• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Smurk אמר:
Kaka אמר:
הם לא מעניינים. תביא 2 בלמים טובים וקשר נוסף לרוטצייה ויש לך את הסגל הכי טוב בליגה בוודאות.

אם הם מתחזקים בבלם זר, דסה ויונתן כהן הסגל שלהם לא נופל משלנו+אין להם אירופה על הראש.

בוא נראה מי מתחזק ובמה.

Kaka אמר:
Smurk אמר:
Kaka אמר:
הם לא מעניינים. תביא 2 בלמים טובים וקשר נוסף לרוטצייה ויש לך את הסגל הכי טוב בליגה בוודאות.

אם הם מתחזקים בבלם זר, דסה ויונתן כהן הסגל שלהם לא נופל משלנו+אין להם אירופה על הראש.

בוא נראה מי מתחזק ובמה.
מהמר שדסה וכהן יהיו שם.

Smurk אמר:
מכבי תל אביב מפלצות

גם אני חשבתי כמוך אבל לריינה ולחברה אין באמת מאמנים אסף נימני המאמן של חדרה בגלל זה הם חוטפים קשות כנראה עם קורצקי היה על הקווים היה 0-0

בלי רכש משמעותי (לפגוע לפחות בבלם זר אחד וקשר ישראלי) הם יהיו אלופים. אין לנו סגל מספיק רחב כדי לעמוד בעומס המטורף שהולך להיות כאן. באמת שנראה לי שאנשים עדיין לא הבינו את העומס שהולך להיות על השחקנים

אם בכר לא היה המאמן הייתי מודאג, בגלל שאני יודע שהוא מבין בוודאות לקראת מה הוא הולך, אני בטוח שינחתו פה 3 שחקנים משמעותיים

ירוק רפואי אמר:
אם בכר לא היה המאמן הייתי מודאג, בגלל שאני יודע שהוא מבין בוודאות לקראת מה הוא הולך, אני בטוח שינחתו פה 3 שחקנים משמעותיים

ברור שיגיעו, אבל הכל תלוי בארנק של שחר .
מקווה שלא יפקיר את הקבוצה שוב כמו ב 2009/10 .

כל המקורבים שמעו מהאנשים הכי בכירים במועדון שיגיעו 2 בלמים בוודאות ובנוסף עוד רכש ישראלי.
לא מאמין שבכר ואלברמן יתנו שיפקירו אותם אחרי ההצלחות שהם הביאו.

למישהו יש ניתוח על הבורקס אם הוא השם הריאלי פה?
למה יש לצפות

תאכלס אם הוא היה פה היו מדווחים הרי מה העניין?
שחקן שבא לכאן זה שחקן שיש הסכמות מולו ויש הסכמות על סכום הרכישה שלו אז מה הקטע?

לא שאני מקורב אבל הדיבור על בורקה באמת חזק. אולי זה הבלם שקאקא דיבר עליו

רשמתי לכם שמישהו שאני מכיר אמר לי שבורקה נחת. הוא לא מישהו חרטטן. יש לו זיקה גדולה לספורט,הוא עובד בנתב"ג הוא גם בדרך כלל פוגש את כל הספורטאים שבאים לארץ.

Daholio אמר:
רשמתי לכם שמישהו שאני מכיר אמר לי שבורקה נחת. הוא לא מישהו חרטטן. יש לו זיקה גדולה לספורט,הוא עובד בנתב"ג הוא גם בדרך כלל פוגש את כל הספורטאים שבאים לארץ.
רק שהוא לא חושב שבורקה זה הבחור מהתמונה המדוברת

Smurk אמר:
Daholio אמר:
רק שהוא לא חושב שבורקה זה הבחור מהתמונה המדוברת

הוא בא איתם במגע.. לא מראית תמונה. משהייה ליד השחקן

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה