• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
לדילן יש גם נסיון נגד בנפיקה וגם במקור מהנוער של פאריס.
אקס פאקטור חחח

Daholio אמר:
רשמתי לכם שמישהו שאני מכיר אמר לי שבורקה נחת. הוא לא מישהו חרטטן. יש לו זיקה גדולה לספורט,הוא עובד בנתב"ג הוא גם בדרך כלל פוגש את כל הספורטאים שבאים לארץ.

מה שלום החבר?

יום כיפור של כל המקורבים והכתבים זה כל מה שקרה בשבוע האחרון

אתם באמת חושבים שהיו רצים לסגור עם בלם שני לפני שיודעים בוודאות שיהיה לעלי תושבות?

חזיזוש אמר:
https://twitter.com/futbolcroacia/status/1564611983164547072?s=20&t=aaf-huBq9so2RYM-ZU9a4g
הם מסתמכים על דיווחים בישראל. אין להם משהו לחדש

Kaka אמר:
אתם באמת חושבים שהיו רצים לסגור עם בלם שני לפני שיודעים בוודאות שיהיה לעלי תושבות?

האמת נשמע מוזר.
אבל איך יודעים בוודאות משהו שלא תלוי בנו?

https://www.hitc.com/en-gb/2022/08/30/rangers-contacted-over-deal-to-sell-2m-star-gerrard-said-ticks-every-box/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rangers-contacted-over-deal-to-sell-2m-star-gerrard-said-ticks-every-box

וזה לגבי קאטיץ׳ מלפני שעתיים

Kaka אמר:
הם יכולים לדעת שיהיה לו בוודאות תושבות אבל פתאום זה מתעכב. יש דברים שלא נמצאים בשליטתך. משרד הפנים זה אחד המנגנונים המסורבלים והאיטיים ביקום

וויס גם העלה בכתבה בוואלה על זה שיכול להיות שרק אחד מהבלמים ירשם לליגת אלופות

לא יכול לשמוע על עוד בלמים, תעירו אותי כשיוצאת הודעה רשמית

לא רק בן דור. גם וייס, הוא כתב שבמועדון אופטימים שעלי יקבל אזרחות עד שישי אבל מציין את הסנריו האפשרי שזה לא יקרה. מבטוח עברנו ללהיות אופטימים, בהצלחה.

כרמליסט ירוק אמר:
Daholio אמר:
רשמתי לכם שמישהו שאני מכיר אמר לי שבורקה נחת. הוא לא מישהו חרטטן. יש לו זיקה גדולה לספורט,הוא עובד בנתב"ג הוא גם בדרך כלל פוגש את כל הספורטאים שבאים לארץ.

מה שלום החבר?

שמע, בבוקר דיברתי איתו. הוא המשיך לטעון שהוא פה =\

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
הם יכולים לדעת שיהיה לו בוודאות תושבות אבל פתאום זה מתעכב. יש דברים שלא נמצאים בשליטתך. משרד הפנים זה אחד המנגנונים המסורבלים והאיטיים ביקום

וויס גם העלה בכתבה בוואלה על זה שיכול להיות שרק אחד מהבלמים ירשם לליגת אלופות

כמו שרשמתי לפני שעתיים בערך, קיבלו אתמול בערב הבטחה שהוא יקבל אישור רשמי עד יום חמישי. לא היו סוגרים עם שחקן נוסף בלי זה.

בואו נראה מה ההבטחה הזאת שווה. בנתיים השעון מתקתק

אגב, עצם זה שהבלמים מסכימים להגיע שהם יודעים שאולי הם לא ישחקו בליגת האלופות זה אומר שזה לא מה שמשך אותם.
זה גם אומר שזה לא רכש של קפיצת מדרגה כמו שציפו ופימפמו.

NOSFERATU ZODD אמר:
אגב, עצם זה שהבלמים מסכימים להגיע שהם יודעים שאולי הם לא ישחקו בליגת האלופות זה אומר שזה לא מה שמשך אותם.
זה גם אומר שזה לא רכש של קפיצת מדרגה כמו שציפו ופימפמו.

זה גם אומר שהם לא אוהבים לשתות ספרייט עם קרח. מחדל.

אם אחד מהבלמים לא יוכל לשחק באלופות זה יכולה להיות גם פגיעה מנטלית בשחקן. שחקן זר שמגיע למועדון שאומרים לו שמשחק בליגת האלופות ואז הוא מגלה שהוא בכלל לא יכול לשחק וצריך לצפות בכל החברים שלו משחקים במפעל הכי גדול בעולם בזמן שהוא יכול לשחק רק בליגה. אל תזלזלו במה שדבר כזה יכול לעשות למצב רוח של שחקן

אף אחד לא מבטיח לנו גם שהעיכוב הזה לא יימשך שבועיים-שלושה שזה שיא העומס.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה