביאו כלום ואם יביאו זה כנראה שחקנים מאולצים, וגם מכבי ת"א שחייבת שחקני אגף לא הביאה כלום (אחרי שחשבו שגם יביאו מגן שמאלי ומגן ימני על הדרך).

היחידים שעשו משהו בחלון הם בית"ר.

בושה וחרפה. ניסן, נציג הבעלים כבר מסביר שיחתימו את גוני וזרגרי אולי יישאר. כל זאת כדיי להגיע לקיץ ולהשקיע 2 מיליון יורו בזר כשדניאל יאוזרח. יענקלך יא עמלק

Ganjot אמר:
Liberman אמר:
זה נושא חלון העברות הכי חלש שהיה בשנים האחרונות?
חייבים להגיד את האמת, לא רק אצלנו.
גם ב"ש לא הביאו כלום ואם יביאו זה כנראה שחקנים מאולצים, וגם מכבי ת"א שחייבת שחקני אגף לא הביאה כלום (אחרי שחשבו שגם יביאו מגן שמאלי ומגן ימני על הדרך).

היחידים שעשו משהו בחלון הם בית"ר.

ב"ש מנסה להפטר ממספר זרים.

Shocking4U אמר:
בן דור טוען שזרגרי לא יושאל כי יענקל’ה מאוד רוצה אותו בסגל והוא ״נראה טוב באימונים והוא בחור מקסים״

הוא שכח את "יש לו הליכה של שחקן"

Apoc אמר:
לא רואה איזה אינטרס יש לו לשקר שלא פנינו והתעניינו בחלון הנוכחי בעדן קארצב. אני מאמין לו ב100%.

משחקים של לחץ משני הכיוונים. כל אחד מנסה לשחק אותה כדי להזיז את המחיר.
אנחנו "יורדים מקארצב" למרות מו"מ מתנהל, אז סגל מחזיר באמירה שהוא בכלל לא קיבל שום הצעה.

Judokan אמר:
Apoc אמר:
לא רואה איזה אינטרס יש לו לשקר שלא פנינו והתעניינו בחלון הנוכחי בעדן קארצב. אני מאמין לו ב100%.

משחקים של לחץ משני הכיוונים. כל אחד מנסה לשחק אותה כדי להזיז את המחיר.
אנחנו "יורדים מקארצב" למרות מו"מ מתנהל, אז סגל מחזיר באמירה שהוא בכלל לא קיבל שום הצעה.

נראה לי שהמחיר דיי ידוע וזו הסיבה שלא נכנסנו למו"מ על קארצב וכנעאן מלכתחילה. זה שג'קי וסגל אומרים בקולם שאין שום מו"מ זה כנראה כי אין שום מו"מ.
אני מכיר את מכבי מספיק שנים כדי לדעת שלא היה שום סיכוי שיוציאו את הסכומים הדרושים כדי להנחית אותם פה.

יש לי תחושה והלוואי אני טועה, שבסוף מי שלא יחליטו ללכת עליו, יפול על פערים כספיים כמו בימים הטובים, וג'אבר יהיה הרכש של ינואר, רק שהוא "יחזור בהדרגה" ויתן משחק ראשון אולי אולי בסוף הפלייאןף

Apoc אמר:
Kaka אמר:
Apoc אמר:
אם אתה יכול לחשוב על אינטרס אז תרשום מה האינטרס.

הלך לדבר עם כל התקשורת אחרי התדרוך של חיפה לעיתונאים שיורדים מקארצב והולכים על נאור.
מגן על עצמו אחרי שחזר בו מההסכם.

הגיע למגרש פתוח בהקשר של הזכייה בגביע השוקו
גם אלמוג כהן החליט להתראיין פתאום אחרי שנעלם במהלך כל הכישלון של העונה שלהם
הם באים רק בהצלחות, אין לזה קשר לתדרוך של מכבי לעיתונאים על זה ש"יורדים מקארצב" אחרי שמסתבר שלא באמת פנו.

עדיין לא הבנתי מה האינטרס שלו להגיד שלא פנינו אם פנינו. הוא היה מתבייש להגיד שקר כזה שיענקל'ה יכל להפריך בקלות (ועם הרבה יותר אמינות). ואני לא מבין מה זה היה נותן לו.
אינטרס יחידי שאני יכול לחשוב עליו זה שלא רוצים לפגוע במו״מ. חוץ מזה אין משהו שמניח את הדעת.

בן דור העלה כתבה בה הוא טוען שהאופציה על סק תממומש (וגם על דילן)
למישהו יש מושג על מה הוא מדבר? כשסק חתם בן דור טען שהוא חתם לשנתיים
מה הוא רוצה הדגנרט?

דביל בן דור. סק חתם חשנתיים. דילן יש אופציה ב1.2 מיליון יורו, הלוואי ואתבדה אבל לא רואה אץ יענקלך כל כך מהר מממש

בירקי אמר:
דביל בן דור. סק חתם חשנתיים. דילן יש אופציה ב1.2 מיליון יורו, הלוואי ואתבדה אבל לא רואה אץ יענקלך כל כך מהר מממש

צריך תנאי שאם דניאל מאוזרח יממשו תאופציה

עוד פעם בן דור הטמבל הזה?
לפני שהוא מוציא ידיעות שידע בכלל מה השמות של השחקנים
"ההור מהפועל ירושלים" זרגגי (כן ככה הוא קרא לו) יש לו פנים טובות יש לו בארכה הוא יכול להשתלב.
עזבו נו זה לא רציני.
ולעניין, קניאס אמר שבמכבי לא מוכנים להשקיע על קארצב 2M כי הוא לא שווה (מסכים)
ומכוונים לקיץ להביא שחקן זר שובר שוויון בעמדה הזאת (משוכנע שדניאל יקבל אזרחות)
אם זו הראיה אני הולך עם זה לגמרי.
להביא את גוני בינתיים שיסגור פינה לקחת אליפות ולהתכונן לקיץ

קניאס זה עוד גרביל
הוא כבר חצי שנה אומר שסונדגרן אוטוטו לא נחשב כזר
להקשיב לו זה כמו להקשיב לבן דור וגולדשטייין וכל הליצנים

ניסן טען שדניאל ישיג אזרחות עוד בחלון הקיץ. לא קרה בחלון של הקיץ ולא בחלון של ינואר...

לפי דעתי, במועדון לא פנו עדיין לקארצב ולא לנאור ולא לאף קשר מהסיבה שלא בטוחים עד כמה נטע לביא באמת סגור אצל היפנים.
כנראה שהוא עדיין לא סגר שם את כל התנאים ובמועדון מאמינים שהוא ישאר בסוף.
מאמין שאם וכאשר הוא יסגור שם סופית ויחתום על החוזה רק אז יפנו לאחד הקשרים שמוזכרים.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה