• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
איזה נאג׳סים היוונים האלה, שחררו אותנו כבר.

בירקי אמר:
למה להשאילו בעונה ארוכה כל כך? או שהוא דוחף את המידע הזה כי זה אינטרס לבן שלו? 🧐

עד שלא יהיה ברור אם בית"ר נשארת בליגה או לא, הכל פתוח.
זו גם הסיבה שנחמני עדיין לא מושאל לשם רשמית.

אני לא לוקח ברצינות כתבות שקבוצה שהרגע ניצחת רוצה את השחקנים שלך. זה כתבות שבאותה מידה יכלו לצאת ממחולל אוטומטי. בלי קשר צריך להחתים את אצילי/פלאניץ/גולדברג/נטע/שרי על חוזה חדש

אם הכתבה הזאת תגרום לנו להחתים את שרי לפחות לעוד עונה דיינו.
בארץ שלנו נוטים יותר מדי להסתכל על הגיל ולא על היכולת.

הוא נראה מצויין ויכול בכיף לתת לפחות עוד שנתיים ברמה גבוהה

Shocking4U אמר:
אני לא לוקח ברצינות כתבות שקבוצה שהרגע ניצחת רוצה את השחקנים שלך. זה כתבות שבאותה מידה יכלו לצאת ממחולל אוטומטי. בלי קשר צריך להחתים את אצילי/פלאניץ/גולדברג/נטע/שרי על חוזה חדש

יש מצב גם ששרי רוצה חוזה אחרון לפני פרישה עם תנאים טובים יותר

Shocking4U אמר:

מסכים ומוסיף לרשימה את ג'אבר, מוחמד וחזיזה שמסיים חוזה ב-2024.

Liberman אמר:
Shocking4U אמר:

יש מצב גם ששרי רוצה חוזה אחרון לפני פרישה עם תנאים טובים יותר

הרבה פעמים מדברים על שחקנים שצריכים להישאר במערכת ולקבל תפקיד מקצועי אחרי הפרישה ולא מעט מהפעמים זה מונע מרגש בלבד.
אם יש שחקן שטוב למערכת שימשיך, גם כשחקן משלים וגם כחלק מהמערכת לאחר הפרישה, זה שרי.
האפקט שלו על המועדון, מעבר לתחומי המגרש, הוא עצום.

קופץ שנייה חזרה לזרגרי - נראה כמו עסקה של המנהל המקצועי לשעבר יעקב שחר שלא על דעת הצוות המקצועי.

מנחש (ללא ביסוס נוסף) שזו הסיבה שמחתימים ומשאילים למרות שאנחנו בהחלט יכולים להיעזר בעוד קשר לרוטציה.

חבל על הדברים האלה, חבל שכבר סיימנו עם זה. לפחות זה לא בא על חשבון כסף אמיתי אלא חוב שלא ישולם לעולם גם ככה

עם כל ההערכה, לדעתי שרי לא ישאר בארץ דקה אחרי סיום החוזה שלו.
יארוז ויחזור להולנד, הילדים שלו לומדים כאן בבית ספר בינלאומי, עם כל הנוחיות שיש לו כאן - זה לא ברמה של מעורבות.

אני לא בטוח שאם לא יאריכו לו פה חוזה שהוא לא ילך לבאר שבע כזה. לדעתי הוא יהיה מוכן לשחק בקבוצה אחרת בישראל כי המשפחה שלו כבר הסתגלה פה טוב

Shocking4U אמר:
אני לא בטוח שאם לא יאריכו לו פה חוזה שהוא לא ילך לבאר שבע כזה. לדעתי הוא יהיה מוכן לשחק בקבוצה אחרת בישראל כי המשפחה שלו כבר הסתגלה פה טוב

כתבתי על תפקיד מקצועי במועדון אחרי פרישה.
חוזה בקבוצה אחרת? אם יתאים לו, אז בטח שיסכים.

באר שבע לא תציע לו יותר ממה שאנחנו מציעים לו וגם באירופה אני לא חושב שיקפצו עליו, הוא בן 34 בסוף העונה כבר 35. מאמין שיאריך פה חוזה לשנתיים, לא מודאג מהחוזה שלו.

:evil:
Judokan אמר:
קופץ שנייה חזרה לזרגרי - נראה כמו עסקה של המנהל המקצועי לשעבר יעקב שחר שלא על דעת הצוות המקצועי.

מנחש (ללא ביסוס נוסף) שזו הסיבה שמחתימים ומשאילים למרות שאנחנו בהחלט יכולים להיעזר בעוד קשר לרוטציה.

חבל על הדברים האלה, חבל שכבר סיימנו עם זה. לפחות זה לא בא על חשבון כסף אמיתי אלא חוב שלא ישולם לעולם גם ככה

נראת כמו עסקת יענקלה קלאסית - ״לעזור״ לביתר להיפטר מהחוב ליענקלה.
יעקנלה עוזר לביתר שעוזר ליענקלה.

אני לא מבין משהו, קיבלנו על ירדן שועה את עלי מוחמד ועדיין נשאר חוב כאילו? נשמע כמו העסקה הטובה בהיסטוריה

הקבוצה צפוייה להגיש הצעה על חאתם אלחמיד במידה ונעבור לשלב הפלייאוף

כרמליסט ירוק אמר:
אני לא מבין משהו, קיבלנו על ירדן שועה את עלי מוחמד ועדיין נשאר חוב כאילו? נשמע כמו העסקה הטובה בהיסטוריה
בסוף עסקת עלי מוחמד לא הייתה כחלק מסגירת החוב על ירדן שועה, הוא נשאר בעינו וכנראה זרגרי יהיה זה שיסגור את החוב. על עלי מוחמד שחר שילם לחוגג

מה הדעה הרווחת פה על אלחמיד? חוץ מזה שהוא יכול לשחק בכל תפקידי ההגנה (מי הסוכן שלו?)
למשהו יש להוציא נתונים שלו לעומת גולדברג/פלאניץ?

שרי חייב להישאר במערכת הייתי מחתים לשנתיים ותפקיד מקצועי.
ואלמחריד זה פתרון סבבה לעכשיו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה