• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
KevinDurant אמר:
לגבי הבלם הקונגולזי, הושאל בשנה שעברה בינואר לסעודיה, לא מתחבר כל כך לשחקנים האלה למרות שעל הנייר נראה שם מרשים

אבל לדעתי לא יגיע שם מאלה שפורסמו עד כה

חצי עונה זה בסדר. אם זה היה עונה ומעלה זה היה מטריד

בוואלה מפרסמים על בלם פורטוגלי של לבאנטה

איך שוב עברנו מהבלם הבלגי שנראה כמו פרופיל נורא ואיום לשמות כמו הקונגולזי של גלא ורובן וזו, זה לא הגיוני

KevinDurant אמר:
איך שוב עברנו מהבלם הבלגי שנראה כמו פרופיל נורא ואיום לשמות כמו הקונגולזי של גלא ורובן וזו, זה לא הגיוני

הבלם שיגיע כנראה יהיה איפשהו באמצע. סמנופף

KevinDurant אמר:

הלוואי שהיה אפשר להתנתק מהכל ולהיכנס לאיזו מערה, ולצאת ממנה ביום חמישי בלילה ולראות מי חתם או לא חתם.
כל כך הרבה בלבולי שכל בתקשורת, לאף אחד אין מושג, סתם מטלטלים את האוהדים בין מאניה לדיפרסיה.

gargy אמר:
KevinDurant אמר:

הלוואי שהיה אפשר להתנתק מהכל ולהיכנס לאיזו מערה, ולצאת ממנה ביום חמישי בלילה ולראות מי חתם או לא חתם.
כל כך הרבה בלבולי שכל בתקשורת, לאף אחד אין מושג, סתם מטלטלים את האוהדים בין מאניה לדיפרסיה.
בול.

כל כך הרבה שמות פורסמו ביומיים האחרונים והיה פה כל כך הרבה שכונה (כל הכתבים כבר הצהירו שבנקוביץ' מגיע וקופרייה מגיע) ובסוף יגיע שם שלא פורסם

NOSFERATU ZODD אמר:
"עד שישי ינחת כאן בלם תותח, המטרה היא שניים. כרגע מתעסקים בזה, אך עשוי להגיע גם רכש נוסף".

ציטוט מכתבה בערוץ הספורט.
ממש הצחיק אותי השימוש במילה תותח , כאילו הם רושמים בפורום פה.
מעניין ממש למה בכר היה נעול על הבלגי קודם ומה זה אומר על המועמדים האחרים.

אחרי שהיום בחדשות ברדיו של גלי צה״ל הכתב הגיע לתחזית ואמר ״מזג האוויר יהיה בלתי נסבל״, הכל אפשרי.

מנעד הרמות של הבלמים שפירסמו בימים האחרונים כל כך רחב, השאלה אם זה באמת שמות שבדקו או סתם זורקים כאלו.. נקווה שבסוף יגיע מישהו בכושר משחק כי אנחנו קבוצה שרצה ולא אחד שנכנסת לכושר, יהיה קשה להכניס מישהו לא בכושר גבוה

גם היום לא יתנו לי לעבוד בשקט 🤦‍♂️
עושה ריפרש מסך כל 5 דקות עם כל המועמדים האלה .

מרגיש שהמועדון נמצא בכאוס מוחלט. לא יפתיע אותי אם בסוך יגיע לפה פלופ גדול או שילכו על סבטקוביץ כברירת מחדל. מה שהולך פה אחרי שפלאניץ עזב למרות שהיה זמן להתכונן זה לא פחות מקטסטרופה

Shocking4U אמר:
מרגיש שהמועדון נמצא בכאוס מוחלט. לא יפתיע אותי אם בסוך יגיע לפה פלופ גדול או שילכו על סבטקוביץ כברירת מחדל. מה שהולך פה אחרי שפלאניץ עזב למרות שהיה זמן להתכונן זה לא פחות מקטסטרופה

לא הייתי מגזים.
מצד שני זה קצת שם בפרופורציה את כתבות שטוענות שיש סקאוט אקטיבי ורשימות שעוקבים תמיד אחרי שחקנים.

אוהבים לפרסם מלא מלא שמות ואז להביא מישהו שאתה שואל איך הגיעו אליו אחרי כל השמות האלה
כמו עם המגן הצ'כי חחח

זה מכבי חיפה 101

בקיצור תזדיינו בסבלנות עד חמישי בערב יהיה בסדר

KevinDurant אמר:

תעלומה

Shocking4U אמר:

הקטסטרופה היחידה היא פה בפורום

אין מצב יביאו את רובן וזו
בלם מעל הליגה בפער גדול

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה