• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מי שרוצה להתבאס שיאזין לפלייאוף עם שלמה וויס ונחמני. כמעט כל דבר שיוצא מהמועדון בהקשר של העברות נשמע מדכא אחושרמוטה

מטריד מאוד הרכש שמדברים עליו. קני סייף נראה כאילו אכל הרבה שווארמות באשדוד

כל השמות האלה זה לרוטציה/סגל/משחקים בין לבין וכאלה.
נקום וניפול על 2 המגינים והחלוץ הבכיר - וזה ממש ממש לא פשוט לפגוע ב-3 זרים שצריכים אותם בהרכב.

לפי כל הדיווחים הרכש הישראלי החלון הולך להיות משעמם מאוד ופשוט יביאו 2-3 זרים (2 אם רודריגז נשאר, 3 אתו) וזה הכל.

הצהבת מימשו את האופציה על דוידזאדה אז הוא לא ריאלי

בירקי אמר:
בוא. דודזאדה זה לא שדרוג לסאן. שניהם חלשים
אני מסכים, היה לי תמוה מלכתחילה.

בקיצור, דוידזאדה נשאר במכבי ת''א, בלטקסה יישאר שם או יעבור לאירופה, אין שום אופציה של שחקן ישראלי שאפשר להביא לצד שמאל, אפילו לא בכאילו (כל המגנים שמאליים שעולים לי לראש כישראליים זה גרופר, ליידנר, אורן ביטון, דולב אזרואל, גרצ'קין וזיו מורגן, זה באמת מה שיש בליגה)

הם יהיו חייבים להביא זר לשם

KevinDurant אמר:
בירקי אמר:

בקיצור, דוידזאדה נשאר במכבי ת''א, בלטקסה יישאר שם או יעבור לאירופה, אין שום אופציה של שחקן ישראלי שאפשר להביא לצד שמאל, אפילו לא בכאילו (כל המגנים שמאליים שעולים לי לראש כישראליים זה גרופר, ליידנר, אורן ביטון, דולב אזרואל, גרצ'קין וזיו מורגן, זה באמת מה שיש בליגה)

האופציה על בלטקסה לא מומשה, לא ישאר שם כנראה

KevinDurant אמר:
בירקי אמר:

במילא את הזרים אנחנו מכוונים להביא לעמדות המגנים והחלוץ

כובע קש אמר:
KevinDurant אמר:
בירקי אמר:

אין להם עליו אופציה להבנתי. הוא רוצה לנסות למצוא קבוצה בחו״ל

סיכום של השמות שעלו בנושא הזה מאז שנפתח:
סייף, אליהו, אלחמיד, מלמד, שבירו, בלטקסה, דוידזאדה, סבטקוביץ', ינקו, ניצן, חמד, רוקאביצה

לא מאוחר מדי לסגור את הנושא ולפתוח חדש

Shocking4U אמר:
כובע קש אמר:
KevinDurant אמר:

אין להם עליו אופציה להבנתי. הוא רוצה לנסות למצוא קבוצה בחו״ל

העיקר שלא יגיע לפה

מביאים את עדן שמיר לעומק או שהוא לא מספיק טוב לדעתכם?

בונוס: הוא אוהד שלנו.

ירוקי אמר:
מביאים את עדן שמיר לעומק או שהוא לא מספיק טוב לדעתכם?

בונוס: הוא אוהד שלנו.
הוא יושב על המשבצת של אבו פאני וג׳אבר אז לדעתי מיותר. חוץ מזה שגם בב״ש הוא התחיל טוב ואז תוך חצי שנה דעך ונמכר לבלגיה וגם אצל הצהבת הוא דעך מהר מאוד

KevinDurant אמר:
לפי כל הדיווחים הרכש הישראלי החלון הולך להיות משעמם מאוד ופשוט יביאו 2-3 זרים (2 אם רודריגז נשאר, 3 אתו) וזה הכל.

לדעתי לא תהיה ברירה אלא להיפרד מרודריגז, כדי לפנות מקום לשני זרים בעמדות מגן ימני ושמאלי.
אתה רואה שאין מגינים ישראלים סבירים בשוק, אפילו כמחליפים לעיבוי הסגל...

לפי רז אמיר לפריצה יש חוזה לעונה הבאה מה שכמעט בוודאות ימנע ממנו להגיע לפה בכל קונסטלציה אפשרית כי גם אם זהבי חתום והם ירצו לשחרר אותו הם ידאגו שהוא לא יחתום במכבי חיפה כי הוא יהיה שחקן שלהם.

Shocking4U אמר:
בלטקסה- דודו דהאן
דוידזאדה- דודו דהאן
רוקאביצה- רומן קוברינסקי (הגיס)
איתמר ניצן - קצב
אריק ינקו- קצב
ינון אליהו- אורן יחזקאל
אלחמיד- דודו דהאן
סבטקוביץ- דודו דהאן

מעקב אחרי מי הסוכנים של השחקנים שמועמדים

תפתח נושא מעקב סוכנים.

סטטוס