• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Apoc אמר:
ברק.י אמר:
Nirgreen אמר:
הפוך, שרי כרגע הוא בעל הכוח ההשפעה הגדול ואני לא אפול מהכסא אם חבר שלו שמשחק באגף שמאל בנבחרת ינחת פה

מי?!

הוא מדבר על קנת' פהאל

https://mhforum.co.il/viewtopic.php?p=4609#p4609

השערה מעניינת...

בקיצור, כנראה שיסגרו את עמדת החלוץ לפני שיחליטו מה עושים עם הזר האחרון - משאירים את חוסה, מביאים מגן שמאלי, מביאים בלם או שומרים את המקום לעמדה שתיפגע מעזיבה אפשרית.
למעשה, כדי שההחלטה תתקבל מהר צריך שמשהו ״חיצוני״ יקרה, כמו אזרוח של עלי או שחרור של אלחמיד מב״ש לדוגמא.

התיאור של המגן השוודי לפי האינסטט:

Right wing back with an offensive attitude who likes to move forward ball on feet. Often involved in the first passes, but not reliable. Not so secure when has to defend the flank and he is not so quick in reading cuts and diagonal moves.

קצת סטטיסטיקה:
העונה הנוכחית: 3 טעויות שהובילו לשער, 7 כרטיסים צהובים, 59 אחוז הצלחה בתאקלים
בעונה שעברה: 8 טעויות שהובילו לשער, 5 כרטיסים צהובים, 68 אחוז הצלחה בתאקלים

שיחק 88 אחוז מהעונה כמגן ימני, 9 אחוז כמגן שמאלי ו3 אחוז כקשר ימין.

לשם השוואה לפלאניץ בעונה האחרונה לפי האינסטט היו 13 טעויות שהובילו לשער, לאלפונס 4 ולארד 5.

[/quote]

תפור למכבי חיפה, אצלנו מחפשים שחקנים לפי יכולת לדחוף אותם לכל מיני עמדות.

יום-טוב שוקרון אמר:
Kaka אמר:
יום-טוב שוקרון אמר:
אתה עושה יותר מדי הכללות.
מבחינתי בעלים כמו גולדהאר זה מודל לחיקוי.
אתה מעדיף את יענקלה?
תפאד'ל...

לא מעדיף את יענקלה. אבל גם גולדהאר זה שבנאדם שהשקיע מיליונים פה ולא עשה משהו שקודמיו לא עשו.
ב 7 השנים האחרונות הם זכו ב 2 אליפויות למרות שהיה להם כל שנה תקציב הכי גבוה שהגיע לאזור ה-100 מיליון. גם הם כמו כל מועדון פה בארץ נפל עם שחקנים ששפכו עליהם המון כסף וגם אצלהם הניהול בשנתיים האחרונות לא טוב.

אני מדבר על המודל.
אני רוצה שלמכבי חיפה יהיה בעלים שיעמיד לרשות המועדון תקציב עצום.
בלי "הפערים הכספיים" האלה שכבר הפכו סלוגן של שחר.
בעלים שבשבילו לרכוש שחקן ב4 מיליון אירו, זה כמו שבשבילנו לקנות קרטיב.
לא משנה לי כרגע אם זה יהיה אוליגרך כמו רומן אברמוביץ או קבוצת שייחים סטייל סיטי...

זה בדיוק ההיפך ממה שאנחנו צריכים.
המועדון צריך להיגמל מהתמכרות לבעלים שמזרים כסף למועדון ולהתקדם למודל שבו אנחנו מצליחים לממן את עצמינו ולא תלויים בחשק של בעלים כזה או אחר.

גולדהאר הוא החריג. הנפוץ הוא אלונה, כבירי ושרצקי - שיום אחד יש להם חשק ויום לא. אני כבר לא מדבר על אנשים כמו חוגג.
המשימה העיקרית של יענקלה צריכה להיות לייצב את המועדון כלכלית.
עם קבוצה תחרותית שמגיעה לשלב בתים אירופי וכמויות הקהל שיש לנו - זה בהחלט אפשרי.

KevinDurant אמר:
יום-טוב שוקרון אמר:
Kaka אמר:
לא מבין מה הזלזול בשחקן הרכב כמה שנים בטופ ליגה יוונית שמשחק בקבוצה ברמה של מכבי חיפה ואפילו גבוה מזה?

