מי שרוצה להתבאס שיאזין לפלייאוף עם שלמה וויס ונחמני. כמעט כל דבר שיוצא מהמועדון בהקשר של העברות נשמע מדכא אחושרמוטה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אני מסכים, היה לי תמוה מלכתחילה.בירקי אמר:בוא. דודזאדה זה לא שדרוג לסאן. שניהם חלשים
KevinDurant אמר:אני מסכים, היה לי תמוה מלכתחילה.בירקי אמר:בוא. דודזאדה זה לא שדרוג לסאן. שניהם חלשים
בקיצור, דוידזאדה נשאר במכבי ת''א, בלטקסה יישאר שם או יעבור לאירופה, אין שום אופציה של שחקן ישראלי שאפשר להביא לצד שמאל, אפילו לא בכאילו (כל המגנים שמאליים שעולים לי לראש כישראליים זה גרופר, ליידנר, אורן ביטון, דולב אזרואל, גרצ'קין וזיו מורגן, זה באמת מה שיש בליגה)
הם יהיו חייבים להביא זר לשם
KevinDurant אמר:אני מסכים, היה לי תמוה מלכתחילה.בירקי אמר:בוא. דודזאדה זה לא שדרוג לסאן. שניהם חלשים
בקיצור, דוידזאדה נשאר במכבי ת''א, בלטקסה יישאר שם או יעבור לאירופה, אין שום אופציה של שחקן ישראלי שאפשר להביא לצד שמאל, אפילו לא בכאילו (כל המגנים שמאליים שעולים לי לראש כישראליים זה גרופר, ליידנר, אורן ביטון, דולב אזרואל, גרצ'קין וזיו מורגן, זה באמת מה שיש בליגה)
אין להם עליו אופציה להבנתי. הוא רוצה לנסות למצוא קבוצה בחו״לכובע קש אמר:KevinDurant אמר:אני מסכים, היה לי תמוה מלכתחילה.בירקי אמר:בוא. דודזאדה זה לא שדרוג לסאן. שניהם חלשים
האופציה על בלטקסה לא מומשה, לא ישאר שם כנראה
Shocking4U אמר:אין להם עליו אופציה להבנתי. הוא רוצה לנסות למצוא קבוצה בחו״לכובע קש אמר:KevinDurant אמר:אני מסכים, היה לי תמוה מלכתחילה.
האופציה על בלטקסה לא מומשה, לא ישאר שם כנראה
ירוקי אמר:מביאים את עדן שמיר לעומק או שהוא לא מספיק טוב לדעתכם?
בונוס: הוא אוהד שלנו.
הוא יושב על המשבצת של אבו פאני וג׳אבר אז לדעתי מיותר. חוץ מזה שגם בב״ש הוא התחיל טוב ואז תוך חצי שנה דעך ונמכר לבלגיה וגם אצל הצהבת הוא דעך מהר מאודירוקי אמר:מביאים את עדן שמיר לעומק או שהוא לא מספיק טוב לדעתכם?
בונוס: הוא אוהד שלנו.
KevinDurant אמר:לפי כל הדיווחים הרכש הישראלי החלון הולך להיות משעמם מאוד ופשוט יביאו 2-3 זרים (2 אם רודריגז נשאר, 3 אתו) וזה הכל.
Shocking4U אמר:בלטקסה- דודו דהאן
דוידזאדה- דודו דהאן
רוקאביצה- רומן קוברינסקי (הגיס)
איתמר ניצן - קצב
אריק ינקו- קצב
ינון אליהו- אורן יחזקאל
אלחמיד- דודו דהאן
סבטקוביץ- דודו דהאן
מעקב אחרי מי הסוכנים של השחקנים שמועמדים