• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
SaTla אמר:
David אמר:
בשוק ההישראלי שיש כרגע אין לך ברירה אלא להמר על צעירים מקווה מאוד שיפתיעו לטובה כרגע הסגל סבבה לי רק חסר לי מחליף לשרי
אין שחקן ישראלי בזול שיכול להיות מחליף שלו
אלטמן

לא יבוא לספסל

אם נטע היה נשאר, גוני היה רכש אדיר בעיניי, השקעה מצויינת עם אלמנט סיכון לא גבוה כי יש גיבוי. עכשיו שהוא בא על תקן מחליף לנטע זה טו מאצ' לבנות עליו. בכל מקרה הוא בעיניי כישרון גדול עם הרבה פוטנציאל

Shocking4U אמר:
SaTla אמר:
David אמר:
בשוק ההישראלי שיש כרגע אין לך ברירה אלא להמר על צעירים מקווה מאוד שיפתיעו לטובה כרגע הסגל סבבה לי רק חסר לי מחליף לשרי
אלטמן

אלטמן בשיאו העונה עם 8 שערים 0 בישולים. שווה אולי סגל אבל לא פליימייקר בשום צורה.

גומי מאור רכש נחמד כגיבוי אבל צריך עוד שחקן.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

גוני- העסקה הכי קלה בעולם נסגרת שבוע לפני סגירת החלון...

Smurk אמר:
Shocking4U אמר:
SaTla אמר:
אלטמן

לא יבוא לספסל

אז זהו שאין סיבה שהוא יהיה בספסל, זה לא שהסגל שלנו כל כך רחב וכולם בכושר נהדר.
לפי מה שאני מבין הוא מאוד ורסטילי בחלק הקדמי ועד כמה שאני זוכר אותו הוא די אינטילגנטי בצורת המשחק, ולכן הוא יכול בקלות להכנס לרוטציה. אם הוא יהיה טוב, אין סיבה שלא ייפתח בהרכב.
נכון שזאת רק ליגה קפריסאית, אבל הוא בכושר טוב ובכלל בעונה טובה, שמעו מה קופר אמר עליו לא מזמן.
אני לוקח אותו בלי לחשוב פעמיים. רציתי שיגיע עוד בעונה שעברה כשבכר אמר שרוצים אותו אבל יש את התירוץ של רשת הביטחון או שקר אחר שאמרו בשביל שלא ייכאב בכיס.

רק למה חושבים שהוא זול? יש לו סעיף שחרור?

Smurk אמר:
בן דור מדווח שיש סיכום עקרוני עם קטמון על גוני. ייסגר תול 48 שעות ויש מצב שיהיה בסגל לריינה
עבר כל כך מהר שהדיווח ירד ל24 שעות

Kaka אמר:
גומי מאור רכש נחמד כגיבוי אבל צריך עוד שחקן.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

עוד שניים. אחד כקשר אחורי ואחד קדמי.

Shocking4U אמר:
לא יגיע עוד שחקן חוץ מגוני
יגיע יגיע. האשמדאי תמיד מתחיל לעבוד רק כשיש לחץ. אם היינו מנצחים את גרמניה אז גם נאור לא היה מגיע

Shocking4U אמר:

הגיעו - כיוף, זערורה וזרגרי.
חלון שהיינו צריכים להתחזק בו ונחלשנו. אם אתה לא מוכן להשקיע במחליף ראוי לשחקן שעוזב, אז לפחות אל תתן לו לעזוב באמצע העונה.

Jerry אמר:
Shocking4U אמר:
יגיע יגיע. האשמדאי תמיד מתחיל לעבוד רק כשיש לחץ. אם היינו מנצחים את גרמניה אז גם נאור לא היה מגיע
לא רואה אותם מביאים אף אחד אחר. כנעאן, לא ישלמו. קארצב, לא ישלמו. וגם סבע הם לא ישלמו את המשכורת שהוא דורש. יביאו את גוני ובזה יגמר הסיפור ויגידו שיש גם את זערורה, זרגרי וג׳אבר חוזר עוד שבועיים.

Jerry אמר:
Shocking4U אמר:

מחזק מאוד.
חודשיים מנסים להביא את נאור, שבלי קשר היה צריך אותו, ואז ראיון אחד של בכר אחרי הפסד - והופ יש רכש
הלוואי שנפסיד לריינה בשבת

Ganjot אמר:
Jerry אמר:
Shocking4U אמר:

מחזק מאוד.
חודשיים מנסים להביא את נאור, שבלי קשר היה צריך אותו, ואז ראיון אחד של בכר אחרי הפסד - והופ יש רכש
הלוואי שנפסיד לריינה בשבת
מי הם יביאו חוץ מנאור? כל אחד אחר עולה כסף והרבה וכבר הבנו שהם לא מתכוונים להוציא כסף.

שמועות שהעסקה על גוני נפלה כי נגמר ליענקלה הדיו בעט והוא לא מעוניין לקנות חדש

בעולם המעוות של שחר, כרגיל, עדיף להוציא 700 אלף יורו על שחקן בינוני שמסיים חוזה עוד חצי שנה, מאשר 2 מיליון יורו על שחקן מוביל בעמדה שלו שהמאמן המצליח הכי רוצה ושאשכרה יכול להיות שחקן הרכב פה.

אחרי הופעה כמו אתמול, העובדה שהדבר הראשון ששחר עושה זה להודיע שלא יוציא כסף על קארצב כנגד דעתו של בכר, והדבר השני הוא החתמת פאניקה של שחקן שכולם מבינים שהוא לא מספיק טוב בשום צורה כמחליף של נטע, ממחישה בדיוק כמה העומד בראש הוא אפס שיורק לכל האוהדים בפרצוף.
כפיים לשובו של המנהל המקצועי הגרוע בליגה יענקל'ך שחר.

הוציאו 700 אלף יורו על הבובל הזה? אלוהים ישמור
לגבי מי יגיע אני חושב ששבירו על הכוונת וךלשירצקי יש אינטרס להיפטר ממנו כי הוא כבר לא פוגע או תאי בריבו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה