• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Kozmo אמר:
אם חזיזוש (השחקן, לא המשתמש) עוזב הייתי מביא את פריי במקום סמנופף

ועכשיו ברצינות נקודה מעניינת שאני מציע לשים אליה לב לעניות דעתי, היא שהשבדי, החלוץ ואפילו אליהו משקפים מגמה, שדובר עליה פה -שיפור האגרסיביות והחוסן הפיזי של הקבוצה.

מבלי להכנס רגע לתכונות יכולת אחרות של השלושה, השחקנים עצמם בעלי תכונות פיזיות בולטות שהיו חסרות לנו בהתמודדות במפעלים באירופה אשתקד ובליגה מול ב"ש ומכבי ת"א.

העובדה שהחלוץ עם משחק ראש טוב ונוכחות ברחבה תרכז מאמצים של הגנות היריבות ותפנה את שחקני הקישור שלנו, דבר שבעונה החולפת היה חסר בתקופה הפחות טובה.

על פניו, אם זה אכן הכיוון, נראה שיש חשיבה רוחבית ועמוקה יותר של בניית הסגל ושיפור הליקויים משנה שעברה, זה נותן לי קצת אופטימיות שמביאים שחקנים שמתאימים למה שרוצים

לבנות ולשיטת משחק ולא סתם להביא שחקנים טובים כי הם טובים ולא בהכרח מתאימים לנו לשיטת משחק.

כן זה בדיוק מה שאני חשבתי עליו, נסיון לבנות קבוצה יותר אגרסיבית וששחקני הקישור שלנו לא יכרעו בעומס.
כל עוד אלה השחקנים המועמדים, ובמידה שמי מהם יפול ידיע שחקן אחר באותו הסגנון, אני מרוצה.
איפה זה ואיפה התקופה של לוזון, כשהגיע לכאן קשר התקפי אוסטרלי, הצטלם עם הצעיף, עשה ויברח, ואז הגיע חלוץ יווני, קלאוס שמו. מה בדיוק חיפשו? כנראה מי שפנוי, בלי הגדרה מעבר לזה

בנוגע לחלוץ,
היתרון בהחתמה כזו היא שמדובר במפלצת, הוא בנוי כמו חיה והוא גם גבוהה.

מעבר לכך נראה מה יהיה.

מזכיר לי את גליינור פלט, היה חלוץ מדהים.

גליינור פלט אגב לא היה רע, יש לו זכויות בגביע שזכינו באותה עונה. ומה שכן, מלבד לזה שהוא היה גבוה הוא גם היה צנום ולא פיזי בשונה מפיירו.

היה אתלט ברמה גבוהה מאוד גם ביחס לגובה שלו

גליינור פלט היה חלוץ בגובה 1.94 שלא מסוגל לתת גול עם הראש. משהו מדהים.

לעומת זאת היה לו גולים אקרובטיים בקטע בלתי רגיל

Shocking4U אמר:

לגמרי. הוא נתן גול בחצי גליץ׳ משהו היסטרי שכחתי מול מי זה היה אבל זה היה וואו

Liberman אמר:
Shocking4U אמר:

לגמרי. הוא נתן גול בחצי גליץ׳ משהו היסטרי שכחתי מול מי זה היה אבל זה היה וואו
https://www.youtube.com/watch?v=8ecRTZTuDvM

המשחק הכי טוב שלו בישראל בפער, השער השני הרבה יותר יפה עם הבישול של טוואטחה עוד כשטוואטחה היה שחקן

סיים את העונה המלאה היחידה שלו פה עם 9 שערים בליגה ועוד 5 בגביע בקבוצה די גרועה. לא הייתי קורא לזה עמוד חשמל לא מועיל

silvas אמר:
אם מביאים את סייף, הוא וצ'יבוטה יסגרו את הפינה של כנף שמאל.
אני בניגוד לרוב החברים פה הייתי שמח לראות גם את סלליך כשחקן ספסל, גיבוי לאצילי.

סולליך שחקן עבר שייתנו לייפרח הזדמנות

רונן22 אמר:
סייף סלליך צ'יבוטה, שחקנים למ.ס אשדוד

עם היו שחקנים ישראלים טובים כמו פעם הייתי אומר שאתה צודק אבל בשוק של היום הם עוד בסדר אין לך משהו יותר טוב אלא עם אתה מעדיף להביא תצאנס לשחקני נוער

עם מביאים תחלוץ מהאיטי בכר חייב ללכת בכול הכוח על מגן שמאלי זר ולא על בלם שיהיה מי שיעזור לחזיזה ואצילי להאכיל אותו מהאגפים

Shocking4U אמר:
סיים את העונה המלאה היחידה שלו פה עם 9 שערים בליגה ועוד 5 בגביע בקבוצה די גרועה. לא הייתי קורא לזה עמוד חשמל לא מועיל

ואנדלובו כבש 9, ותורגמן 13, ועמאשה 11, וגוזלן 7.
הגלוריפיקציה לגליינור פלט בגלל הגול היפה בגביע כאילו הוא איזה אגדה שהטביעה פה חותם זה משהו שאף פעם לא אצליח להבין. הוא אפילו לא קרוב למודל של חלוץ מפלצת מעל הליגה

איפה אמרתי שהוא חלוץ מפלצת מעל הליגה? אמרתי שביחס לקבוצות הגרועות שהיו ב10 שנים האלה והחלוצים הזרים החייזרים שהגיעו לכאן הוא היה סבבה.

הייתי הולך על החלוץ אלכסנדר מהליגה השוודית זה חלוץ שנראה רמה מעל יובנביץ ופריצה ביחד חלוץ שמגהץ תליגה קל

silvas אמר:
אם מביאים את סייף, הוא וצ'יבוטה יסגרו את הפינה של כנף שמאל.
אני בניגוד לרוב החברים פה הייתי שמח לראות גם את סלליך כשחקן ספסל, גיבוי לאצילי.

אחלה סלליך

Shocking4U אמר:
איפה אמרתי שהוא חלוץ מפלצת מעל הליגה? אמרתי שביחס לקבוצות הגרועות שהיו ב10 שנים האלה והחלוצים הזרים החייזרים שהגיעו לכאן הוא היה סבבה.

מעולה, פלט הוא לא דוגמא לחלוץ שישדרג אותנו. אנחנו צריכים לשאוף לטיפ טיפה יותר מזה באנדרסטייטמנט. אם מחפשים מישהו שמזכיר את פלט עם כל הכבוד לתשיעיה המופלאה שלו בליגה אז עדיף כבר את רוקאביצה בחוד

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה