ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Kaka אמר:בלי קשר למה שיהיה היום במשחק ועם פלאניץ, יש התקדמות בנושא הרכש.
הכל תלוי במה שיהיה עם פלאניץ. אם פלאניץ נשאר צריך להביא בלם לרוטציה ואם פלאניץ עוזב אז צריך להגיע בלם זר מובילKaka אמר:בלי קשר למה שיהיה היום במשחק ועם פלאניץ, יש התקדמות בנושא הרכש.
Shocking4U אמר:הכל תלוי במה שיהיה עם פלאניץ. אם פלאניץ נשאר צריך להביא בלם לרוטציה ואם פלאניץ עוזב אז צריך להגיע בלם זר מובילKaka אמר:בלי קשר למה שיהיה היום במשחק ועם פלאניץ, יש התקדמות בנושא הרכש.
Daniel123 אמר:Kaka אמר:בלי קשר למה שיהיה היום במשחק ועם פלאניץ, יש התקדמות בנושא הרכש.
משהו איכותי או סותמי חורים ?
בירקי אמר:בחייאת קאקא, למה צריך לחכות? בכל מקרה יש בתים באירופית. אפשר היה להחתים השבוע.
David אמר:לגבי הדיווח על פלאניץ רון קופמן אמר שהוא בדק תנושא ואין הגשת הצעה על פלאניץ אלא ספין של הסוכן כדי לקבל חוזה יותר טוב אני רואה פה אוהדים שמבקשים לשרוק בוז לפלאניץ בסוף משחק שהוא בכלל לא אשם יענקלה צריך לתת לו חוזה ל3 שנים שכר של 600 אלף יורו והוא ישאר פה
מי הציע פה לשרוק לו בוז?David אמר:לגבי הדיווח על פלאניץ רון קופמן אמר שהוא בדק תנושא ואין הגשת הצעה על פלאניץ אלא ספין של הסוכן כדי לקבל חוזה יותר טוב אני רואה פה אוהדים שמבקשים לשרוק בוז לפלאניץ בסוף משחק שהוא בכלל לא אשם יענקלה צריך לתת לו חוזה ל3 שנים שכר של 600 אלף יורו והוא ישאר פה
תסתכל בעמוד הקודם יש שמה מישהו שהציע אתה זהShocking4U אמר:מי הציע פה לשרוק לו בוז?David אמר:לגבי הדיווח על פלאניץ רון קופמן אמר שהוא בדק תנושא ואין הגשת הצעה על פלאניץ אלא ספין של הסוכן כדי לקבל חוזה יותר טוב אני רואה פה אוהדים שמבקשים לשרוק בוז לפלאניץ בסוף משחק שהוא בכלל לא אשם יענקלה צריך לתת לו חוזה ל3 שנים שכר של 600 אלף יורו והוא ישאר פה
Apoc אמר:כן שישימו עליו 2.6 מיליון יורו הגיוני סך הכל
Apoc אמר:ידוע