Smurk
אגדת מועדון
Shocking4U אמר:אלטמןSaTla אמר:אין שחקן ישראלי בזול שיכול להיות מחליף שלוDavid אמר:בשוק ההישראלי שיש כרגע אין לך ברירה אלא להמר על צעירים מקווה מאוד שיפתיעו לטובה כרגע הסגל סבבה לי רק חסר לי מחליף לשרי
לא יבוא לספסל
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:אלטמןSaTla אמר:אין שחקן ישראלי בזול שיכול להיות מחליף שלוDavid אמר:בשוק ההישראלי שיש כרגע אין לך ברירה אלא להמר על צעירים מקווה מאוד שיפתיעו לטובה כרגע הסגל סבבה לי רק חסר לי מחליף לשרי
Smurk אמר:Shocking4U אמר:אלטמןSaTla אמר:אין שחקן ישראלי בזול שיכול להיות מחליף שלו
לא יבוא לספסל
עבר כל כך מהר שהדיווח ירד ל24 שעותSmurk אמר:בן דור מדווח שיש סיכום עקרוני עם קטמון על גוני. ייסגר תול 48 שעות ויש מצב שיהיה בסגל לריינה
Kaka אמר:גומי מאור רכש נחמד כגיבוי אבל צריך עוד שחקן.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה.
יגיע יגיע. האשמדאי תמיד מתחיל לעבוד רק כשיש לחץ. אם היינו מנצחים את גרמניה אז גם נאור לא היה מגיעShocking4U אמר:לא יגיע עוד שחקן חוץ מגוני
Shocking4U אמר:לא יגיע עוד שחקן חוץ מגוני
לא רואה אותם מביאים אף אחד אחר. כנעאן, לא ישלמו. קארצב, לא ישלמו. וגם סבע הם לא ישלמו את המשכורת שהוא דורש. יביאו את גוני ובזה יגמר הסיפור ויגידו שיש גם את זערורה, זרגרי וג׳אבר חוזר עוד שבועיים.Jerry אמר:יגיע יגיע. האשמדאי תמיד מתחיל לעבוד רק כשיש לחץ. אם היינו מנצחים את גרמניה אז גם נאור לא היה מגיעShocking4U אמר:לא יגיע עוד שחקן חוץ מגוני
Jerry אמר:יגיע יגיע. האשמדאי תמיד מתחיל לעבוד רק כשיש לחץ. אם היינו מנצחים את גרמניה אז גם נאור לא היה מגיעShocking4U אמר:לא יגיע עוד שחקן חוץ מגוני
מי הם יביאו חוץ מנאור? כל אחד אחר עולה כסף והרבה וכבר הבנו שהם לא מתכוונים להוציא כסף.Ganjot אמר:Jerry אמר:יגיע יגיע. האשמדאי תמיד מתחיל לעבוד רק כשיש לחץ. אם היינו מנצחים את גרמניה אז גם נאור לא היה מגיעShocking4U אמר:לא יגיע עוד שחקן חוץ מגוני
מחזק מאוד.
חודשיים מנסים להביא את נאור, שבלי קשר היה צריך אותו, ואז ראיון אחד של בכר אחרי הפסד - והופ יש רכש
הלוואי שנפסיד לריינה בשבת
omribenjamin אמר:שמועות שהעסקה על גוני נפלה כי נגמר ליענקלה הדיו בעט והוא לא מעוניין לקנות חדש