אלי דסה חתם במכבי ת''א ואני לא יודע? זה כמו שתשווה את שרי למנור סולומון כאילו זה רלוונטי.

אלי דסה זה שם לא רלוונטי ואני לא הייתי שם לו 700-800 אלף יורו בחוזה ל4 שנים בשביל להנחית אותו פה.

שוב אני אגיד את זה, אם לא ינחת פה מגן שמאלי זר זה בושה וחרפה.

בכר העדיף רוב העונה לשים את רודריגז מגן שמאלי ולא להשתמש בסאן ויפתחו אתו פה עוד עונה? די עם החרא הזה

שום זלזול, מצטער אם ככה היה אפשר לפרש את דבריי.
לא סוד שאני הרי רציתי מאוד שאלי דסה יאייש במכבי חיפה את עמדת המגן הימני.
ללא ספק המגן ישראלי הבכיר ביותר, וגם מפנה מקום לצרף זר במקום אחר.

אחרי שנודע שכנראה הולכים להחתים את השבדי, אני רוצה לקוות שהוא יהיה לפחות ברמה של דסה, שזה כבר שדרוג לעומת כל מי שהיה כאן בשנים האחרונות.
אם הוא יהיה עוד יותר טוב, מתקרב לרמות של מסיללה נניח, אז בכלל נפלא...

ברק.י אמר:
יום-טוב שוקרון אמר:
ברק.י אמר:
מסכים, אבל...
סאן במעמד כזה שבעייתי להנחית לו שחקן זר על הראש, גם אם זה המהלך הנכון. אם יפסיד את מקומו בהרכב לשחקן ישראלי החתמה של זר תעבור חלק יותר בתוך המועדון.

השאלה היא לאיזו עמדה אחרת יביאו זר ועם או בלי קשר לעזיבה אפשרית של פאני.

שאלתי את כבר כמה פעמים, כנראה אף לא יודע.
למה במנהלת לא פועלים מול אופ"א לבטל את מכסת הזרים?
למיטב ידיעתי ההגבלה הזו קיימת רק בישראל, ואולי בעוד כמה ליגות זניחות.

אם מסירים את ההגבלה, או לפחות מגדילים אותה בשניים, יהיו פחות כאבי ראש למאמן, ויותר אפשרויות ליצר סגל חזק ובריא...

מאמין שלדעתם הגבלת הזרים מאפשרת ליותר שחקנים ישראלים להצליח בזירה המקומית ולצמצם את פער היכולות הכלכליות של קבוצות בליגה. בפועל, אני מאמין שעם יותר זרים יהיה קל יותר לקדם את הכדורגל ולייצר דור ישראלי תחרותי וברמה גבוהה שיכול יהיה לעשות משהו בנבחרת ולקבוצות הקטנות יפתחו אפשרויות כלכליות חדשות (אנחנו רואים איך יש קבוצות קטנות שמצליחית להרים את הרמה בזכות הזרים שלהן).

השאיפה היא לנסות לצמצם פערים מאירופה, נכון?
כבר עכשיו כאשר רואים את היריבות הפוטנציאליות בסיבוב השני של המוקדמות, כמעט כולן בלתי עבירות.
למועדונים האלה מהדרג הבינוני, יש עלינו יתרון עצום גם מבחינת איכות הזרים, וגם מבחינת הכמות הבלתי מוגבלת.
לכן אם יסירו כאן את ההגבלה על המכסה, לפחות נוכל להשתוות אליהם מבחינת הכמות...

יום-טוב שוקרון אמר:
KevinDurant אמר:
יום-טוב שוקרון אמר:
שום זלזול, מצטער אם ככה היה אפשר לפרש את דבריי.
לא סוד שאני הרי רציתי מאוד שאלי דסה יאייש במכבי חיפה את עמדת המגן הימני.
ללא ספק המגן ישראלי הבכיר ביותר, וגם מפנה מקום לצרף זר במקום אחר.

אחרי שנודע שכנראה הולכים להחתים את השבדי, אני רוצה לקוות שהוא יהיה לפחות ברמה של דסה, שזה כבר שדרוג לעומת כל מי שהיה כאן בשנים האחרונות.
אם הוא יהיה עוד יותר טוב, מתקרב לרמות של מסיללה נניח, אז בכלל נפלא...
אני רוצה את דסה בעמדת המגן הימני ואת סולומון בכנפיים ואת וייסמן בשפיץ ועוד דור פרץ שיבוא לעשות רוטציה עם ג'אבר בקישור.

דסה סיים עונה טובה מאוד בליגה ההולנדית וסירב שם להצעה של 450 אלף יורו לעונה לפי הדיווחים + לפי הדיווחים פסו, פיינורד, אייאקס ומועדונים מהפרמיירליג עוקבים אחרי מצבו.

איפה הוא ואיפה מכבי חיפה?

KevinDurant אמר:
Kaka אמר:
Apoc אמר:
למה, מה קשור סייף לרודריגז?
בונים עליו כמגן שמאלי רחמנא ליצלן?

כן. אם רודריגז לא יישאר ילכו על בלם זר. סייף יתחרה עם סאן על האגף השמאלי.
ממה שבדקתי לפני יומיים בערך עדיין מדברים על לחפש מגן שמאלי זר.

לא מבין את הרצון להביא בלם זר, מי יישב על הספסל? פלאניץ'? הבלם הזר? גולדברג המצוין? שיביאו מגן שמאלי זר במקום סאן

יכול להיות שהם רוצים לשים את גולדברג מגן שמאלי.
אז יהיו לנו מגן ימני זר, בלם זר ופלאניץ', שרי, מוחמד וחלוץ זר (בהנחה שרודריגז עוזב).

hezildo אמר:
KevinDurant אמר:
Kaka אמר:
כן. אם רודריגז לא יישאר ילכו על בלם זר. סייף יתחרה עם סאן על האגף השמאלי.

לא מבין את הרצון להביא בלם זר, מי יישב על הספסל? פלאניץ'? הבלם הזר? גולדברג המצוין? שיביאו מגן שמאלי זר במקום סאן

אז יהיו לנו מגן ימני זר, בלם זר ופלאניץ', שרי, מוחמד וחלוץ זר (בהנחה שרודריגז עוזב).
גולדברג לא טוב כמגן שמאלי והיה מעולה שנה שעברה כבלם, בחלק רב מהעונה גם היה טוב מפלאניץ'

צריך להפסיק עם הפלסטרים האלה בשמאל ולקוות שיהיה טוב, שיביאו זר רציני.

KevinDurant אמר:
hezildo אמר:
KevinDurant אמר:

גולדברג לא טוב כמגן שמאלי והיה מעולה שנה שעברה כבלם, בחלק רב מהעונה גם היה טוב מפלאניץ'

צריך להפסיק עם הפלסטרים האלה בשמאל ולקוות שיהיה טוב, שיביאו זר רציני.

מסכים איתך, גם אני לא אוהב את הרעיון של בלם זר. אני רק מנסה לשער מה חושבים במועדון ולמה
הם רוצים בלם זר (בהנחה שזה באמת מה שהם רוצים, כי זה לא ממש הגיוני).

KevinDurant אמר:
יום-טוב שוקרון אמר:
KevinDurant אמר:
אני רוצה את דסה בעמדת המגן הימני ואת סולומון בכנפיים ואת וייסמן בשפיץ ועוד דור פרץ שיבוא לעשות רוטציה עם ג'אבר בקישור.

דסה סיים עונה טובה מאוד בליגה ההולנדית וסירב שם להצעה של 450 אלף יורו לעונה לפי הדיווחים + לפי הדיווחים פסו, פיינורד, אייאקס ומועדונים מהפרמיירליג עוקבים אחרי מצבו.

איפה הוא ואיפה מכבי חיפה?

מה יהיה דוראנט?
הבנתי שדסה לא ישחק במכבי חיפה.
אמרתי שאני מקווה שהמגן הזר שיגיע, יהיה לפחות ברמה שלו...

אולי חושבים שמבחינה מפעלים אירופיים גולדברג כבלם ביחד עם פלאניץ זה לא מספיק, אבל זה לא פותר את עניין המגן השמאלי שגם זה לא מתאים למפעלים האירופאים מה שיש כרגע.
ניתן לראות אבל שחושבים על בלם נוסף כי רוצים להביא את אלחמיד, בגלל ההיחשלות של ארד שנעלם, העובדה שגולדברג כבלם היה הברקה מפתיע ולא מתוכננת שכנראה לא בטוחים שזה מספיק לאירופה.
מעניין מה יוכרע בסופו של דבר, מה שבטוח כרגע זה שהולכים על חלוץ זר כרכש הבא ומחכים להתפתחויות שיגיעו הן מבחינת אלחמיד והן מבחינת מכירה פוטנציאלית של שחקנים בקבוצה כמו אבו פאני, ובגלל זה רודריגז כרגע על הולד כנראה.

מבין שזה לא בסדר העדיפויות, אבל מה עם מחליף ראוי לאצילי? אין אף אחד בסגל שיכול לשחק כנף ימין עם רגל שמאל

מאוויס יכול לשחק שם בצורה טובה למרות שהוא ימני.

Smurk אמר:
מאוויס יכול לשחק שם בצורה טובה למרות שהוא ימני.
דווקא לא בטוח שזה חיסרון תלוי איזה חלוץ יגיע. אם זה חלוץ גבוה ופיזי דווקא האופציה לשחק עם שחקן כנף עם רגל דומיננטית על הקו זה חשוב ולא רק שחקן כנף עם רגל הפוכה

GreenGlory אמר:
אולי חושבים שמבחינה מפעלים אירופיים גולדברג כבלם ביחד עם פלאניץ זה לא מספיק, אבל זה לא פותר את עניין המגן השמאלי שגם זה לא מתאים למפעלים האירופאים מה שיש כרגע.
ניתן לראות אבל שחושבים על בלם נוסף כי רוצים להביא את אלחמיד, בגלל ההיחשלות של ארד שנעלם, העובדה שגולדברג כבלם היה הברקה מפתיע ולא מתוכננת שכנראה לא בטוחים שזה מספיק לאירופה.
מעניין מה יוכרע בסופו של דבר, מה שבטוח כרגע זה שהולכים על חלוץ זר כרכש הבא ומחכים להתפתחויות שיגיעו הן מבחינת אלחמיד והן מבחינת מכירה פוטנציאלית של שחקנים בקבוצה כמו אבו פאני, ובגלל זה רודריגז כרגע על הולד כנראה.
אם אלחמיד מגיע אז יש לך 2 שחקנים שיכולים לשחק גם בעמדת הבלם וגם בעמדת המגן השמאלי (גולדברג ואלחמיד)

צאו מהסרט.
אלחמיד עם חוזה בבש, אלונה בחיים לא תשחרר אותו למכבי. היא תעדיף לייבש אותו כל העונה ביציע ולא להעביר אותו ליריבה הישירה שלה לאליפות.
האופציה היחידה זה טרייד, מוכן לעטוף לה את עופרי,טאלב ועוד איזה 200-300 אלף יורו תמורת חאתם

Shocking4U אמר:
התיאור של המגן השוודי לפי האינסטט:

Right wing back with an offensive attitude who likes to move forward ball on feet. Often involved in the first passes, but not reliable. Not so secure when has to defend the flank and he is not so quick in reading cuts and diagonal moves.

קצת סטטיסטיקה:
העונה הנוכחית: 3 טעויות שהובילו לשער, 7 כרטיסים צהובים, 59 אחוז הצלחה בתאקלים
בעונה שעברה: 8 טעויות שהובילו לשער, 5 כרטיסים צהובים, 68 אחוז הצלחה בתאקלים

לשם השוואה לפלאניץ בעונה האחרונה לפי האינסטט היו 13 טעויות שהובילו לשער, לאלפונס 4 ולארד 5.

ככל שאני קורא עליו יותר מידע, כך ההתלהבות הראשונית הולכת ודועכת
לא מצטייר כטאלנט גדול בחלק ההגנתי , אולי קצת יותר התקפית.
פתיל קצר (מתכון בטוח לריבוי צהובים והרחקות)
בעיות אישיות ומריבות שליוון אותו באאק אתונה ואריס
המחלה ממנה סבל, שעד היום מצריכה טיפול קפדני.

לא אתפלא אם יתברר ששוב כמו במקרה של אלפונס וסטריין הוא היה מועמד של פשרה, לאחר שלא הסתדרו (כספית) עם הבכירים יותר.
בשורה התחתונה, מקווה שהוא לא סגור במאה אחוז, ויצליחו להביא מגן ימני יותר מרשים ממנו.
סבלנות חברים, יש עוד הרבה זמן, לא צריך להחתים שחקנים בלחץ...

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה