• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
בחייאת קאקא, למה צריך לחכות? בכל מקרה יש בתים באירופית. אפשר היה להחתים השבוע.

Kaka אמר:
בלי קשר למה שיהיה היום במשחק ועם פלאניץ, יש התקדמות בנושא הרכש.
הכל תלוי במה שיהיה עם פלאניץ. אם פלאניץ נשאר צריך להביא בלם לרוטציה ואם פלאניץ עוזב אז צריך להגיע בלם זר מוביל

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
בלי קשר למה שיהיה היום במשחק ועם פלאניץ, יש התקדמות בנושא הרכש.
הכל תלוי במה שיהיה עם פלאניץ. אם פלאניץ נשאר צריך להביא בלם לרוטציה ואם פלאניץ עוזב אז צריך להגיע בלם זר מוביל

אם פלאניץ עוזב מביאים במקומו בלם. בלי קשר למה שיהיה איתו הולכים על 2 שחקנים.

בירקי אמר:
בחייאת קאקא, למה צריך לחכות? בכל מקרה יש בתים באירופית. אפשר היה להחתים השבוע.

אפשר, אבל זה לא קרה. עד סוף החודש יהיו חייבים להביא 2 שחקנים בלי קשר לפלאניץ.

לגבי הדיווח על פלאניץ רון קופמן אמר שהוא בדק תנושא ואין הגשת הצעה על פלאניץ אלא ספין של הסוכן כדי לקבל חוזה יותר טוב אני רואה פה אוהדים שמבקשים לשרוק בוז לפלאניץ בסוף משחק שהוא בכלל לא אשם יענקלה צריך לתת לו חוזה ל3 שנים שכר של 600 אלף יורו והוא ישאר פה

David אמר:
לגבי הדיווח על פלאניץ רון קופמן אמר שהוא בדק תנושא ואין הגשת הצעה על פלאניץ אלא ספין של הסוכן כדי לקבל חוזה יותר טוב אני רואה פה אוהדים שמבקשים לשרוק בוז לפלאניץ בסוף משחק שהוא בכלל לא אשם יענקלה צריך לתת לו חוזה ל3 שנים שכר של 600 אלף יורו והוא ישאר פה

הוא קיבל הצעה של 1.2 מיליון לעונה. זה וודאי.
אם חיפה קיבלה הצעה עליו אני לא יודע.

David אמר:
מי הציע פה לשרוק לו בוז?

ספין להלחיץ אותו לפני המשחק לדעתי
אני מקווה שהוא לא יעשה במכנסיים בסרביה

Shocking4U אמר:
David אמר:
מי הציע פה לשרוק לו בוז?
תסתכל בעמוד הקודם יש שמה מישהו שהציע אתה זה

העיסקה על עדן קארצב התפוצצה לא שווה ללכת עליו הוא מתאים לנו לצד עלי מוחמד פעם אחת שיענקלה יפתיע אותנו

כן שישימו עליו 2.6 מיליון יורו הגיוני סך הכל

Apoc אמר:
כן שישימו עליו 2.6 מיליון יורו הגיוני סך הכל

למה לא אם זה שחקן שיכול לעזור לך להביא עוד אליפות זה השקעה שווה עצם זה שאנחנו מעודון שכול פעם חושש מהכיס של הבעלים זה כבר על הפנים וככה בחיים לא נתקדם

הוא אוברייטד גדול לטעמי ואני עדיין לא מאמין שבאה קבוצה שהייתה מוכנה לשלם עליו 2.6 מיליון יורו

תמורת מיליון יורו וקצת ואולי איזה מאור לוי עוד מילא, אבל ממש לא 2 וצפונה

Apoc אמר:

אין בעיה אם חוסר השקעה גדול ברכש אבל שאתה מביא שחקנים שהצלחת לפגוע בהם לפחות שיתגמל אותם בשכר גבוה וישאיר אותם פה לפחות בפן הזה אני מצפה ממנו להשתפר עם זה לא יקרה זה עניין של זמן שנחזור להיות סמרטוטים של הגרמנים

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה