נכון. הוא הרבה יותר פראייר.Smurk אמר:Shocking4U אמר:הוא באמת האחרון שיודע משהוSmurk אמר:אהרונוביץ' רומז שיש מגן שמאלי זר על הפרק
הוא לא פראייר כמו שאתם חושבים
אין לו מושג.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
נכון. הוא הרבה יותר פראייר.Smurk אמר:Shocking4U אמר:הוא באמת האחרון שיודע משהוSmurk אמר:אהרונוביץ' רומז שיש מגן שמאלי זר על הפרק
הוא לא פראייר כמו שאתם חושבים
Nirgreen אמר:הלוואי שמגן שמאלי זר יגיע, דרך אגב ממתי שחר מוציא 2 מיליון יורו העברה ועוד שכר עתק? משהו פה מוזר לי
Liberman אמר:Nirgreen אמר:הלוואי שמגן שמאלי זר יגיע, דרך אגב ממתי שחר מוציא 2 מיליון יורו העברה ועוד שכר עתק? משהו פה מוזר לי
זה לא יקרה אחי
Nirgreen אמר:Liberman אמר:Nirgreen אמר:הלוואי שמגן שמאלי זר יגיע, דרך אגב ממתי שחר מוציא 2 מיליון יורו העברה ועוד שכר עתק? משהו פה מוזר לי
זה לא יקרה אחי
אני שומע את וויס אומר שהמועדון מוכן להציע 1.5מיליון יורו העברה ועוד 450-500אלף שכר.
זה לא היה שנים
Smurk אמר:נחמני אומר ש-80 אחוז פיירו כאן. ויהיה פה מגן שמאלי בכיר מליגה בכירה
Apoc אמר:לא יוציאו על אלחמיד יותר מ300 אלף אירו
מיליון אירו זה הדרישה ההתחלתית שלה והיא תרד במחיר
אם יבוא יבוא אם לא לא סוף העולם ואפשר לבחון חלופות
אני מהעונה הראשונה קורה לו פיגוע הגנתי קבוצות יריבות בונות על האגף שלוLiberman אמר:Smurk אמר:נחמני אומר ש-80 אחוז פיירו כאן. ויהיה פה מגן שמאלי בכיר מליגה בכירה
אולי בכל זאת עובדים אצלנו ?
אולי ראו את הסקר של המגן שמאלי.
איפה amitoima
שהיינו בדעת מיעוט לגבי סאן מנחם כל השנים ולפתע כל הקהל התהפך?
רונן22 אמר:Apoc אמר:לא יוציאו על אלחמיד יותר מ300 אלף אירו
מיליון אירו זה הדרישה ההתחלתית שלה והיא תרד במחיר
אם יבוא יבוא אם לא לא סוף העולם ואפשר לבחון חלופות
עד היום אתה וקאקה הייתם משוכנעים שזה לא עניין של כסף אלא עניין עקרוני. קצת צניעות לא תזיק לכם
David אמר:אני מהעונה הראשונה קורה לו פיגוע הגנתי קבוצות יריבות בונות על האגף שלוLiberman אמר:Smurk אמר:נחמני אומר ש-80 אחוז פיירו כאן. ויהיה פה מגן שמאלי בכיר מליגה בכירה
אולי בכל זאת עובדים אצלנו ?
איפה amitoima
כובע קש אמר:רצה שמועה שמגן שמאלי חתם
כובע קש אמר:רצה שמועה שמגן שמאלי חתם
לגבי סן מנחם אני קורא לו המלקק לקהל הוא חלש להחריד מילא היה טוב התקפית הייתי עוד בסדר עם זה אבל גרוע בשני צידי המגרשLiberman אמר:David אמר:אני מהעונה הראשונה קורה לו פיגוע הגנתי קבוצות יריבות בונות על האגף שלוLiberman אמר:אולי בכל זאת עובדים אצלנו ?
איפה amitoima
זה מאוד נדיר בנוף הזה, עשו ממנו קפטן ויקיר הקהל
מאותם אנשים בטלגרם שהיו בטוחים שרפאלוב חתם והציפו את הפייסבוק והטוויטר.כובע קש אמר:רצה שמועה שמגן שמאלי חתם