Kozmo אמר:אם חזיזוש (השחקן, לא המשתמש) עוזב הייתי מביא את פריי במקום סמנופף
ועכשיו ברצינות נקודה מעניינת שאני מציע לשים אליה לב לעניות דעתי, היא שהשבדי, החלוץ ואפילו אליהו משקפים מגמה, שדובר עליה פה -שיפור האגרסיביות והחוסן הפיזי של הקבוצה.
מבלי להכנס רגע לתכונות יכולת אחרות של השלושה, השחקנים עצמם בעלי תכונות פיזיות בולטות שהיו חסרות לנו בהתמודדות במפעלים באירופה אשתקד ובליגה מול ב"ש ומכבי ת"א.
העובדה שהחלוץ עם משחק ראש טוב ונוכחות ברחבה תרכז מאמצים של הגנות היריבות ותפנה את שחקני הקישור שלנו, דבר שבעונה החולפת היה חסר בתקופה הפחות טובה.
על פניו, אם זה אכן הכיוון, נראה שיש חשיבה רוחבית ועמוקה יותר של בניית הסגל ושיפור הליקויים משנה שעברה, זה נותן לי קצת אופטימיות שמביאים שחקנים שמתאימים למה שרוצים
לבנות ולשיטת משחק ולא סתם להביא שחקנים טובים כי הם טובים ולא בהכרח מתאימים לנו לשיטת משחק.
כן זה בדיוק מה שאני חשבתי עליו, נסיון לבנות קבוצה יותר אגרסיבית וששחקני הקישור שלנו לא יכרעו בעומס.
כל עוד אלה השחקנים המועמדים, ובמידה שמי מהם יפול ידיע שחקן אחר באותו הסגנון, אני מרוצה.
איפה זה ואיפה התקופה של לוזון, כשהגיע לכאן קשר התקפי אוסטרלי, הצטלם עם הצעיף, עשה ויברח, ואז הגיע חלוץ יווני, קלאוס שמו. מה בדיוק חיפשו? כנראה מי שפנוי, בלי הגדרה מעבר לזה