ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
בירקי אמר:למה להשאילו בעונה ארוכה כל כך? או שהוא דוחף את המידע הזה כי זה אינטרס לבן שלו?![]()
Shocking4U אמר:אני לא לוקח ברצינות כתבות שקבוצה שהרגע ניצחת רוצה את השחקנים שלך. זה כתבות שבאותה מידה יכלו לצאת ממחולל אוטומטי. בלי קשר צריך להחתים את אצילי/פלאניץ/גולדברג/נטע/שרי על חוזה חדש
Shocking4U אמר:אני לא לוקח ברצינות כתבות שקבוצה שהרגע ניצחת רוצה את השחקנים שלך. זה כתבות שבאותה מידה יכלו לצאת ממחולל אוטומטי. בלי קשר צריך להחתים את אצילי/פלאניץ/גולדברג/נטע/שרי על חוזה חדש
Liberman אמר:Shocking4U אמר:אני לא לוקח ברצינות כתבות שקבוצה שהרגע ניצחת רוצה את השחקנים שלך. זה כתבות שבאותה מידה יכלו לצאת ממחולל אוטומטי. בלי קשר צריך להחתים את אצילי/פלאניץ/גולדברג/נטע/שרי על חוזה חדש
יש מצב גם ששרי רוצה חוזה אחרון לפני פרישה עם תנאים טובים יותר
Shocking4U אמר:אני לא בטוח שאם לא יאריכו לו פה חוזה שהוא לא ילך לבאר שבע כזה. לדעתי הוא יהיה מוכן לשחק בקבוצה אחרת בישראל כי המשפחה שלו כבר הסתגלה פה טוב
Judokan אמר:קופץ שנייה חזרה לזרגרי - נראה כמו עסקה של המנהל המקצועי לשעבר יעקב שחר שלא על דעת הצוות המקצועי.
מנחש (ללא ביסוס נוסף) שזו הסיבה שמחתימים ומשאילים למרות שאנחנו בהחלט יכולים להיעזר בעוד קשר לרוטציה.
חבל על הדברים האלה, חבל שכבר סיימנו עם זה. לפחות זה לא בא על חשבון כסף אמיתי אלא חוב שלא ישולם לעולם גם ככה
בסוף עסקת עלי מוחמד לא הייתה כחלק מסגירת החוב על ירדן שועה, הוא נשאר בעינו וכנראה זרגרי יהיה זה שיסגור את החוב. על עלי מוחמד שחר שילם לחוגגכרמליסט ירוק אמר:אני לא מבין משהו, קיבלנו על ירדן שועה את עלי מוחמד ועדיין נשאר חוב כאילו? נשמע כמו העסקה הטובה בהיסטוריה