למה אתם רוצים את מלדה? מי זה בכלל. סתם בלון שדודו הוציא לבלגיה. אפילו שבירו יותר טוב ממנו
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ברק.י אמר:Smurk אמר:קצב אמר שלסבע יש סעיף יציאה לאבו דאבי. למה?
מניח שלא היה מוכן לחתום בלי ובצדק. הוא הגיע למו״מ בעמדת כוח משמעותית. רק צריך לקוות שלסעיף יש טווח זמנים מסוים (נניח, עד סוף יולי ולא לאמצע עונה) כדי שלא נדפק. בסוף יום, מדובר בשחקן שלא נשאר יותר משנתיים וחצי-שלוש באף מועדון שהיה בו.
כיאל מוצע לפה כבר שנתיים. אם היו רוצים להביא אותו לא היו מביאים את זערורה ונאור. לא יהיה עוד החתמה בקישורNirgreen אמר:כיאל הוצע ביממה האחרונה
הצוות המקצועי לא ממש מתלהב מהאפשרות.
Shocking4U אמר:כיאל מוצע לפה כבר שנתיים. אם היו רוצים להביא אותו לא היו מביאים את זערורה ונאור. לא יהיה עוד החתמה בקישורNirgreen אמר:כיאל הוצע ביממה האחרונה
הצוות המקצועי לא ממש מתלהב מהאפשרות.
Judokan אמר:סעיף השחרור של סבע הוא מיליון ש"ח בקיץ.
וואלה אחלה סעיף שחרור מבחינתנו בסיטואציה שהוא בא בחינם. אני מניח שמבחינתו ההחלטה תיפול על פי השאלה אם ניקח אליפות - במקרה כזה מניח שהוא יישאר בגלל האפשרות לצ'מפיונס.
Nirgreen אמר:המועדון עשה עוד פנייה לבלגים בנוגע לדוידה וסירבו בתוקף להכניס סעיף רכישה , המועדון ינסה בסוף העונה לצרפו שוב, הם רצו שנשלם עליו לפחות 2מיליון יורו או השאלה בלי רכישה.
Daniel123 אמר:עם כמה שכיאל הוא רע לחדר ההלבשה ואני לא שוכח את השביתה האיטלקית שעשה פה, הייתי משאיל אותו לחצי עונה רק שיוסיף לנו עוד עוצמה בקישור עם הניסיון שלו.
אין לנו ברירה אחרת אחרי שהתעקשו להשאיר את הטנק בהתקפה במקום להביא קשר אחורי זר.
אי אפשר להמשיך עם נאור, מוחמד ופאני זה לא כוחות.
חזיזוש אמר:Daniel123 אמר:עם כמה שכיאל הוא רע לחדר ההלבשה ואני לא שוכח את השביתה האיטלקית שעשה פה, הייתי משאיל אותו לחצי עונה רק שיוסיף לנו עוד עוצמה בקישור עם הניסיון שלו.
וגאבר וזערורה.
תביא את כיאל כדי שיעשה פרצופים בספסל?
Daniel123 אמר:חזיזוש אמר:Daniel123 אמר:עם כמה שכיאל הוא רע לחדר ההלבשה ואני לא שוכח את השביתה האיטלקית שעשה פה, הייתי משאיל אותו לחצי עונה רק שיוסיף לנו עוד עוצמה בקישור עם הניסיון שלו.
וגאבר וזערורה.
גבר מה זערורה? הוא לא בסגל בכלל מאז שהגיע הוא לא נספר.
על ג'אבר לא הייתי בונה בשום צורה קודם שישחק 2 משחקים רצוף מבלי להיפצע ואז נראה.
כיאל אם יגיע עכשיו יתן את את כל כולו הוא מת להגיע ולקחת פה עוד אליפות.
Kozmo אמר:Daniel123 אמר:חזיזוש אמר:וגאבר וזערורה.
גבר מה זערורה? הוא לא בסגל בכלל מאז שהגיע הוא לא נספר.
על ג'אבר לא הייתי בונה בשום צורה קודם שישחק 2 משחקים רצוף מבלי להיפצע ואז נראה.
כיאל אם יגיע עכשיו יתן את את כל כולו הוא מת להגיע ולקחת פה עוד אליפות.
נגיד שכיאל סבבה ומתאים לנו והכל, אני לא רואה אותו מגיע אחרי שהחתימו את נאור וזרגרי שלא עושה קולות של אחד שיושאל עד מחר.
לכאורה ואני מדגיש לכאורה, יחד עם ג'אבר שאמור לחזור לרוטציה וכבר בשלבי סיום של ספסל פרופוגנדה, מצבת השחקנים שלנו בקישור הושלמה (שוב-לכאורה).
מוחמד, אבו פאני, נאור, זרגרי וג'אבר. אה יש גם זערורה שלא ברור מה איתו.