ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Undertheknife אמר:למה נראה לכם שזה כדורגלן? הוא נראה יותר כמו פליט.
Smurk אמר:Kaka אמר:הם לא מעניינים. תביא 2 בלמים טובים וקשר נוסף לרוטצייה ויש לך את הסגל הכי טוב בליגה בוודאות.
אם הם מתחזקים בבלם זר, דסה ויונתן כהן הסגל שלהם לא נופל משלנו+אין להם אירופה על הראש.
מהמר שדסה וכהן יהיו שם.Kaka אמר:Smurk אמר:Kaka אמר:הם לא מעניינים. תביא 2 בלמים טובים וקשר נוסף לרוטצייה ויש לך את הסגל הכי טוב בליגה בוודאות.
אם הם מתחזקים בבלם זר, דסה ויונתן כהן הסגל שלהם לא נופל משלנו+אין להם אירופה על הראש.
בוא נראה מי מתחזק ובמה.
Smurk אמר:מכבי תל אביב מפלצות
lemmacantor אמר:Undertheknife אמר:למה נראה לכם שזה כדורגלן? הוא נראה יותר כמו פליט.
אתה יודע כמה פליטים הבאנו?
ירוק רפואי אמר:אם בכר לא היה המאמן הייתי מודאג, בגלל שאני יודע שהוא מבין בוודאות לקראת מה הוא הולך, אני בטוח שינחתו פה 3 שחקנים משמעותיים
לאן נעלמתUndertheknife אמר:lemmacantor אמר:Undertheknife אמר:למה נראה לכם שזה כדורגלן? הוא נראה יותר כמו פליט.
אתה יודע כמה פליטים הבאנו?
צודק לא חשבתי על זה.
KevinDurant אמר:לאן נעלמתUndertheknife אמר:lemmacantor אמר:אתה יודע כמה פליטים הבאנו?
צודק לא חשבתי על זה.
רק שהוא לא חושב שבורקה זה הבחור מהתמונה המדוברתDaholio אמר:רשמתי לכם שמישהו שאני מכיר אמר לי שבורקה נחת. הוא לא מישהו חרטטן. יש לו זיקה גדולה לספורט,הוא עובד בנתב"ג הוא גם בדרך כלל פוגש את כל הספורטאים שבאים לארץ.
Smurk אמר:רק שהוא לא חושב שבורקה זה הבחור מהתמונה המדוברתDaholio אמר:רשמתי לכם שמישהו שאני מכיר אמר לי שבורקה נחת. הוא לא מישהו חרטטן. יש לו זיקה גדולה לספורט,הוא עובד בנתב"ג הוא גם בדרך כלל פוגש את כל הספורטאים שבאים לארץ.