Smurk
אגדת מועדון
KevinDurant אמר:לגבי הבלם הקונגולזי, הושאל בשנה שעברה בינואר לסעודיה, לא מתחבר כל כך לשחקנים האלה למרות שעל הנייר נראה שם מרשים
אבל לדעתי לא יגיע שם מאלה שפורסמו עד כה
חצי עונה זה בסדר. אם זה היה עונה ומעלה זה היה מטריד
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
KevinDurant אמר:לגבי הבלם הקונגולזי, הושאל בשנה שעברה בינואר לסעודיה, לא מתחבר כל כך לשחקנים האלה למרות שעל הנייר נראה שם מרשים
אבל לדעתי לא יגיע שם מאלה שפורסמו עד כה
KevinDurant אמר:איך שוב עברנו מהבלם הבלגי שנראה כמו פרופיל נורא ואיום לשמות כמו הקונגולזי של גלא ורובן וזו, זה לא הגיוני
KevinDurant אמר:איך שוב עברנו מהבלם הבלגי שנראה כמו פרופיל נורא ואיום לשמות כמו הקונגולזי של גלא ורובן וזו, זה לא הגיוני
בול.gargy אמר:KevinDurant אמר:איך שוב עברנו מהבלם הבלגי שנראה כמו פרופיל נורא ואיום לשמות כמו הקונגולזי של גלא ורובן וזו, זה לא הגיוני
הלוואי שהיה אפשר להתנתק מהכל ולהיכנס לאיזו מערה, ולצאת ממנה ביום חמישי בלילה ולראות מי חתם או לא חתם.
כל כך הרבה בלבולי שכל בתקשורת, לאף אחד אין מושג, סתם מטלטלים את האוהדים בין מאניה לדיפרסיה.
NOSFERATU ZODD אמר:"עד שישי ינחת כאן בלם תותח, המטרה היא שניים. כרגע מתעסקים בזה, אך עשוי להגיע גם רכש נוסף".
ציטוט מכתבה בערוץ הספורט.
ממש הצחיק אותי השימוש במילה תותח , כאילו הם רושמים בפורום פה.
מעניין ממש למה בכר היה נעול על הבלגי קודם ומה זה אומר על המועמדים האחרים.
Shocking4U אמר:מרגיש שהמועדון נמצא בכאוס מוחלט. לא יפתיע אותי אם בסוך יגיע לפה פלופ גדול או שילכו על סבטקוביץ כברירת מחדל. מה שהולך פה אחרי שפלאניץ עזב למרות שהיה זמן להתכונן זה לא פחות מקטסטרופה
Shocking4U אמר:מרגיש שהמועדון נמצא בכאוס מוחלט. לא יפתיע אותי אם בסוך יגיע לפה פלופ גדול או שילכו על סבטקוביץ כברירת מחדל. מה שהולך פה אחרי שפלאניץ עזב למרות שהיה זמן להתכונן זה לא פחות מקטסטרופה
Kaka אמר:אין מצב יביאו את רובן וזו
בלם מעל הליגה בפער גדול